TRACEY ON DI MOVE

0 thoughts on “TRACEY ON DI MOVE

1. WELL FI HAR PAWTY A DIS WEEKEND INNA MIAMI SENDA SOH DAT COULD BE DI REASON WHY SHE OVA DEH NUFF…..

1. @dwrl I don’t know this woman personally, but mi know a regular she on here so when mi spot ar few times in pics mi feel like a mi duty fi inform unnu of her whereabouts dwl…an honestly if smaddy neva point out say is her ting on the flyer I wouldn’t even have noticed.

2. Tracey you look fab 😀 …… Next time put the powder from the front of the part to the back for the natural look you were going for in the top pic 😉

3. A wonder if Tracey know dat she can pay $10 an get di pants foot cut to fit. Dat shuddn be hard fi har cause 90% of har clothes is dressmeka mek dem so she must can find someone to cut it. Mi hate see when dem have on real tight fitting skinny jeans an when it reach di ankle it bungle up like dat. Especially wid heels. Uggh. Mi nuh care if celebrities do it. It looks tacky to me. She still pretty tho. Lol.

4. First ting pop inna mi head,FREE PROMOTION……everybody read Jmg, all inna dance mi see ppl pon pink wall a catch up wen dance a juggle……yes she naturally beautiful

5. Tracey go find a job you just leave jail you are getting older dancehall is not a career ten years from now what are you gonna do when you can’t dress naked and sell f**k?

6. why this lady still in dancehall wasting away if dancehall was so nice she shoulda been settle down wit a man that can provide and stable her life with she is attractive but time soon run out pon har with these waste dancehall life ppl why she nuh go sign up fi reality TV n come outa dancehall since she love di excitement

7. Easy on the eyes…..Rough on the brain.
    Second pic look good.
    Mr. D. R. Harde, yu going to yu girl party?

1. Willie, that is a genius idea for D.R. Harde! Gwan D.R. Harde…nu watch nu face.

Tracy, be on the look out for a man who is willing to queen yu up…you never know.

8. Oh pls Tracey stop it, ah you send yuh owna pics fi publicity, tru JMG ah promo British dance and ah di same nite as urs yuh wah promo, girl bye

9. Fi real a she send in her own pictures fi promo because British and her dance a the same night tracey at least a no your pussy alone you know how fi use oh shit the bitch use her brain fi once lol