THERE IS A CASE………..

Why dem ole ooman yah a leff darrin go JA go tek up dem yung bwoy deh. No man….dats a shame. Look pan har an look pan him. Poor baby. Dwlll

Screenshot_2013-12-09-00-44-43-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-45-39-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-46-00-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-49-04-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-49-40-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-51-24-1-Optimized

Screenshot_2013-12-09-00-54-21-1-Optimized

0 thoughts on “THERE IS A CASE………..

1. MAWNING, I COULDA JUSS A TUN INNA ME BED, INSTEAD ME HAFFI DEH A BAKKRAH WUCK A LOOK HOW DIS WOMAN ROB THE CRADLE AND HAVE UP THE TODDLER. BWOY MONEY IS A HELLUVATING. LIKES AND SWEETS, SMH. SOME BWOY TUMUCK TRAAANG.

2. Now this is a prime example of the saying that goes “a compulsory meck monkey fuxx puss” cause it clear say no common grung no deh desso smh

1. Mi say mi caaa stop look pon di picho dem da woman wicked no bloodclaaaat eno whey him family deh beat har n run har whey anyway a gooda some licky licky joe likes dem so …………

1. Beat wa, yuh maad? Yuh nuh si seh da gorilla deh can tek out 10 people alone…wid 1 hand? Ah dead yuh wa people dead eeh Chuetty? :hoax2

1. when him reach him will find out and dip pon har. my bredda did de same ting. Him come up wid one old foot tinking she have money and when him reach him find out sey she bruk. She no waan work she waan collect ssi bout she have carpel tunnel

3. mi nah lie it look a way, but apart from looking a way what else do we know?
    if she did younger it mean it not about farrin?
    suppose them actually like each other them shoudlnt date just because of the stigma?

im just curious.

1. Hello dat likkle boy n this tuff grown ass woman have nothing in common mi think mi know har eno she look like she use to sell thyme n seasoning outta chicken box cova

2. These ppl are fools as usual jumping to conclusions. The man seek her out and shower her with golden treatments…what is a lady to do. Just jealous because majority of these women on here will never ever have the chance to be a real life Wife to anyone young or old. Lmao. While you all gossip about a man u cant have June is snuggle up close to her young boo…cocky tougha dan a pressa cooka….naanaa…if di man was ugly unnu wouldnt care. Crabs in a bucket haters.cashmada

1. A lie June in har bed a Toronto while the young boys him neat young girl a fuxx pon di bed n sheet dem whey June money buyyyyyyyyyyyyy June u get 2wk fuxx n the girl get the next 50wks but June while she nah pay fi non u haffi fi ur share n fi har share FOH bout hate kmt

4. no sah met no stop kill mi from mawning.

luk how she luk like a bull cow inna di pic wid di red hair!! moooooooooooooo

dah boy yah stomach very strong, diss mek mi tink him woulda fu-ck a man!!

all when him push in fi him hood inna she, a muss him whole body go in behind him.

1. met i am dying, cuz diss boy too wicked!!!!
        nuttin no wrong wid jamaica, from u ave ambition u will make it.

dem boy yah no want work, dem naah try fi learn a skill, dem juss want suck dem way through life, fu-ck dem way through life and dance dem way through life.

1. but lundun it doe look like she a buy him clothes much or she buying him some second hand …di clothes dem nuh look dat FRESH

1. but met, she harself luk like she want sum clothes, she want alot of tings.

cum to tink about it, mi tink she did need sumting weh more important dan a baby husband. :travel

2. :ngakak :ngakak ,

met diss homain luk like she like everyting young, u no si seh all di lace wig pon har head young? luk how it a fight fi reach har ear tabs. :hammer

3. Metty coulda all ar grand pickney ole cloth ah boot she gi di ” sweet husband” fe wear…sweet in more ways than one :siul

5. dis ole’ tuff turbit really ah call dis baby “husban”, no sah. Him velly, velly serious! (IN MY BEST MET VOICE). Dis chance of a life time naw miss him; so inappropriate!
    MORNIN jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, bless-up.

