THE ODD COUPLE

Hi Met ,

Can we discuss this couple here ? Tiffany claims she has a bae now but still ah f**k down the place , how she fi kind Marlon famous ( who’s still married ) inna di one room ? She nuh have nuttin bout har

15 thoughts on “THE ODD COUPLE

1. Marlon dont have nothing bout him dutty self…marlon you a disgrace you lef you wife and 3 kids and house gone live inna one room with tiffany..marlon every boby a laugh after you..the amount a hood ya kiss a night.time…

2. The girl life mek sure uno nuh mek the same mistake, why who send this in nuh adopt her. Why uno people always a find fault like uno get monthly salary okus bonus in december, uno come out a people life. Gosh, sometimes uno ova do it. So wat if the girl want live her life this way, misery love company fi real, mek sure who send in things about others life, mek sure uno life perfect n clean.

3. No sah unu come off a the girl name and Mek shi live her life obviously he don’t acknowledge a “wife” for her to post that smh unu must be the damn bed or the fly on the wall to know if she’s f*king down the place. Unu just pathetic Suh Mek shi live her life when shi a tek ppl man unu chat now it’s obvious she’s in a relationship just let her live and be happy and bless God damnit

4. Mi wouldn’t proud fi post this pic…Yu can tell seh him shame fi kiss har …if I laugh today ya

5. No sah unu come off the girl name and Mek shi live her life. Obviously he’s not acknowledging a “wife” that’s why she can publicly post him and he can publicly kiss her in his event. Unu must be the bed or the fly pon the wall or her pussy fi know she a f**k down the place. Unu just pathetic suhMek shi live her bloodclatte life so what if Dem inna a one room yuh affi start from somewhere. When shi a tek ppl man unu chat now shi have a man fi her own unu a chat Lowe her now man. She’s happy and he’s happy that’s all that count stop rain pon the gyal parade and clean up fi unu life.

6. Wife it betta hunnu come to a oral agreement suh it nuh affi leave di yawd.

7. Cause a suck she a suck him hood an him a be comfatable prabley all a nyam pussy mi a tell yuh…. lady siddung inna har house an a when di matey come round a dem yawd feem an a cuss dem find out him a nyam out di gal whey everybody a dig out an she a breed feem an di lady a seh damn him neva even attempt fi wah eat har hey!.

8. Sooo Tiffany did u tell him about the thing u have??? Boy if u know wats good for u, go and get tested.

9. MIXED UP A DUTTY BRIDGEPORT – MARLON DEM A SUCK PUSSI AN F**K BATTY LONG TIME – AMERICA HIM GROW – LOVE EASY LIFE AND ACT A MAN WHEN HIM IS PUSSI – WISH REAL MAN LEAVE THEM FAMILY WITH KIDS, FI GUH DEH WID DANCEHALL MATRASS – TIFFANY EAT MAN EAT A NEW HEAVEN AND SUCK HOOD – MARLON YUH EAT ASS TUH – TIFANNY LOOK LIKE A DRAG QUEEN BIG BELLY BAATYMAN FAMOUS NUH HAVE NUH COCKY ANYWAY SUCK PUSSI LACKA DAWG – MI DONE YAH MON-