Mi mother always tell mi be careful of the animals you put on your skin when doing a tattoo they can attract demons possess with those spirits. I don’t know.
Evening Met and Metters…….Seriously what the hell is he smoking him lick him head inna di accident di odda day??? Why would someone do dat to dem themself……smh look like him ah pick up weh kartel leff off!!!!!
How’d Met…..
What the f**k is wrong with these dudes? :gila:
Him ah drink some ah di Kartel Kool aid
Let me echo @Queensley, what the fcuking hell is wrong with these baboons?
Mi mother always tell mi be careful of the animals you put on your skin when doing a tattoo they can attract demons possess with those spirits. I don’t know.
Met spammer up top
hey miss foxy :peluk
Fool…no words smh
Metty please to ask u bloggers dem a waa go down a good hope restaurant on flatbush
Den a suh feem farrid BIG?
Hey Madam METiculous …a five life him claims. Btw, why him always oily and seem to have grime pon him skin? ewww
Hey madam how u doin ? :peluk.. cyah give account fi tommy at alll
Me good…dwl..whey yu sey? yu nu know if a carbolic, jizz, jaze or just lotto oil residue…DWLn
the later :tkp
lol…ride on metty, ride on…dwln
*****GRAVITY***** wat goes UP must cum DOWN!!!!!!
@ London. The older years ain’t gonna be kind to them…smh…falla fashion donkey
DAMN FOOL..HIM MUS TINK HIM HAV FARRIN MONEY…..HIM JUS AH MEK IT KNOWN SEH HIM AGO LIVE A WUKLESS LIFE!! NO FUTURE BUT WUKLESSNESS..
Evening Met and Metters…….Seriously what the hell is he smoking him lick him head inna di accident di odda day??? Why would someone do dat to dem themself……smh look like him ah pick up weh kartel leff off!!!!!
good eveninggg