UNO SOON ROTTEN..TOO MUCH SWITCHING UP

Nikki Chromazz Reveal her man now

Nikki see why you say you man money nuff …Yu ugly like ..Jason Drew yu a hide and a f**k see y a him did a come host the party but me never see him …Guess him wouldn’t make it ..But yu fi stop it enuh how yu love tek ppl man so gyal …The Girl way him see him with a who cause if yu miss your baby #J Jason Drew the bwoy from LongIsand ..Uno mek money mek uno loose uno Soul ..Bout the yute Rich ..A Battyman money uno see him a spend…Shit up p**y Nikki a pay three sum you and yu friends them a gwaan with ..So a never Michie boo man first uno gyal life Sad….

13 thoughts on “UNO SOON ROTTEN..TOO MUCH SWITCHING UP

1. That is my fren man Tasi-Ann Ewarf. Nikki a muss borrow u borrow a f**k cuz he is not your bae. Him a mad ova my friend! Him pay her rent, move her from Portland to town and they are engaged to be married so she can go live with him….. so Nikki bye

2. @Facts anuh u friend man it obvious a “everybody” man, including man man so calm dung mek u friend come defend her cocky!! or else is u him a fk unda sykes kmt these bitches must itch cause no rela man no want dem gal yah

3. A longtime them a f**k some months a back mi guh to him fi collect something and him send mi inna him room fi it and when mi guh in deh a nickki mi guh see Ina him bed lay down wid her foot bottom like Cole mi jus tek up weh him seh a cum out is like him did want mi fi see her

4. Boo! Dis lame! If unnuh a follow up den unnuh woulda kno seh a months now dem deh! Dem did first a pose bout “friend”. Den dem mek di big revel seh dem straight out deh inna December at a party and a bere pics wid him a her and she post up bout King and Queen etc! Him is everybody man and she a everybody gal and dem nuh seem fi mind suh dem good!

And di batty man thing at this point just lame! Cause we all confirm seh nuff a dem inna di lyme light a fling up dem batty fi things! It shouldn’t even phase unnuh at this point a nuff woman a wife up batty man fi tings, dem nuh care!

5. She looked like a royal flop at her dance, she never ready at all. She over thinks her costume too much for her birthday parties, i never knew a so she shape like spongebob.

6. Me know one girl which is mind friend gone a long Island to him…..plus the boy deh all over her snap,insta an fb so me nuh think a fi are man

7. Choo unu lame look how long them deh dem deh out everynight ina matching colour and well lock a late news this him frighten ova nikki like wah him itch up back a her lime frock tale

8. Unu notice from the couple months wey dem deh how nikki image clean and change? She have a differant look she run out fi hamptoms and all over she all stop dance period a good source tell me him no rampp fi spenndddd him money pon har gwan thru yah goody gal man fi take! Me like how she a take him and jus build although she ever hide fi har man them stills but collect yah gal wey wife ago