TWINNY SEND SOME A DI RICHES GO GIVE SIS NUH

How yah twin rocking the latest and she’s sleeping on a bed that look like that!!!! Smfh these so called rich people need to do better!!!!

twinnysis

19 thoughts on “TWINNY SEND SOME A DI RICHES GO GIVE SIS NUH

1. God know..she really look awful….she have ah beating stick face. Twinny face permanently swell like she wake up to a daily f*ck up…like as she wake up man ah beat har and all di bleach she ah bleach mek it worse an infect fi har swollen grill piece. Jah know Twinny…it look like yuh have bout 3 stroke to how yuh face ah bend & twist.

2. Twinny get old and ugly shi not ageing well atall her eyes are swollen an nobady nu beat har,har body luk ah way she’s nothing jus a old whore who’s trying to be relevant ewww!!

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….

Seven sisters seven different minds all wen dem identical,fraternal or cuda all triplets etc…not all siblings get along but wid dat sed de two a dem bleach out nd crawny alike why dem skin is like dat,dem have a skin disease or them allergic to de bleaching but don’t care?!?!?!

4. Met nuh wah day mi ask yuh ice princess lol…she not dat pale like 1 time.

People unno read wid understanding nuh. Opal is called Twinny because she’s a twin duh.

5. it’s opal and Paula dunce ppl dem come from downtown luke Lane are Matthews Lane I know one is in America the other I don’t where on the planet she live, but no man I’m not putting down any woman but trust me the face look like it a rotten half the bleaching f**k up the skin omg the two a dem bleach still but dem need Fi stop know man before it get worst no ppl Fi stop run from dem own self why are you sista running from yourselves and your rightful complexion come on know ladies fashion and style when your skin damage nuh make it :matabelo :matabelo :matabelo :matabelo :hoax2 :mewek :bola :ultah

Leave a Reply to goodas Cancel reply