TO PREZZIE AND SWELL BELLY PORTIA WHEY CARRY MORGANS FUNERAL PARLOR GO A CASSIE YAWD

PREZZIE DI GIRL WHEY YUH DID A LOOK DI GIRL WHEY FIND OUT SEH YUH GUH BOTH WAYS…YUH NEVA KNOW IT DID A GO REACH DI WALL? PORTIA……./SWELL BELLY PORTO WHY YUH SEND MORGUE GO A DI BWAAY YARD AND A YUH DEAD? WHY UNO A WALK AH SEH A PUGGY SEND IN TINGS TO DI WALL AND DI FLYER PICTURE REACH PAN YAH BEFORE PUGGY KNOW BOUT DIS WALL? HOW HIM DID FI SEND IN DI TINGS AND HIM NEVA KNOW A DAT MI WAA ASK UNO….PREZZIE YUH SEH YUH NEVA KNOW IS A MAN AND YUH DID HAFFI RUN LEF 4TH AVENUE WHEN DEM FIND OUT BOUT YUH AND DI MAN?? COME OOONN NOW MAN YUH DID TEK DI SNEAKERS DEM…DI BAG A MONEY AND YUH DID HAVE FOOD AND LIQUOR 24/7..PREZZIE DEM SEH YUH HAWD FI MAINTAIN AND SAKE A DAT DI COCK WAS SELLING AND STILL SELLING DEM SEH…TELL CASSIE FI LINK MI BECAUSE MI A MESSAGE HIM AND NAH GET NUTTIN AND DI PEOPLE DEM PAN DI WALL YAH WANT ONE INTERVIEW FROM HIM..AND YOU TUH PLEASE CAUSE MI WAA KNOW HOWWWW YUH ONE SO LICKEY @#$%^&*&&* LICKEY

0 thoughts on “TO PREZZIE AND SWELL BELLY PORTIA WHEY CARRY MORGANS FUNERAL PARLOR GO A CASSIE YAWD

1. Met correct me if mi wrong, but is there a Puggy & Pluggy? Coz mi sure Puggy did one dem call Cruella don’t?

1. Thought so..coz Puggy living slightly more lavish than Tower Hill Pluggy lol. Oh so that’s Prezzies galboy. Thank u

2. U see WHY jamaica CANT come out of IMF debt, poverty and improve overall PRODUCTIVITY of the country and improve d lifestyle of the poor ?
    TOO MUCH WASTEMAN AND – IDLE TIME – on people ‘s hands.
    Time to sou sou sou sou and bad mind and nah look WUK !
    Bunch of senseless people like these here.
    What a waste of time video!
    Some men really deserve to tuck in dem penis and bend ova and take cocky when u behave like a little confusion BITCH wah love passa passa and confusion, u lose both your rights as a REAL man and your balls

3. I was confuse too with the name puggy and pluggy because I was just about to say pluggy pum pum turn up because she moving all up but I guess not because a puggy things turn way up ok pluggy see u later a tower hill water house

4. I don’t get d heights of these retarded materialistic people!!
    LIVING GOOD FROM SELLING SHIT BOTTOM deserves a big up ?
    People need to REVALUATE their lives and their priorities, as to what is important, and understand th importance of MORALS .
    ((( me want NOTHIN thru evil, or sinful gain))))