UNNO SI DEM LIBBATY YAH

DEXTA YUH NOR NONE A YUH BATTEYMAN FREN DEM NAH FEED NONE A WI..UNNO IS A SET A EVIL BOUT BAN MEK WE SEE HOW UNNO A GO EAT……DEXTER UNNO EVIL AND GOOD HAFFI CONQUER EVIL…MI NUH SI NO STRAIGHT PERSON WHEY CARRY AGENDA AND GRUDGE LIKE GAY PEOPLE..NEVER ONCE A STRAIGHT MAN OR OOMAN WUDDA SAY WE WANT UNNO FI STOP EAT..DEXTER UNNO CYAH FEED WI SO GWAAN SWALLOW DI ILLUSION MR DELUSION ..ALL WHEN PEOPLE NUH SEE UNNO , UNNO WAA PEOPLE FI SEE UNNO..WE DO NOT CARE WHAT U DO IN YOUR BEDROOM OR WITH YOUR BODIES AND WE FREE DI SEH JUST DAT U TOO DAMN OUTA ORDER
dexter
dexter3dp 19m
dexter3dp Band and block them all #gaysrule Mek mi see how them ago eat #lowepplalone IT’S ABOUT TIME!#GAP #GayAndProud
nitique_styles Jamaica been need this

0 thoughts on “UNNO SI DEM LIBBATY YAH

1. Unno tink say unno can mek people change dem opinion a unno lifestyle?? what the hell really a gwaan though?

2. dutty bloodclaat dexter from yuh pass de upcoming nd head tuh de down comings a c it a leak not only from yuh ass put yuh lopsided brains,cocky bender,defender nd shit mouth dispenser ” if a neva cuss inna a long whole a bloodclaat tideh ADMIN a beg pordon mi” but waan breed caan breed only a breath bcuz a yuh suck hood bloodclaat needs, a how Ifrica truth a hurt up unno nasti-bloodclaat-ness suh….spice nuh bun unno out tuh a how cum yuh nuh dash up spice nd wonda how she ago eat tuh a wah hmmm a yuh a nicholas hood abiding city?!?!..shithouse a yuh mi deh chat tuh yes yuh ole shit pon zinc nd fava any bun out cuban stick…is which door yuh cum chue yuh did knock b4 yuh enta missa rectobate.
    unno a gwaan too plenty yah nung enuh is who bizniz if yuh like tek phuck nd refuse tuh give it, man tuh man rubbings is who nd youuuuuuuuuu,yuh caan even feed yuh bloodclaat self much less a really de tear up clothes dem weh yah glue 2gedah mek yuh feel like yuh av tawk,batty mahan jus gweh from yasso yah man

3. But usually mi nuh really have nutten fi really seh …but no man weh dis fa ….a mean …dis really mek no sense ….it look like datting yah a go backfire

4. dis pusc widout a split tekkin vagaban a run in pon de ooman ting it sey NEW YORK remove from de show yah run wid it like a JA ban har unno a duh some strong bloodclaat oba time enuh dextoria….unno fi phuck awf nung man from SHEBADA alive nd well a from deh suh de wurl knw JA nuh bloodclaat homophobic but unno mus cum from all pussiole angels like unno name dionne angels nd a try tap ppl fi tan up inna weh dem b-lev ….man fine a new ole fi tek yuh phucks in cuz de wan dem weh yah get neh select fi yuh see yuh RED…yuh jus gwaan nd nuh get extra mad

5. a nuff him nuff nd want tuh be seennnnnnnnnnnnnnnnn…..who gives two flyinh phuck if yuh gay even school children in england know dat b4 yuh muma swallow yuh,vomit yuh out and palm yuh dung har wat leff pusc…luk ere man if yuh nuh shit fi duh guh chiney bump de hair dem inna yuh man asshole ar de wan dem weh a itch up inna him teeth.
    unno caan tek dis lightly enuh dem a push ppl buttons nung,dextoria a beg yuh hold several phuck off,yuh c from wen i doah gwaan bad pon de lady site nd dis guzo-mite cum wid him phuckery kmft

1. HEYYYYYYYY!!!! Dem get yuh mad Simple. People need to really take this serious because it is ok for gays to band people and march and have equal rights but did we also realized that freedom of speech does not equate to anti gay people?????? Nobody wants to verbally lick out against there lifestyle because of fear of retaliation but its ok for them to do it. The lifestyle of the mark a the beast I tell you…

2. Which battey man a feed anybody??????????? Mi waa ask dem if dem tink dem a feed we who a feed dem dirty grazmite reprobate dexter

1. They are so low it is unbelievable . Stop who from eat dexter?????/who?????????????????? Ifrica tell u say she hungry? she look hungry to u? No man is wha a gwaan really..Dexter if we hungry why u res a concubine fren dem haffi sell dem body since dem belly full?

6. him tek pic wid yendi and everybody so that makes him a world advisor..didnt know it was him….why so extra though? should be a magazine not a free paper

7. LOL…………………..a nufff a dem long time a push dis agenda…………lol………………….simply again go easy r juss go hard an dunn…………………………

8. Unno nuh pay shit stabba Dexta nuh mind. Ah suh when dem ah dabble inna shit dem gwaan….wid him stink an dutty self. Di artiste dem weh lick out gainst di battyhole dem did ah eat before battyniss get legalize, so dat kaint stop dem now an it will NEVAAAA stop dem. Suh Dexta…guh plant you leaking behind pon a chimmey and swallow it wen yuh git up.

