THIS WEEK ON WHITE PLAINS ROAD

Due to how video dash out week before last…Videos di people dem seh…and when di video mek it rounds……….it drop ina Shamar enemy lap…whey di two a dem a cuss in and out pan instagram……….two a dem a class each other’s children..Batman joining in the classing..Stacy she get di video dem and proceeded to mention them on instagram……………..Shamar now well waa lock up Stacey…she and Cookie dem seh sidung and come up wid a plan…A nuh me seh suh a di people dem cause dem seh is Cookie call di police at the shop……………..Mek up a plan fi seh Stacy teef har daughter phone and a send out di video…….now it mek sense as to why Cookie and Batman go pan live and a tell lie bout Stacy did a send out video……….yet dem go tell police how Stacy teef phone which is easily traceable. Shamar now go wid har daughter to di hair dresser shop Stacy and har mother was in..record it and put it online……..running up dem mouth pan dem page and a bag a fake page seh Stacy a guh get 7 years……………….But Stacy come outa jail pan RnR…fi distribution of child whatever dem seh she do…anyhoot…….

Stacey she call harself channel 34 claims she a report di story pan har facebook and go post seh Stacy, Gangsta Dawn niece get lock up…Dawn inbox har fi tek har name outa di post cause she want no part of the war due to how she and har niece nuh talk and she and Shamar dem come from di same place..Stacy cuss Dawn and Dawn she now open har page and rub out Stacy due to how Stacy did a kotch a har yard………Dawn rub Stacy she rub Stacy and seh all ina har eye she use and sell to di man dem…

Meanwhile Dawn and Stacy at war now…Tanny run go like Stacy post and did a use a fake page a done Dawn and whatsapp Stacy how she a go tell har Dawn business …………Stacy put it out for the world to see and Dawn dispose of Tanny in the garbage .

Den dem seh video wid Shamar a head out………..

P.S Shamar seh she block Jason after she realize seh Kimone put him name pan har…………after she fight one whole year fi di man……

16 thoughts on “THIS WEEK ON WHITE PLAINS ROAD

1. Mi like when yuh write dem suh it sweet mi…. :ngakak
      Yow dem yah ppl yah yuh nuh waah deh round periodt… all set up, no sah! Dem a wicked… Dawn nasty up di tranny inna di end deh doe :ngakak dem are wicked.

1. She really have time to waste. I also don’t condone involving a child in her foolishness. Why don’t they just meet up and deal with it I’m so tired of all this video crap…but don’t forget the video okay.

2. Shamar is the devil himself no wonder your daughter was having sex in your house and that lil boy of yours smh your evil ways will speak for itself when all those gay company you have in and out of your home turns him out. Shamar you are one worthless female, met all this girls does is set up ppl to be arrested. Shamar went all the way to jersey to fight kimone and when kimone pop her ass she went to the nearest precinct and got the girl arrested. Now imagine your daughter is 16 years old, no one forced her to have sex in your home more over to be posting butt ass naked videos and all Stacey did was spoke about it on ig and you got the girl arrested. Shamar do you seriously not think karma exist??? Look at your lifestyle getting up stealing not one ounce of skill more over education to bounce back on but you get up everyday posting those cheap ass furnitures and you ppl are rich rocking the latest Chanel and all the brands but yet the bed you sleep on is cheap AFFFFFF, priority screwed pretty much. Your daughter will only turn out just like you everyday flaunting nakedness infront this kid since the day she was born WTF did you expect??? Bitch you are such an unfit mother thinking cooking, clawt and boot a good parenting. Sick bitch !!!

Original bubblelikesoup

3. I can’t believe these are grown women with children. White Plains Rd changed drastically. I never seen such foolishness in my life.

4. Every min oonu talk bout kimono like say Jason did want har Jason treat all of him F dem the same way ..kimone no special . Kimone a Ole dwag shit fr portmore a so she use to ignorant for kelly because she want banja after she no better than sharmar interms of personality ..she walk and take like dog and ever a skin out har Juk up batty on ig ..no pride for a mother .. fr slaughter to the baby fada to all of the other man dem Weh she run through say she a idiot gal ..lesbian and everything mix up in a one

1. Shamar your karma is coming slowly..u should be locking up your damn daughter for such a disgusting behavior and not stacy for doing exactly what u would have done if it was her daughter. U r so confused from being a christian out of jail to becoming a menace to society, to hosting all gau men around your children, to locking up ppl unfairly and u nuh safe in a farin with them informer documents u have.u daughter was having sex in that video like a pro..my dear.. goes to show ,she is very experienced in the field. I cant understand how u find time to be doing all this when u should be so ashamed and finding a solution to your child’s behavior. And u daughter has no remorse to even go with u to that shop and have the girl arrested. I feel sorry for u…bitch u r lost and so is your child.

5. Cookie is a ugly ugly wicked battyman. Cookie you day will come. You sick dog stomach and finally Tina and everybody find you out say you is a dogshit. Batman your time is coming. You still up here walking and collecting scamming money and think all is good.. the Feds will be coming soon. Cookie same one will set you up like she set up Tiana and Angel and cooperate with the Feds to save herself. Cookie cannot tame.. She is a old long time battyman that is the ugliest creature as a man and a scarecrow as a woman.
    Cookie remember every boy you tek say you bottom have teeth inside. You shot and bite. You go Jamaica and shoot up the place. You is the devil.
    Shamar you poor lost soul. Your daughter is who you are. Your daughter act and dress like a big woman and you encourage it. All your friends chat her and you. Everyone of them say she is a disgrace. Dem call her “ The Creamer “. You were so in love with Jason and him turn round and diss you lumpy lumpy blood cloth. You lock up Juliet and Poochie and look how God Work . Everything bout you daughter get reveal on her own phone. Everybody hate Stacey but you know she no have nothing fi do wid the video. You too wicked.
    Lock up all you friend dem that chat you behind you back. You baby father shame a you. The man cry how you mek him daughter turn just like you. Everyman a Bronx want a thing offa it. Your daughter been doing all this from long time. You know. You see how she can wine and bruk it dung. You is a bad mother. You she learn from. Stop blaming people.
    Cookie you is s big Fed Informer. Don’t allow the Cookie Monster around you. The ugly monkey from Bronx with the horse face that is always working with the police. Batman she say you buy car with the old people money you scamming up here. How much package you pick up at the house with money? How much time you using you address to get scamming money? How you get the money fi the people dem and lie say you no get it. Dem say you too hype and s run dung high life bout you buy car fi show off. Feds coming soon. And you wicked friend Cookie talk say she wants no part of it. Cookie the demon will bring you down Battman she never really like you.

6. Met Dawn ugly and fava headman John Crow somebody sooon fuck her old ass up a same wey when Chin and Tanny a war she find Chin pon Facebook and message her a bunch of shit about Tanny,nevertheless she and Tanny was bench and batty.When Sharmain and di battyman did a cuss Dawn find battyman Dale and message him a bunch of lies pon di woman even though she kno a the battyman did a trouble di woman Dawn a demon like wise Sharmar and the 2 Stacy .Dawn niece Stacy used to live a di other Stacy house and sleep out har coach it’s demons vs demons dem need holy water

7. Dawn stop cuss di ppl dem pickney cause remember a just the other day dem did a talk how yuh likkle daughter pussy stink up di hairdresser shop lik infection did a eeeeat har out,all over yah har pussy did deh.Dont forget how Wendy mouth stink like the battyman weh she deh wid shit in deh,Dawn yuh fava some big dutty man weh play rugby Dawn you like mek trouble and act like you a victim.Talking about welfare ah wen since yuh stop get it.Dawn the whole a uno a germs