UNO BAD I TELL YUH

5 thoughts on “UNO BAD I TELL YUH

1. Mi nuh believe you a no friend, you is the ooman. Cause fi friend you know too much about the intimate details of the ppl’s lives. Three years is a long time to ask anyone to go without intimacy especially when that person has not committed to you. A relationship is not a solid commitment, anybody can move on at anytime in a relationship, so what is the problem? Also, you stayed with him even with his supposedly extreme sexual taste, the issue is that there is another woman in play and the amount of money. If he was giving you 50k or 100k we wouldn’t hear peep out of you. Money is unno God so all when man ask fi tings what supposedly repulse unno once the money high enough unno will happily participate in it.

2. Sender sound like you vex you not getting the $5000, you friend going to miss that $5000 cause she not going to get anymore you expose the man now.

3. Yuh givevL weh yuh self mumma ….. When yuh seh him leff him woman an yard to “COME” eat p***y. Yuh seh “COME” cause is yuh him come to. Unless yuh was at di fren house when him “COME”. Dwllll. Either way ….. Him, you and “yuh fren” nasty cause a man like that couldn’t even smell mi draws much less eat mi. But some gyal love di “front eating” ting ….. By any means necessary.

4. Sender You lie nuh bloodclat a you a write the story fi come clout chase the man fuck yuh fi five grand and the only way fi style him seh him suck pussy ok cool but that’s bedroom talk bout nuh leave out you sucking back his cocky. I hate how unnu fuck the people dem man and come nuff up unnu self a put up people man a wah do unnu gal though. Sender the story base less because if you did really hurt you would want nuh body now. So chill out with yuh school shoes pussy and chill cause if a 5 grand you worth a just that yah do anything exciting fi the man gi yuh more no so talk truth when yuh come over yah.