9. You know what upset mi, dem act like people’s opinion of there lifestyle is without validity.
    First off, even they themselves find the behavior abnormal hence the hiding (no one
    told them to hide)
    Nature doesn’t facilitate fi dem sexual interaction, hence di batty f**king ( the anus IS NOT A SEXUAL ORGAN!!)
    They cannot reproduce of themselves because not even nature wants to reproduce those abominable beast…
    Dem gwaan like people fi shet up dem mouth and praise dem fi f**k batty. suh people cyaah voice dem reasoning again????

1. candy all when u gi dem a open bloodclaat road dem waa di road whey u a walk pan …dem a some blood suckers ..if ifrica did go say man to man pan stage dem wudden a try ban har dem wudda celebrate har but because she say man to woman is a very big problem and dis bright dirty baby germs a talk bout stop food? Dexter who is you? inside out upside dung wrong side dexter who u?

1. Dexta ah di ole remnant weh rise from di ashes ah Sodom an Gomorrah. Dat is who big tretch out hole Dexta be. Fire an brimstone ago too good fi di whole ah di batty fish dem. Scripture caaan wrong. See it yah inna Genesis 19:
        The two angels arrived at Sodom in the evening, and Lot was sitting in the gateway of the city. When he saw them, he got up to meet them and bowed down with his face to the ground. 2 “My lords,” he said, “please turn aside to your servant’s house. You can wash your feet and spend the night and then go on your way early in the morning.”
        “No,” they answered, “we will spend the night in the square.”
        3 But he insisted so strongly that they did go with him and entered his house. He prepared a meal for them, baking bread without yeast, and they ate. 4 Before they had gone to bed, all the men from every part of the city of Sodom—both young and old—surrounded the house. 5 They called to Lot, “Where are the men who came to you tonight? Bring them out to us so that we can have sex with them.”
        6 Lot went outside to meet them and shut the door behind him 7 and said, “No, my friends. Don’t do this wicked thing. 8 Look, I have two daughters who have never slept with a man. Let me bring them out to you, and you can do what you like with them. But don’t do anything to these men, for they have come under the protection of my roof.”
        9 “Get out of our way,” they replied. “This fellow came here as a foreigner, and now he wants to play the judge! We’ll treat you worse than them.” They kept bringing pressure on Lot and moved forward to break down the door.
        10 But the men inside reached out and pulled Lot back into the house and shut the door. 11 Then they struck the men who were at the door of the house, young and old, with blindness so that they could not find the door.
        12 The two men said to Lot, “Do you have anyone else here—sons-in-law, sons or daughters, or anyone else in the city who belongs to you? Get them out of here, 13 because we are going to destroy this place. The outcry to the Lord against its people is so great that he has sent us to destroy it.”
        14 So Lot went out and spoke to his sons-in-law, who were pledged to marry[a] his daughters. He said, “Hurry and get out of this place, because the Lord is about to destroy the city!” But his sons-in-law thought he was joking.
        15 With the coming of dawn, the angels urged Lot, saying, “Hurry! Take your wife and your two daughters who are here, or you will be swept away when the city is punished.”

10. No man Dexter u is one of the most untidiest ugliest most hungriest bloodclaaat batty plug mi Eva see if u whey walk n bite n suck n swallow cocky so hungry u a look company????? Dexter u caaaa stop di woman u hold no creditable position in the world u no see a who u style Splice FOH bout ban go ban u unruly multidimensional batty ole nastiness n leave di woman alone.
    Jamaica Jamaica unnu really need fi march fi unnu rights cause unnu is being evaded by the wide open assholes kmft

11. to be a hetero is to be marginalized and abused…dem turn the tables. need a hetero rights movement.

12. Now you see how him wicked, want to take food out of the woman children mouth. Them is a abomination unto God, evil parasite. But no weapon formed against we shall prosper I would rather die than ceceed to them filthy life style. We no care if batty man f**k and hitch like dog. Just don’t try to bully and intimidate we into accepting the dutty corruption unnuh call a life style. Get thee behind me Satan.

13. Das exactly wat wi need….a straight ppl movement cuz a nuff ppl nuh believe in dem sodomy lifestyle but Fraid fi voice dere opinion suh dem basically haffi a play hypocrite fi keep dem job etc.

14. dem fish yah nuh easy. Dem feeel seh dem run the world and now dem a bring it come Jamaica. We get too relaxed and mek dem a walk up and down the road inna skirt and dress and wig. One time dat couldn’t gawn.

15. Heyyyy Dexter yuh fi praise Jesus, God , angels and all saints eno..A did waa tell u some tings lastnight a di good Grace a God still mi finger…Dexter worry bout how u madda and father a feed and leave people alone a dem u fi worry bout..How dem eating???? Yuh a talk bout GAP, who really gives a damn? If all that is about you to be proud of is being gay then youre really on a different level baby. Di dirty nasty porno twitter page whey u follow is testiment enough to where your brain is at and it nuh normal. Yuh damn brite bout stop food as if anyone a come to u say dem hungry. Dexta all di talk yuh a talk unno nah bingo kaw portia tek unno money nyam and di fake fraudulent law whey unno claim a badda unno nah move abayyyyyyyyyyyyyyyyyy

Leave a Reply to idontgveafUQ Cancel reply