TIARA YUH MOUTH A CAUSE DISTURBANCE

Met post this for me please! 2017 now and me swear waste argument and mix Up would a put aside for a girl that’s married and pregnant and have her job. But no she have to walk and mix Up every single person she know Tiara is a terrible piece a waste girl on God earth. True she a resident in America she feel she more than people a worry bout who don’t got papers and she not living no life than the ones that she worrying about that don’t got and she got one look at her to no ambition MRS. OSBURNE YOUR HUSBAND A BATTYMAN CAUSE YOU LOOK LIKE LIVING YOUGH MAN!!!!

12 thoughts on “TIARA YUH MOUTH A CAUSE DISTURBANCE

1. God made so what if mi look like mad y the f**k y’all mad just because uncle Sam no mi haha thank God mi come a american from mia 19 now mia 22 mi own everything mi BBC got that’s good life mi man love mi nah lef a BBC mi live pan mi own nuh shelter Ina new York city nuh BBC no me n me nuh haffi walk n tek clothes outta shore a old ppl me BBC go sleep fi no how to take care of that’s how my money come mi nuh hungry n mi no a who post mi BBC pic time u take a post pic no ambition gyal u and u kids stop sleep Ina shelter bye now nuh more then mi sleep Ina my own bed

2. God made so what if mi look like mam y the f**k y’all mad just because uncle Sam no mi haha thank God mi come a america from mia 19 now mia 22 mi own everything mi BBC got that’s good life mi man love mi nah lef a BBC mi live pan mi own nuh shelter Ina new York city nuh BBC no me n me nuh haffi walk n tek clothes outta shore a old ppl me BBC go school fi no how to take care of that’s how my money come mi nuh hungry n mi no a who post mi BBC pic time u take a post pic no ambition gyal u and u kids stop sleep Ina shelter bye now .unuh nuh more then mi sleep Ina my own bed see how time cold n u and u pickney deh outside everyday mi can stay ina bed fi a month n my bills still pay n mi eat f**k unuh a worry bout mi nuh got no time fi mix up if mia cuss a gyal mi just cuss r nuh Ina curry go bring go tell so bitch weh post mi pic f**k off cause how unuh fi a live better than mi wen unuh Dont got a fix address every night u haffi write name pan paper fi get a night sleep n u a worry bout me weh nuh come out a bed from morning only thing unuh own a the thieving clothes them woiiiii joke deh pan unuh

1. God knows this was a harsh read because imagine yuh mek corrections n still kaint spell “man”right smh! Mi get the gist of what you a sey still so gwaan through.

Oh n I don’t think u look man ish at all, if I drink enuff beers I would say u are ruggedly good looking. Doan pay haterz any mind Goodie,gwaan stockpile ur assets.

3. Move ur Dutty bloodclart fat stay bad pig and stop bring in the girl
    Child since you claim you know is who and wanna class ppl
    Like that get over urself child kmft upset mi

4. @yardielovethug you have mi in a tears . My girl you too bad reading is fundamental try it out What time this go up cause @1:52pm you up and running, coming like it hot you so you return @ 2:40 cause you neva get fi fix up the sender yow tears

5. Badmind ago kill unuh cause immigration nah look fi the girl unuh nuh got no life that why y’all on here posting n talking shit
    Fix up unuh address before unuh address the hard working gyal weh a try make it in life

6. @wiioo a who immigration a look for ?? Sound like u know a lot yuh from need to Lowe people and dem life she too rass nuff kmft a who u bitch

7. Stinking pussy Tiara yuh run come ova yah fah ? Yah breed man yuh blood pressure kill yuh man looking bitch. What Wray see in you ? Yuh don’t make one bloodclaat sense with what you write come a class people and them pickney and you suppose to be pregnant ? You on me Snapchat and you sick me stomach with that big ass gut and yuh stay bad man 2 a uno match go get a bigger bed before uno bruck the bed. Go buy up some baby items and Lowe people and papers. paper less people a live better than you all if uncle Sam know them

8. Tiara always a watch people a how she have so much on her hand? Tiara yah behave like is a apartment yuh rent. Remember is a room so who in shelter is very fine go get yourself a place cause yah big married woman and baby on the way I hope your son King don’t look like you cause you terrible looking bad

9. You big stay bad bloodclaat tiara yuh head big Nuh bloodclaat, you like burlllll old boy girl…. you miserable Nuh f**k and love talk bout you happy… it bun you how u on pink wall eeh and you did run go put up ppl wah day and a mud now u on it bitch u a stress go suck yuh madda the time you a mix ppl go worry bout yuh unwanted belly….. if u a cuss the gal cuss har and Lowe the gal bloodclaat kids them out a it member you a bring a baby shrek in a yuh move yuh bloodclaat it bun me fi you caz you sit down pan people’s name n people kids and class them and talk bout papers. Bitch you have papers and yuh life sad people weh Nuh have papers look better than you. Go rest up man fi give birth old bitch… I never see a gal weh love mixup yet n watch ppl life n mud ppl good good kids

10. But why she have on 3 different color? For a young girl that’s pregnant she nah glow a Rass bout yah talk bout uncle Sam wait till that pickney born yah go more than know uncle Sam cause yah run in as you get him social. Hope you never out of a job you and your husband cause a the fastest yah go a the shelter see you shape. Know how long this girl on me facebook me did a wonder a wah take so long for her to reach over here always a come pan facebook come hype and fast with people she shade down to baby and look there she is pregnant me did think she a mule. All her sister baby she use to shade one a me friend little daughter a Jamaica thats not even one year true her niece white like f**king color is nothing white and ugly like them family ugly looking so any body nice them breed for them still nah go look nice