Senda mi a big ooman weh want fi be” up tuh di time. ” Afta careful analysis, I will say that that is a man.
1) Di cratches
2)The five o’clock shadow on his left jaw (right side if looking at picture)
3)Very slim of hip
4) Hands like a coal miner. There aint enough handwashing in the world for a female to achieve them paws.
5) Dem twinkly, ever camera ready eyes give away “gayface”.
Sender anuh yuh one. Me hooda like fi know to
Look manish to mi doah
ah suh dancehall gal tuff make unno cyah figure if dis a man or ooman dwwlll
Senda, da one ya puzzle me to. So hear wah, let’s go 50-50 and just call de person on de right a SHIM. That means part she and part him = SHIM.
Met where is your pointer caw dat doa luk like no :amazed: camel-toe to me!!!!!
Dat deh sinting à man à pose like ooman.
Hand dem look tuff… but then again some ooman hand tan suh too. clueless
Senda mi a big ooman weh want fi be” up tuh di time. ” Afta careful analysis, I will say that that is a man.
1) Di cratches
2)The five o’clock shadow on his left jaw (right side if looking at picture)
3)Very slim of hip
4) Hands like a coal miner. There aint enough handwashing in the world for a female to achieve them paws.
5) Dem twinkly, ever camera ready eyes give away “gayface”.
The HANDS……it’s a man Maury!!
Species undetermined/unknown :bingung:
Den Miss White….mek yu a hug up di battyman suh? Is it your bredda?
As to di evidence, di two finga pon di drinks cup…LOLOL!!!! Styleeeee!!!
Kartel long lost brother.. Lol