TIVOLI ABOUT THE SET IT OFF AS USUAL

Information I have received is that Livity and Dudus son Chris is now at war the other day it was him and Jah T son a war fi di place..Dudus a get call ina prison and all dese tings but di tension still a rise..Livity who dem did seh wickeder than Dudus a try look good name all have breakfast program but this morning mi get the pics below..

13 thoughts on “TIVOLI ABOUT THE SET IT OFF AS USUAL

1. You see the thing I don’t like with Jamaica government why are they isssuing government contracts to these criminals why!!!! I will never support neither jlp or pnp as a young woman and as a mother I am just sick and tired of all this.

Crime will never get better, contracts only bring more guns and more power kmt. Wonder why him never dead the other day ole demon.

2. Das y when police go fi some of these bad men n dem kill dem n the entire family people nuffi say nothing. Police should a kill all a livity n jim brown sons at a young age. If they did we wouldnt have this happening now. I hope the police turn a blind eye to them because nuff tg people protected dem boys dey n now dem out a control, dem damm lucky.

1. Same way so. I hope TG never see a penny from the so-call incursion. The government cannot reward terrorists…be it, baby, dog, puss and ole people. The residents have been terrorizing the nation for over 30 years.

3. Anon lol u joking right, some inmates in prison a usa get call in dey pon the security officers phone, look like u nuh realise the level of corruption in the prison system. Look here nuh prison is one of the biggest scamming business n it is the number one place with onecof the highest level of corruption. Look like u live in a different world anon, lol.

4. The marriage between politicians and dons will never end. All when dem come in n claim say dem a clean up corruption n everybody a act squeeky clean, dem still a award contracts to known criminal elements and a help dem build up dem arsenal of guns wha end up a kill back di same police dem. This ya Delroy Williams bredda ya come a gwan like saint n him no different. sad state of affairs. things will never change until the gun dem start point pon the politician dem.