THE RING THAT KEEPS DISAPPEARING

DI PEOPLE DEM WOULD LIKE TO KNOW WHAT IS THE POSITION WID DI RING..WHO GIVE IT AND HOW LONG DO YOU EXPECT TO WEAR IT…MOST IMPORTANTLY WAS IT NEWLY BOUGHT :travel

RING2-Optimized

RING3-Optimized

RING-Optimized

0 thoughts on “THE RING THAT KEEPS DISAPPEARING

1. If Joe neva marry Toya after nearly 20 years why him a go run go marry dis sketts so quick. Shi betta run go breed n hope dat will mek har have a Trust Fund fi she n di child
      Tink Joe as old n ugly as him be a fool?

1. All dah girl yah need fi memba is the same way u get the man a so u ago lose him times nuff… Nobody nuh need glasses fi see say all she do a get out toya and live inna the ooman image…. Dis yah level a redyiy an greed is outta dis world

2. Dis gyal fi remba sey life is a journey and it full a pot holes. She did in a Canada last weekend and she neva inspire me to go see ar. She never was an artist to me, she is like the D’Angel’s, Barbee and the rest of the others who come wid their looks but no talent behind. And yes you don’t have any talent, full stop. Joe done know how fi go into a ones country and pimp out di people dem. A true dem show seh dem well licky licky and will do anything for a piece of bread. She is young, yes but di bag of impertinentness that she a put out, a go be her downfall. Enjoy this ride now darling a nuff mouth deh pon you, so watch out. You serve your purpose well on this earth in a short time. And the prize goes to f**k boxx Ishawna for mattress of di year. Come baby come pick up your trophy. Maybe you might also think that people grudge you. But booo mek me tell you dis; you dont have a f**k wha mi woulda want from yu. Mi done have what you a f**k fa and more and mi neve have to lie down on my back a mek some old funky man a f**k me.

3. U know i saw the pics and was wondering. But i came to the conclusion that she’s just doing it for a little extra attention she didnt get it tho because this should have blew up, but nobody cares.

4. i didn’t even remember she existed no joke thing,had thing a get water down they need to know this a jus such it huh..she d’angel ppl forget about unno easily cuz dunno neve capitalize correctly at the time wen dunno did heated..all spice nd had gimmicks past played out as woman unno must can find a better way to stay relevant

5. Yes baby Ishawna dem mad Suh till yea she’s beautiful n shi sexy and har song dem. A gwan since shi lef foota.. She’s a improvement and still in progress go girl ..dem just a chat cause dem life dead an bury ova dove cott.. Talk truth nuh more bruk boy caah get mi olalalalaaa a bey