TOMMYLEE AND MACE..FIRE BUN FI UNO STRAIGHT

Tommy mi a deal wid first…ina di voicemail yuh sound bitter bad bout u hood did ina di likkle girl mouth and wha and wha yuh do ina har mouth yuh dirty scoundrel yuh. And your excuse is dat yuh did vex wid di likkle girl suh yuh send dat to a next man?? No wonder Kartel did mek dem bus shot a yuh head back cause yuh reckless pan yuh mouth and love send out a million voicenote..Guh apologize to di girl…As to you Mace yuh need fi really go and sitdown cause yuh cannot even pick a good name muchless fi have a caareer.Chin yuh gwaan keep secret fi dem, mi get dem yah doe cause yuh neva waa send dem so di people dem send dem right come
k2
k3
k4
k5
k6
k7
k8
k9

14 thoughts on “TOMMYLEE AND MACE..FIRE BUN FI UNO STRAIGHT

1. Why did he saved them??? He saved them to have some kind of leverage simply put! But wahkina leverage would that beee??? Hmmm :bingung

2. dats why i didn’t even bother commenting on dat first thread ntn bout it come off as real to mi,sound like him jus all liff him mouth out of a suddy pus-c a buss big yawn nd a chat a bag a nothing….smfh

3. U see how men lie on women all the time n automatically u r labeled a slut now him know him no do nothing of the sort rid the girl n hear deh
    Mi say Tommy lee is a real deep strecthhhhhhhh outtttttt battyole u see say him stuck n caaa move n who di hell is a mace a whey it be kmft

4. Sometimes u have some people u dont come down too harsh on for people are cruel and will fabricate things and in Chin case shi wasnt brutally bashed by regular bloggers cuz wi smell shit from far! Some people just damn cruel!@TOMMYNAYGA cuz u aint noo LEE u r a damn cum liar! A try tarnish a nex female!

5. Met seh di awtis cyaa even chooze a good name lmaooooo a wonda if him wi buss if him change di mace to mice? loll tommy did soun like him jus wake enuh suh prolly him figet fi seh it was all a dream loll

6. Y’all really gullible, anybody can ascribe a name to a particular number and whatsapp whatever they want.
    I can have whatsapp conversation with myself from two different number.
    This actually proves nothing but then a who give a F@#k

1. Dat nuh look like whatsapp…..that’s how ig dm look…..and you can’t do what you’re saying on ig…..