TWINSHIP

Met these girl Kerry an Nicky need to stop now man them gal yah just want to walk an sell p**y around the United States. The one Kerry man kick har out true she **k to much now she did a stay with Nicky an Nicky landlord say she can’t stay in the basement, them walk an f**k everything that move the man dem a talk. Them affi sell some p**y real quick for brt weekend it sad bad them girl yah a live suh

ker

13 thoughts on “TWINSHIP

1. Dats why wen mi see some a dem bout dem find man an gone a farrin mi not even quint cuz dem cant even fake it fi whol a man, smh

2. Sender just wondering if a your pussy them a use ?? Every f**k dem f**k a you a feel the pain or the sweetness ??you badmine so much that you have to write MET …f**k off & worry bout your sad smelly pussy that no man no want fi free!! Morning Mrs MET & family!!

3. @ mind your business: I bet is Kerry or Nicky this a comment yu fi stop sell pussy an have some pride yu go state to state guh sell your body for 5 bills come on unuh know di man dem a talk right? How u ago Mek one fren f**k yu an pass u on to a next fren then unuh ago come pon social media a hype yu fi stop it

4. This sender sound mad & obsessed when was brt again? From April & u really feel the need fi send this. Then u think u know di people dem business but story wrong up. Furthermore if the gyal dem f**k fi free unnu vex & if them sell f**k unnu still vex. Sender get a life man cause u must very bored.

5. Only purpose is to provide the economic Data so others can make an informed decision,so here goes.

Using $J120 to $1us means $5oo us gives u at least $J60,000 a sort out. I’ve been reliably informed that Back road girls a sell $J1000 worth,so hmmm girls would work 60times less n get 60times more..hmmm!

6. So Drew kick out Kerry again? All him a 1 gal clown. Di way how him did a class up Kerry when dem left mi did frighten fi si him wid she again. My youth Kerry never year u cause her pucci can’t tame. She did just a use u fi a roof over her head. Kerry never like fi sleep on her friend couch plus she say is pure bed bugs bite her up. They be so hype & frauding for social media & don’t have a pot to piss in. All they have is the clothes on their backs which they share amongst each other. Trifling set of whores coz mi nuh know in these time u can still a f**k fi shoes n bag n makeup! These hoes dumb! & any guy that choose to mess with them are even dumber. U can’t turn a hoe into a housewife Drew. U know how much of your friends Kerry fukk? Poor u! But a dat fi reach u cause u left your good good woman & go pick up trash

7. Yardi it depends pon when and who u link a back road but if u eva think u bad and go pon a payday weekend u cant even get a blow fi gran. Fi the ladies weh a sell when unnu inna that field of work u cant too nuff up urself bcuz a dem thing ya ago reach u. Once u nuh hype it only ago talk in hush tones.

And Yardi wen u go do dem deh maths a set u a set up back road fi “goodhole drain” :ngakak Now everybody ago waah go foreign go sell fi 5 bills a bruk lol.

1. So nuh greener pastures that heavy boss?is ONLY brain drain mi ever hear bout but as u sey tun tun drain possible.them just need to avoid trump cuz a FREE grabbings him deh pon!you are indeed correct that a grand CAN’T mek it a backroad thurs to Saturday but my source tell mi 1300 ,1500 can get you a bly! 🙂 🙂

8. If buying puzzy was an Olympic event Jamaican niggas would take gold everytime. Never seen a set of men who rate spending money pon sex like Jamaican niggas. Guess they’re not skill enough to realize that it comes free. Yeah dem hype gal dem always are looking to sell front, it takes money to buy cheap/fake clothes consistently and to buy liquor and nails and hairstyle, so the sell puzzy thing goes hand and hand with partying seven days a week like most of these dancehall type girls do anyway.

9. Nicky neva get put out from no landlord weh u get that from…..if a so dem affi live fi sell pussy let dem live a nuh ur pussy dem a use weh u a worry fah lol sigh….

10. And to the person whe a talk bout BRT-BEACH ROAD TRIP IN FLORIDA KEYS IS NOVEMBER 4TH TO 6TH 2016. IT NUH GAAN YET, SO HENCE IT NUH GAAN YET AND I MAY BE GOING TOO, WANNA COME U TRIFLING HARLOT???. MEK DEM SELL DEM PUSS IF DEM CHOOSE IT AINT YOURS SO STFU…GOSH!!

Leave a Reply to Know the truth Cancel reply