THINGS THAT MAKE YOU GO HMMM.

‘Met this gyal wey live a New York, she come down and f**k me bestfriend baby fadda and the b*tch married, mi friend n har babyfadda did come and soon after she come down she itchy every wey wid him, everybody a Salem knoe she a old and if she did stay good it would be so bad. She gone home and she still call mi friend baby fadda and mi friend nuh like war but mi hate this dutty gal.. she use to f&k a youth dung a gully and the youth come buss it sey har lady parts stink. Cordy a one big old John crow dog sh*t no wonda nuh man nuh stay wid har, she come dung wid har bag a pickney she not even 30 yet and she had 4 pickney and har owns cousin wey she dash wey ole epp a belly next time she come dung she ago get a piece a bus ass from me this old leaky leaky front johncrow dog sh*t

One thought on “THINGS THAT MAKE YOU GO HMMM.

1. SO LIKE HOW YOU HAVE TO WAIT TILL SHE COME BACK. START BEAT HIM! PLEASE AN

THANKS. PS TELL YUH FRIEND SMELLY PUNNY MEANS SOMETHING WRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO CHECK

HER SELF ASAP!!!