6. Unno give the youth a pass man unno no see the man a try reach over sea it is way more easier for us young youths fi reach over sea with a big fat woman are a ugly old one kmt unno little sexy skinny gal nah look pon we when unno reach the island all unno do is come down come hype like unno shit can make juicy beef patties on want man take unno all over the island where all the hype parties them deh kmt Jamaica hard no rass fi take unno all over and unno no want spend big up me fat woman dem and the old ones dem too lol

1. unnu want boops out people and don’t know seh farrin hard. when uunu ah sleep and bust big fart inna unnu bed 6,7,8,9,10:00 ah mawning we out deh ah shovel snow off ah car and ah fight di cold weather fi mek a likkle living. unnu too damn bright. get up go work.

7. Met same ting that unno young gal used. Lots of time me see young gal with old man that could be there grandfather me no know how unno do it smh

1. @Blacks when a young Woman deals with an olderrrrrrrrr man it is not to mine but to be mind.
      When an older Woman is with a young man it is in the reverse and what is worst that young man never stays and reflect on the good of said Woman.

8. The Tuesday mash up, this is granma at her best, every body need sum body to love (scam) the boy them in Jamaica have new scheme them call scam a fool-fool woman, is that a run di place now, women be ware, you’re being warned.

9. the young gal dem a look it n dem young bwoy dem a look it by any means necessary..gwan with u husband d problem soon start..

10. @Blacks how much of uno stay with the older women after you get what you was looking for, uno always guh back to the same young gal dem that never even look at uno when u was down, these big women are so pathetic and dumb. I myself is a big woman too, them old fart yere bring down my status, next thing a little fool -fool boy think him can come con me too.

11. Sender get ur pussy or money game up and stop the hating

Go deh juju mi no know you but me rate you. If a young bwoy a look you and him no under 18 tek him tek him cause you age naw stop you !! Tell a young hating ass bitch go look a old hood and pitch cause you no rate no hating ass dunout ole bitch

12. Schoolas!!!!!! Dat picture weh him stan up by the fence wid him school bag…look like any pickney weh stan up a wait pon taxi weh a go school a mawnin time. Just missing him khaki.

13. Not mad at her, he’s an adult she’s a much older adult, whe di problem? If it was big man young girl we nah kill dem so. Plus, clearlly he must be getting something out of it….so don’t sorry fi him, cauz………must b something we can’t see here.

14. Well a no really cause she old for me, a cause she tough and ugly no rass. Good God me can understand if you old but look young and fresh where people can seh alright maybe the youth have a likings fi you even though him want him papers. But this old silver back gorrilla – no sah. Ku pan the last pic and mek me know if a no one silver back pose that.

1. Mi know young gal weh look worse than she, which could be the reason he chose her.dem young gal have nutten to dem , not even den real teeth. The older the hole the more experience fool wise lmfaoooo

2. Talkditings talk it right tuh baxside not even exotic shi U.G.L.Y caan dun yu seh silver back gorilla mi seh TREX Dinosaur :hammer
      age is only a number it a di least juju sourness haad fi luk pon!! pretty hate har badddddd

15. Keepin it real tho, this behaviour has been goin on forever, but the person was age-appropriate or just a little younger; nuff ooman guh ah jamaica an “sponsor” dem man; not just jamaican women either!!! I WILL REPEAT..not just jamaican women edah!
    But dis gawn to d extremes of “oh no she didnt!!!!”.

