UNSCHOOLED FOOLS

0 thoughts on “UNSCHOOLED FOOLS

1. When mi see the man a pour rhe champagne pin im front mi tink im did a wash im buddy. I was like, “wah kinda batty. . . Oohhh a im belt.” Lol. Idiots, neva see come see.

2. I cant’t believe these people get hype. People that need to get hype up are people who are dong things that are constructive. watching this speaks volume of the intelligence of dancehall folks!!

3. Met I was like tis man a wash him buddy in party in front of everyone then I watch again and see is his belt him a wash them fool to rass

4. @ it’s me honeybee mi think the same thing too mi a say a wa dis man a wash down man front. That mada f**ka enter through the back door him just a focus pon di front. As far as mi c mi no trust no man cause u no know who a enter the back door a mi no want none a dem come infect mi, cause mi just do my physical and get 100% good health a mi wa it remains that way until our father puts in his appearance. Yawdy yep Tiana met good evening.

1. Hi mummy :peluk :peluk…I think this guy was really wacking off his penis and the guy told him that the camera ah flim him suh him hurry up stuff him penis back inna him pants quick quick and got real nervous ana pretend like seh ah him belt buckle him did ah wash off…man, I don’t trust dese dancehall niggas..nope, nod adall :hoax2

5. and after all that, when dance dun , hungry lick dem fi 6 …………….niggas will always b niggas with their small minded behaviour

6. The time fresh prince a tek money buy bottles a dance n a hype him save the money n pay smaddy fi give him his papers dem sick stomach dem a waste man

7. its funny how they call them self NJ finest ON IG ,BUT IN REALTY ,THEY NOT CAUSE THEY DONT BUY THE MOST BOTTLE KNO WEH ,TAKE PIC WITH ACE BOTTLE N NA DRINK NON..DEM JUS A FRONT,,,,DI WHOLE NJ KNOW DAT

8. , YUNKINGZ DEM ADI NJ FINNEST DEM YOUTH DEH BUY CASSES EVERYWHERE N ANY WHERE , DEM YOUTH DEH ADI DO DI REAL TIN

9. @sexyredgall mi na lie wacky dem ami frem but di youth den name younkin a dem a run jersey mi na lie …….dem outclass back dem..when dem youth step in a di party wacky dem gone in a dem shell…

Leave a Reply to Honeybee Cancel reply