UNO KNOW I LOVE MY BREDDA VEGAS…HIM SAY MATRIX FI REMEMBER SEH HIM DISH IT SO TEK IT

0 thoughts on “UNO KNOW I LOVE MY BREDDA VEGAS…HIM SAY MATRIX FI REMEMBER SEH HIM DISH IT SO TEK IT

1. Mi handsome husband cute, funny and 100% accurate….Tony has the shame kicked in yet? Are you going to mek video for Vegas as well? DWL….luvvvv this response…damn him cute…

2. :ngakak :thanks2 same way so him love cuss people . And class dem up :ngakak dat old big Dutty nasty sour pussy gal :dp :dp

3. Dammmmmm.Vegas killed him neatly with kindness and laughter.
    I am dying with laughter.
    Dam Vegas fine.>3

4. Mi lose offa Maggie cuz last yr mi wudda bet mi last dime seh him did a guh shell dung bounty but killa geem one piece a beatn lmaooooo an a poor gully bop him waa kill? Kmft.

1. :ngakak :ngakak, but come to tink of it Met mi nevah see him reach a stage wah him offer up duel/gun stand off wid no one..suh it look like it bun him to him core man…brute..

1. Tinan mi say hef u look good u lilly eye water…jus like u seh him have him head like rosie a so one man seh pan facebook..Matrix doe tek telling eno so anything a anything

2. All dis morning mi watch it again Met..all di part wah him cover him mouth and seh u all call wi fish… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. Mi never post something pin da site ya but this a di funniest ting mi ever si pon internet the last part fi get Award

6. Dwrcl Vegas seh he call us fish..If i laugh one more time yuh si..Mi love Vegas gone to bed lol.