UNGRATEFUL OR SENDING A MESSAGE TO PROSPECTS?

Met you see how some women ungrateful…this man left his wife a nice little shopping money. Some bright gal telling her that’s not enough money. Kiss Teeth
IMG_333112803390013

0 thoughts on “UNGRATEFUL OR SENDING A MESSAGE TO PROSPECTS?

1. I don’t see anything wrong with the amount.Mi very frugal so I would be at Marshalls home goods getting some clearance decor or Ross or TJ.I would stretch that $145 you would think he gave me $1450.Don’t need more makeup or clothes

2. Better if he did buy her a gift instead of giving her 145 measley dollars that is no shopping money. Not even 500.00 dollars kmft n she frighten to post up dat f**kery pon social media me would a shame

3. Why post this crop? nonetheless, lady gwan yahn, yu happy wid wah u get suh dats all that counts, some a dem not even deh get ah $, but dem sure still deh deh like a kong dawg. If some a these people don’t want people to voice their opinions, den unu keep unu life to unu self, once unu post its free game..

4. Suh di man fi guh eena debt? Wappen to “it’s the thought that counts”. A sensible ooman can find good use fi $145. Di man a meck him gesture pon feem level of economics and dats cool. When him richer him will leff more, a yasso him deh fi now and shi must knows it cause shi deh wid him.