1. met…me affi ah wipe me yeye dem, caw tdtings comment ah mash me up, ah weak, ah weak, me jaw bone dem ah kill me :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. an caw get no odda man suh dem sitdung pon social media an luk man den fly dung a yawd fi fuxx…ole battah ooman dem dem puxxy a gi dem prablemmmm…she fi get a beatin she too gud man smh

16. mi a tell yu da bredda deh a tek nuff VITAMINS di two a dem look like two different foot a shoes weh on left and right :salahkamar

1. yu know seh di bwoy fren dem a seh to him …”YOW DA BIG OMAN DEH ALTHOUGH SHI UGLY TAN BAD SHI RATE YU INUH DAWG NUH BADDA MEK DA LINK DEH CUT MAN HAFFI HAVE STRONG STOMACH IF DEM WAH MEK IT INNA LIFE !” RESPONSE : “COOL NUH MAN A INNA DI COL’ MAN WAH REACH!”

1. SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAME so di argument go!!! Same same same suh… Ayyy di foreign ting is a real business eh nuh… Mi know man weh dying fi di christmas come and dem ah look dem books fi di next Christmas… real ting ah gwan man.

17. good morning met,metters,peepers nd others..

dis bwoy fava any macka tree nd she de donkey weh stand up unda it a luk cool shade n quenching wata….if a fun yah av den a fun but from yuh sey mouseband hmm fmm dat him will be ur being desperate nd stupid bcuz of him luks nd de young Phuck weh yah get be he very smart ar yuh ago cry yuhself tuh shame while yuh ended up being bruck where yuh heart nd money is concern.

18. My Gawd(twinz of twin voice) leff de young bway mek him milk him Mumma cow! Dat ol gal(not Woman) Desperate bad I hope young boy suck her dry(not that suckout) :hammer I mean nyamout all the old foot money

19. mi muma wuda sey ku pon dutchie pat a gwaan like it can mek wata whistle like kettle…..nd if a dem yah pic a part a de album weh immigration ago c nuh bada wid it cuz de bwoy only smile wen a him alone wen him de beside yuh c weh she nuh huirry nd tek de pic nd gwaan guh start de filing,wen young bwoy really want big ooman she nuh need fe mek a soul knw cuz him already a guh so hard it frightening …dis bwoy a show yuh clearly sey a hungry him hungry

20. fe show unno how de yute hardly tek pic wid juju luk fe unno self nd c sey a wen dem inna the bedroom nd wen she a leave de rest is a collage…smfh

21. All me have to say is there is no law that say you can’t date a woman that tow are three times your age. at this point in Jamaica things hard from the old woman deh get power things hard. Me love older woman they will treat you with more love than the younger girls dem a older woman will remember your special day like your birthday Christmas and all these other special holidays. Dating a young girl now bring too much stressed.young girls nah look out for you like how a older woman will do remember older woman knows how to treat a young boy like a mother loves there’s nothing like a mother loves young girls all they worrying about is where the next party a keep and who the next gal you a touch kmt if your relationship have stress it will not be a healthy relationship older woman makes young boys happy.

1. Blacks…. Yuh naw mek no sense right now. Ya look fi ah madda or ya look fi ah woman weh unnu can be a team and balance out your highs and low?? All yuh deh pon ah how big woman tek care ah yuh and there is no stress when you with them in relationships. Im 25 yrs old deh wid my man from mi ah 15 and stress is not the word.. but guess what…. We grew together and are still growing together and he KNOWS im not here to be his mother. WE TAKE CARE OF EACH OTHER.. that’s what a relationship is about. Yeah maybe the girls dem u buck up on want to party all the time but maybe u need to up your game and your standards that will allow you to meet a woman your age that is in love with your heart and you as a person.. Stop look sketel and gyal wid no ambition. Nuff good girl out deh ah seh di same ting… all dem ah find ah man weh wah nyam dem dung.

In the end… Older woman like the sed one above has made it so hard for young woman to go into committed relationships,… they have gotten so use to women taking care of them that they go into almost all relationships with the same mentality of wanting a woman to take care of them…. who the hell wants to date a child?? because that is what that is… mother and child!!!

2. Den dem nuh muss worry bout weh di nex dance ah keep.. dressmeka need advance notice, hair, nails, shoes ah accessories haffe tan propa ah champagne haffe splash!!

