TRABASS CONFUSE?

https://www.youtube.com/watch?v=a2H7a70B-b0
Uno jus run choo to 8:20 upwards..I dont know what positive bout people opening their bedroom to the world but hey :travel

0 thoughts on “TRABASS CONFUSE?

1. yuh know him nah no kind a phucking sense like wise she doah..dis man jus seh she like girls and i like girls is not like a man she like enuh……suh a pus-c yuh have den trabrass,yuh huh suck pus-c but yah lick out different pus-c flava from yuh wife mouth? i dosh get unu social media really have unu a way

1. Dem allow all kinds of spirits fi enter dem body and den tun round look to society fi accept and justify dem actions..mi nah look

1. Dat mi deh yah a seh…if she only like girls, how him fit innah di pitcha? Dat is not confusion dah is madness…kmt. Dis social media and people putting all a dem tory how him eat piss and sh** going to be dem downfall. All of a sunden errybody a fleek pan freak..smdh

2. They do whatever they want to do in their life.. It’s their business dat.. True though highlight the F**KERY dat a gwaan a Jamaica especially now with the dead babies I still can’t believe that though.. People really need to stop worrying about the wrong things and put pressure on the Jamaican government to do better in every way them definitely too slack and lackadaisical when it comes to dealing with their citizens.

1. Met a wudden even ansa all she cuz baby and trabass a 2 diffrant post right ya now .. Trabass can hold hands wid him ugly shape bad wid pretty hair wife n jump off a d throggsneck bridge fi all me care … them just love attention will say anything for it and will do anything for it … d likkle social media fame fly up inna trabasss head an up to tideh day him till unattractive to me .. two a dem factually!! i doe kno which uhman inna dem RHAATID right mind aguh lay wid CRABASS and spouse .. a wa did happen the last recruit never work out ?? is this attempt number 2? dem swear ppl born big eh c

1. its the wife who did it and she clearly stated she loves it makes her feel like a celebrity ,suh limelight dem want limelight them a get,yuh think if trabrass cuda duh road the way him like him wuden sit infant a winford this weekend with his wife talking about dis very thing,yuh think him wuda seh winford others things a gwaan a yard look into that :nerd

3. Dis gal nuh see seh a him aboogey woogey and have all di fun? Him get fi have she and all the side pieces him waan,while she stuck wid the same buddy? Dats why him marry har cuz she a idiot.

4. why is he telling people about his bedroom business then have a problem when someone have an opinion of it. dem too f**king nasty and disgusting and these are the people who are helping to spread infection around the globe. your woman likes women so she suck pussy, you don’t but you kiss her.

1. nuh know a who him a try fool to how deannee luv phuck she sleeps every single day naked,there is no way him nah eat out him wife,plz

1. gaydar up up up

him n di 1 lincoln 3dot .. him especially me see a fiction wid man .. bout a bore nose ah sitten .. plz tink ppl a fool

5. NASTY, DUTTY @WICKED don’t style me as ‘all she’ I AM NOT U DUTTY MUMMA.. Go and style who a wrap up with u as all she.. I was just stating that I don’t business with Trabass and whatever dem want to do because I’m more concerned about the 18 babies that have died in Jamaica..Please hop off a mi back dutty shit fly WICKED.. Thanks

1. Suh why you commenting on this post den if yu don’t business wid trabass? Seems like yu a one a dem undercover freaks, because if yu so concern bout di baby situation down a Jamaica just wait until yu see dat post and mek a comment pon it den, don’t come ova ya sun come a tell people weh dem should a talk bout, f**kn bright…a cant stand some a unu undercover pussyhole.

6. Battyman +lesbian a how dem dweet.. now mi undastand why she say sex a just sex cause him have feelings fi batty and she have feeling fi p___y poor dem…

7. But she seh dem swing and I thought swinging mean two couple get togedda an f**k each odda wife/girlfriend a suh it guh?

