MI FEEL SEH A SINCE YUH CYAH BUY PANTY TOO TUFF A MUS PANTY YUH GUH TEEF……..BIMMAKID HOW YOU SO RICH AND PEOPLE HAVE UP YUH PICTURE FI TEEF???????? PANTY TEEF BIMMA NO GENDA
9 thoughts on “THIS HAFFI REWIND……BIMMA KID IS PANTY YUH GUH TEEF?”
You know say when I saw the picture I thought it was a butch lesbian! No Bimma Kid its none of my business but I am intensely curious to know if you are a male or a female.
Snapchat me the genitals I won’t be offended or show it to anyone. This is the first I have ever been this confused over a person’s sex.
And him pic deh inna d pad isle :hammer MI done! mi stop ramp! cree! No tpc Bimma u really go teef female products. U head need fi go unda the bimma wheel.
You know say when I saw the picture I thought it was a butch lesbian! No Bimma Kid its none of my business but I am intensely curious to know if you are a male or a female.
Snapchat me the genitals I won’t be offended or show it to anyone. This is the first I have ever been this confused over a person’s sex.
Mi nuh think shim know heeda :nerd
Drop a GRUNG BUFF no sah MET dis yah one sticky baddddd
Wid all the money BIMMA KID have, how dis reach him? Bimma Kid come here please. Come talk to wi ova.
A true…. A di only person weh Dem gender confuse mi. A so yuh see some ppl an Pan di outside Dem try shine an behind one piece a bangarang.
shim make the insta profile private…..
And him pic deh inna d pad isle
And him pic deh inna d pad isle :hammer MI done! mi stop ramp! cree! No tpc Bimma u really go teef female products. U head need fi go unda the bimma wheel.