22. But the dude can do betta mi not being mean is not even the age r wateva cause u have big woman whey fix up dem self this silver back gorilla look like a bare $15 wig n bare old clothes she wear come on now har face bun up har wig mud up n the clothes dem rawssse fuxx up again I say COMPULSORY MECK MONKEY FUXX PUSS

1. TAWKCHUET TAWK DI CHUTE…HOW DI OMAN FI BUY NUH DEAR WIG AND CLOTHES WEN DI MONEY A GO INNA IMMIGRATION AND CHILD SUPPORT FI JUJU “BABY” UNU MUS BI FAIR MAN DI OMAN A TEK CARE OF HER HUSBAND AND SHI CANNOT SPEND WEH IT NUH NECESSARY

23. A SIN ……………..THIS LITTLE BOY NEED TO GO HOME TO HIS MOTHER FOR THAT LOVE HE NEVER RECCEIVE ………. LONG TIME BIG OOMAN HELLO, INNA MI BOUNTY KILLA VOICE…

1. A BIG OMAN DAT INNA REAL LIFE NUH EYEBROW NUH DEDE..AND DI BLEACH LOOK EXPERIENCED ALL DA LONG TIME TAN UP DEH …YU CAN TELL SEH SHI DID inna di line up when bob marley dead…and she wasnt a schoolas …da likkle yute deh nuh care …..everybody a eat

1. EVERYBODY A EAT BUT ITS NOT A GOOD LOOK ……….THIS LADY NEED TO LOOK FOR HER AGE PAPER I WILL HELP HER IF HER MOTHER NOT AVAILABLE ………..

1. yu si from mi si di pic …mi realize seh a two side a family a eat ..coolie and naiga …yu can si di naiga cousin a laugh off him face and di coolie one a pose fi di camera dat mean everybary a eat ….and di yute feel cute bout it ….+

1. Real what you said? One cousin ah indian while the nex one ah owl nayga? I just cannot continue with these shenanigans :hammer :travel

24. JuJu dawlin…yuh know yuh gran pickney dem olda dan di likkle jubbie. Di time yuh tek a fly down fi strain di poor ooman pickney, yuh go check out di thyroid problem weh a bawl out “HELLO” unda yuh throat. Yuh lace wig dem fava Ms. Mavis ole mop!! As to di likkle bwoy, ‘im mek a wrang move. Juju nuh ‘ave a ting fi offa yuh, not even likkle porrige cah fram yuh si har yuh know seh dat ole cow tun di pat to har head and nuh stap till it done…big up unno Disney Classics status!!! Di ‘usband fava Dumbo and wifey fava di Beast.

25. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

dwrcl,yuh knw dre funny rass bad doah hear de frigga…..”question babes in Jamaica they don’t charge for beastility cause that’s a clear sight of an ape with sum kind of being or even give it an ACS case,you dont think so babes?’ ……tears cum a mi yeye him stink wen him ready yuh c.

26. jmg ppl, don’t di fourth pic luk like wen cow a guard dem calf?

u know if u even luk like u a walk inna di calf direction, smoke start billow from di cow nose and she ready fi charge offa u cuz she a protect har calf, no so di fourth pic luk?

moooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

27. This looks VERY mismatched VERY!!! But a foreign him mus reach & if she a sponsor den him ago tek. *Shrugs*
    Let’s talk about his friend laughing his ass off in the JA 2013 picture. I know he’s like “Look at this mofo f’n this ole oman! Lawd & now we haffi pose for Immigration picture”
    She can do what she wants w/her $$$ but at the end these situations NEVER come out good for the older women. Her money gone, pussy nah get f again & embarrassment b/c you post yu business on Fassbook. Good luck w/that. :hoax

1. One a di fren dem a laugh an di odda poor likkle crawny one weh she hav hand ’round waist a hope seh him get pick up by a senior like ‘im bwoy :ngakak Juju nuh’ave a cent fi lose…cah fram yuh see har yuh know seh shi bruk like bakkle!! She qwine tek a set inna di poor jubbie skin jus like di blackhead weh a terrorize har forehead.

