TUCKA LISTEN UP

So matey…. This hoeing bl***t b*tch name Tiffany from Mt Vernon she kenty colors lil sister that walk and F**k like dog. Feel like she bl***t tek Ty man. And dont ever know say a Ty put out the bl**t man so u can have the nasty man. Bi*ch you a bl**t bog sh*t f**g Cory from blvd f**g Sean from fordham still a f**k ratty. Now you a show off Ty ex man. Trying to get Ty bl**at mad Ty very happy with her New man. B*tch you a bl**t fool you don’t see that you a b***t Rebound. TUCKA a use you to get Ty mad. But cuz you bl**at desperate fi Ty ex man from longtime. Ty a walk a tell ppl she have video with nasty gal a suck Tucka hood and lick him A*hole. That’s why she left the nasty man. All you Tucka you don’t see sah you a bl***t fool too that Bronx Man Dem laugh at.

2 thoughts on “TUCKA LISTEN UP

1. Senda di time u teck a invest Suh much energy Inna Ty an har Ex-man tory u guh invest Inna waan evening class, Dem have nuff Inna NYC u too damn invested man look like a u did want Tucker

2. Tucka a battyman bout him a get battywash….. Di ress wah likkle wata fi grow senda it too dry… a nuh suh yuh dash f**kist file.