TRUMP FIRE SESSIONS

6 thoughts on “TRUMP FIRE SESSIONS

1. THAT rat face bat ears man is cruel just as or more than most of them all the wickedness to the children in the desert is him doings,, dont kno how wife look eena dem face

2. Den whe the date pon di letter? Is today him fire him since the Dems dus out dem claat last nite. Watch dem a go try teef Florida

3. I knew it was coming, trup wants someone who will show him 100% loyalty. He want sessions to fure Muller, but muller is saying he is not showing any political favoritism. Trump will try to get rid of muller next, by using the new AG. The question is… what does he have to hide? Muller need to hurry up and put out his findings.

4. Hold dat unda yuh bumbo an get up outta dah seat deh cheese head! we have some talk now. Mi seh mi still a look fi see a which a di right crack trump slip choo all a now cause when mi look pan di numbers it was off an den boom trump a president. I hope every security measure is in place fi dem yah count dis yah time an kudos to all who nearly risk dem life fi speak out against him an him Russian link dem. Di ppl dem a ketch on man cause usually over Virginia an di Carolina areas a fi dem place an mi surprise wi win one suh di ppl dem a come choo. Florida prejudice like wah dem confused dung deh too much mixup race an dem nuh sensible all di bloodclaat Haitian dem, dem nuff a yessideh mi a talk to couple a dem dus fi see whey dem head space deh and di 2 a dem seh trump a di best president suh yuh know dem brain dead. Mi seh when him put unnu pan a flight or unnu family pan a flight a bet unnu folly ground shake up. Its the ppl yow! they are so lost you know how many ppl did not vote or i hear them say they won’t vote for whatever reason.. Suh unnu a mek dem win??? Yow if dem naah go watch di TV an pick sense outta nonsense a betta unnu lock it off fi real cause i think they succeeded in the brainwashing di ppl dus give een nuh fight nuh inna dem star ..mi memba all dog go vote inna Obama time. The ppl are clueless of the power they have a nuff a we compare to dem and dem government, military, police force if wee stand up dem nuh have nothing fi run why yuh think they are always so prepared for riots with dem Marshall law because they know what could really happen.. They trick di ppl an force them into things for control. Don’t fight now it’s gonna be too late to fight later 2020 is going to be a different time by the time trump is out everything will go down an once trump kills the dollar thats it. I wouldn’t want him to win again but if he does i wouldn’t be surprised. Yeah mi rant nuff an such but dis deeper dan just di politics yow its some hands behind working an dem heavy ..some shit di ppl are too far gone to see which was apart of the plans from getgo anyways.