28. It’s them line backer bad shaping woman yere have UUsband, some a dem face tough like stone, but the man them lazy, and them have up the life style weh the man dem want, and some men clearly have an attraction for men, because them line backer broad back woman can pass for any man in NFL lol :sungkem :mahongintip :mahongintip

29. Met…June finally reach the pink wall. Net this turbit yah a regular she fly go ja fi the young, June yuh remember the young boy yuh tek from yuh fren husband. Met somebody show June Meghan husband hood to June n June say she affi get tht hood. N deh with her fren husband. June pack 7 barrel n send go Jamaica n the boy tek the barrel dem n run way June. Met yuh c all wen June reach ja (which she jus a c the guy first time)she tlk it say she suck him hood inna the car from airport go straight home. The boy say June pussy stink. Toronto nuh good again

1. OMG……WOW …..MI NEEVEN A LAFF……IT SAD…..SMFH…….A DIS U CALL DESPERADOS….PRAY FI R STILL ……SHE WELL WANT A MAN FI R SELF

30. @Met, mek unu bad suh?? ME LAFF TILL ME CRY TO RAAS, WHAT A UMAN WICKED??. This likkle yute is very brazen wid a trang tummock!!! sass-chrise.. @Met on a serious note, she really tink anyting good ago come out of this? really?? some a dem yute yah likky likky and need fi find a job. Jamaica haad but dem can work too.

31. One word – she’s a FUB. FUB = f***kin ugly B. She deserve’s to be on Nat Geo or we need an expose on stories like this.

Hats off to the youth, caz him stomach is strong! But then again love is blind. Left up to men like myself, many of these women would never get the time of day. 2nd to last pic – caption should have read – Ugly caaan done round ere — RAAAYY!

Kinda sad. Many of my friends had to do similar acts to get a green card. One of them has 5 months to go, but we men have it kinda hard so we haffi do wha we haffi do.

1. It should never be about superficial looks or flaws but damn it’s fu@cking with my aesthetics lol that’s just not right at all.

32. Mi seh tuh bumboclaat!! :hammer :hammer :hammer :hammer .. When mi start read disya chread mi ah laugh suh til mi tear up inna mi eye dem an all haffe reach fimi Dasani wata fe stop mi coughing from choking mi…. Coo pa disya big ole grey back orangutan ah rape off the people dem baby bwoy. What ah wicked ole brute!!! She fava dem ole seasoned prison warden. Why lady…..why??????

33. WELL IF ME NO KNOW NUTTEN, ME KNOW DIS… ONCE THE TODDLER TOUCH FORIEGN SOIL AND SEE ALL THE DIFFERENT VARIETY OF WOMAN THAT IS AT HIS DISPOSALE, BOTH YOUNG GYAL AN BIG WOMAN… SILVER BACK GORRILLA DAYS NUMBERED. HIM NAH GO GI HAR BUN… SHE GWINE GET DI BAKERY. I HOPE HAR BACK BROAD. COS DEM GYAL GWINE MEK SHE EAT THE DEVIL KNEAD.

34. Dem man ya really tink seh every smaddy inna Immigration is eeediat? Now yute….yu lak fi yu yeye dem tight tite ana bak yu fiss fi get a stiff fi grandma use, fi wah, guh weh?
    As man see you dem know it are male battam to yu tings. Fruit Cake, Granny nah guh able smuggle you cross di border. Dem have K9 a lookout fi swimps and guppy.

