UNO WATCH DEM VIDEO YAH PLEASE

ONE A DEM A SISTER POVERTY CONSTITUENCY HOW IT DIRTY AND NASTY SMH
https://www.youtube.com/watch?v=UkPx2fVMjXM

https://www.youtube.com/watch?v=WXWZAh6sh0c

15 thoughts on “UNO WATCH DEM VIDEO YAH PLEASE

1. Shani a garrison politics run ja dats why pnp nuh want cut it out cause a 63 seats and every election pnp always start wid a 17 seat lead fr their strong hold, jlp start wid 2 so dem 15 seats behind all di time and dem naah do ntn fi try win dem seat deh cause dem av fi dem internal friction a gwaan….as weh yardie wuda seh “nuh betta Herring nuh betta barrel.”
      Shani most a dem ppl deh weh go HWT a force mek sum a dem dweet whether by gun point or psychological pressure cause most if not all a dem a garrison ppl whether rural or urban so if dem nuh go dem fear reprisal when di pnp hit man dem come home.
      PP mi see u tek a shot at DC but did u watch di news when di woman ina him constituency seh “damion a cum bout education, education can eat.?” Sameway she seh it so u tell me how u deal wid dem ppl deh..? Damion av a point wen him seh “4 pickney is NOT a resume” an him right, u want a wrk but all u seh to di man is a 4 yute mi av eno do summen fi mi nuh, 4 pickney ano resume…..sum ppl when u tell dem di truth “u a tlk dung to dem or u a gwaan like u betta dan dem” is just dem mindset an it naah change cause a so dem live dem life an di cycle continues cause blind a lead blind so everybody ago drop in a hole cause nobody fi lead di blind….

1. Crawford politics isn’t his problem. His problem is that he didn’t get a grip on how to manage the powers bestowed upon him. He need a book on public office etiquette and public speaking. He started to exhibit the habits of those we despise.
        I know of an incident that I will not utter and there’s still a chance for a come back because him never turn ‘rotten fish’ like majority politicians gone and still around.
        Damion, if you come back again, don’t let power intoxicate you to where you exhibit the characteristics of a follower- the people elected someone to lead.

1. Dem look like dem just a si daylight and other people a weh dem a crawl from! Dem clothes nuh look clean eida! Dem hav running wata? :nohope

2. The first two videos have a mi a way still; none the less, I am not going to disrespect the 70 year old prime minister and call her certain names. She ought to conduct herself better than that.
    Relative to the 3rd video, business as usual; this is how they behave in the UK and a lot of Asian countries. I see politicians/law makers fist fight and throw chairs all the time; things are not so bad in Jamaica…

1. …and she mean it to her core.
      If I saw some infastructures, employment, health and security on a scale similar to a metropolitan city abroad (we can be measured on that scale cause we small) including in majesty garden I would ray for her, but I cannot in good faith.
      From glama dolly get jez up she quiet :sup2:

3. No sah mi shame fi see the behaviour a dem jerms yah wey call dem self leaders. Ppl need to boycott voting cause neither party serve nuh purpose. Look and see how all the hungry belly homeless ppl dem from portia area ago run go vote fi are. I could never put a x beside a leader that behave like a market lady hell no.

4. Well we see the DIEhards voters in their glory.
    Thanks for the videos Marie and Met.
    Warmington is “father like son” and me can tell onu say why Portia come from is paradise to her constituency,so me no know how she treat majesty gardens so.
    Me think montegue did a go say “ms.bertha donkey” :ngakak
    Hail up all St. Catherine peeps causen sey 😀 😀 we are a fiesty tribe a people

5. Portia a talk the truth when she seh she nuh fraid a nuh boy are nuh gal cause a only gunman alone surround are. Whitfield man dem have her back suh she feel powerful

6. He haaayyy no sah, I swear i really never tek noticed of Portia,from mi leff politics, mi caan believe seh she still acting like this, after all these years, nuh little refinement as Pri Minister, muma a the realest Sketel this, mi know u a war ship from long time yea, but as a Pri Minister, this should not be the image the you portray to the world, lwad the country lost now fi good, wooooiiiii, as to them having strong debate in the house, that is a regular thing, no surprise here, but Pri Minister Portia behavior is a disgrace, no sah, still a :ngakak prove seh u bad ma. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :kr

7. PORTIA AND PETER FULLY BADDDDDDDDDD!!!!!!!!!! #POLITICIAN #BAD #INNA #REAL #LIFE :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    I DIES TUH RASSHOLE!!!!! #PNP #BAD #WI #BAD :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    WHAT A SET!?!?!?!?!?!