8. @KINGSTONJA undercover freak like u, ur stinking mumma and puppa..I did make a comment from yesterday on the baby post so go cuss u nasty dutty whoring mumma fi sell pussy and get u an don’t know u crackhead puppa u slimy dutty pit toilet.. I been blogging over here from time to time nasty battery dolly and U CAN’T STOP ME.. SO GO LIE DUNG INNA RUSH HOUR TRAFFIC DUTTY PUSSYHOLE..

1. Dutty computer bad gal weh yu know bout my parents, yu need fi change da name deh weh yu a use because it nuh fit yu stinking mouth bitch, guh dive dung in a yu muma big stinking shrivel up gray pussy,met put up har post and yu want come bully people fi tell dem weh fi talk bout. A war u come fi war people pon ya.

9. i am a fan of trabass and him video dem…..i dont care what di f**k him and him wife do inna dem bedroom……unlike the many god fearing christians on this website i dont judge……..lmfao

1. neither do we care but the video and her post didn’t give us much of a choice did it? this revelation is distraction from his true “artistry” and don’t bodda come huff up you chicken chest affa me neida. I find his bride mildly retarded impressionable and the baby talk voice/speech impediment annoying and it seems as though things have gotten wuss since he dash har dung innah florida her attention seeking has gone into overdrive, stick to comedy videos and lowe di keeping it real blogging.

10. But metty, tell mi something when dem go n do dat nastiness deh. Not only is it a big disrespect to God n His gift of marriage. But what happen when dem bring a gyal home, n dat same gyal turn him wife into matey. What den??? Is she still ah go say sex is sex. Dem whole crew is weird

11. @KINGSTONJA U start F**KERY WID MEEE and a talk about mi a bully people.. WHAT CAN U DO EVEN IF MET PUT UP MY POST NASTY DUTTY DREGS OF SOCIETY? WHEN I DONE WITH U I WOULDA TUN U INNA ZOMBIE AND MEK U GO INNA THE FOREST GOH DRY TREE LEAVES INDIVIDUALLY.. PLAY WITH ME DUTTY DEMON me a the right one.. Go right ahead..

12. I responded to this post yesterday and said I don’t business with Trabass I’m more concerned about the 18 babies that have died in Jamaica and people decide to cuss me.. @KINGSTONJA and ur followers BE YE ACCURSED AND DAMMNED FOREVER I BIND UP UR MOUTH AND CHAIN UP UR ENTIRE BODY AND CAST U BACK INTO THE PITS OF HELL FROM WHENCE U CAME U FOUL SPIRIT, U FOUL DEMON, U NEGATIVE SPIRIT DEPART FROM ME.. Only a demonic force would have something negative to say about someone speaking about dead babies.. I’M DONE WITH THIS TOPIC..

1. Guh bind demon up in a yu muma big stinking hole, when yu dig hole dig two, wish good fi people and good shall come unto u, how the f**k yu have dem dutty thoughts deh and expect fi survive, is a tracing match yu a look and mi nuh in a dat, because yu a trace like wi know each other f**kn idiot, come een like yu a look an award for best tracing pon jmg. A somebody yu a look fi scared a u little devil worshipper because there is no way u can be serving God and a speak dem way here, even tho yu a wish evil fi mi, I’m gonna be the bigger person and wish all the best and hope yu change that dutty heart of urs, yu nuh know mi and yu a read out my file den suppose that if yu did know mi.

13. @God of Grace usually mi nuh comment pon things like these but nuh u up a top a call ppl pussyhole and a tell them bout under them mother and father, etc how u come down yassuh a rebuke demon now? #puzzled unuh just know how fi use God name out of convenience.

14. @UGH. I guess it was a onesided conversation.. ALL OF U DEMONS IN A FULL FORCE A TRY GET TO ME BUT I RENDER U ALL POWERLESS AGAINST ME.. I BIND U UP IN CHAINS, DISGRACE, FRUSTRATION AND ABOMINATION AND SEND U DOWN INTO THE PITS OF HELL TO JOIN UR LEGIONS..