35. y am i doin rhis to myself why Yep..yyyyyyyy!!! :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

36. @WILLIE, WHAAPEN ME DUPES, LONG TIME WE NO BREAK BREAD. DIS YOUTH WOULDA HAVE A BETTER CHANCE IF SHE TRY BRING HIM UP AS HAR SON. DWL :travel

37. Now, as to GRANNY….get yours gerl. GET YOURNZ!!!!! Mek di haters know a you seh condom and inflatable vests inna yu night stand.

38. That’s a damn shame, you mean to tell me she couldn’t find a decent looking, sturdy big man to be with. This young man can do better, cause right now alot of lonely, ambitious, financially, stable young women in Foreign that will treat him right kmt! !!!!!!!

39. Good God Man,

Even if she want tek a man younger than har she could have went for someone maybe 3-5 years younger…but this a well over 20 years difference. Mi sey she have a piece a heartbreak fi get. Did she really think young green bwoy like this when him reach wid him brown envelope a go stay wid har?

Mi know a man (big man) him married one bigger woman (ole ole foot) she walked up to him in a one bar a Jamaica and tell him she want give him a opportunity and him and him real woman plan and him tek the opportunity. Now him a citizen of the land and a straight a yawd him a go fi him woman. Ole foot up yah in a disbelief and a mad, all send up har pressure.

40. Is who up top say older woman treat younger men better than younger gyal? Of by good treatment you mean mining go get a trade! Times tough fi everybody but foreign by any means? Young man unno mus learn from the school is sherece and shanwa bout selling unno body for likes!!

41. Every stick have it ho a bush, a so the saying go rite? Anyways, how do you know that it’s not love? So because she not so pretty and him very slim that mean say a use him a use har or she him?

1. Being clue #1- Pic #1 is photoshopped to give the appearance as if they took that pic together

Clue #2- Pic #5- the friend to the far right is LHAO to indicate that their kissing one another is extremely awkward

Clue #3- Pic #7- is also photoshopped to give the appearance as if they took that pic together

What Jungu doesn’t realize is that immigration officers have trained eyes to pick up on and notice these sorts of things so ah hope fe fe ar sake and his, them ah duh this jus fe pop style an nutten else…

2. picture speaks for it self the yute doah luk happy wen him near har a who unno a try rass fool inna dem yah hungry days spare wi de phuckery nd gwaan chue yuh ere’

42. But the last pic don’t even look like them took it together, is 2 different pics tooken at 2 different times ( unu lowe mi grammatical errors dis 1 time ca Jungu fuhhkkkk up mi head baad baad baaaaadddd!!) :hammer :hammer

43. @Reader you have a point. But the odds of him being in love with her and nothing for papers is slim to none… real talk! We see this happen ALLLLLL the time…. these situations weight out more then an uncommon couple being in love. This is a straight Visa… haffi reach farrin flexing… Yuh tink seh him nuh have him young girl weh ah work wid di program till him set and able fi send fi har??? Ah so di scheming go.. and its been going like that for decades!!! I dont believe not one bit that this relationship is built on love… It’s built on LYGS!!!

44. JUNE NEED FI STOP RUN A JA AND USE HAR PITNEY DISABILITY MONEY FI MINE DI BWOY. JUNE GUH LOOK BOUT YUH AUTISTIC PITNEY DAT YOU DASHED WEY IN THE GROUP HOME TO RUN BACK A DI YOUNG BWOY

45. Wicked people make thake their own mistakes since unno sure and know the man no want her..hope fi unno own want unno…u all life is sour bad..only over the web unno can do dat….dumb f**kers

46. I can’t stop laugh this poor old lady she’s at least 30 yrs older then him. Ladies please stop running to JA and picking up these young little boys. I have a friend who went on vacation oden there and fall in love the same week she returned home she’s buying him things and he’s 9 yrs younger then her. Sad and desperate for a man that’s what these ladies are

47. Happy new yrs Met!!
    You know how long it tek mi fi find back this story fi show somebody. Yow this a di funniest story Eva on jmg. The comment up top weh say she a gorilla that can take on ten people one time make mi laugh till tears run out a mi eyes.