TINGS CHANGE

KLIMI-Optimized

SOMEONE POST DIS PAN MI FACEBOOK-Kevin nolimit gone are the days u use hold bottles in dance now u cyaa even refill yuh cup (Deportee right off all now u cyaa mek a cum back )

0 thoughts on “TINGS CHANGE

1. A must a battyman sen in dis! Suck uno madda uno like wen man floss uno inna dancehall to much dats y nuff a uno freak out an batty out!
    Uno leave mi bloodclaat fren Kevin an gweh.

2. Hahahaha! The comments!! Yea him pop dung bcus not even ice inna dat so him bring it from him yard. Proof that ppl need fi humble dem selves!

3. Wonder weh the big head one deh from no_limit salla salla son,back in a the days dem did hype. Kevin nuh bruk cause him use to send him money go give him mother fi save.him just a easy himself

4. Big up No Limit Family Straight. This dude is a sweetheart. He’s not hype and he never was. I know him. The person who send this in has issues. Sender why don’t you send in your pic and your bullshit story about ur life? I’m sure its a nigger who send this shit in. Its always one of them. Crab in a f**king barrel mentality. It would never change.