USAIN DIS A DAY BRYGLE

DI SENDER SEH YUH HAVE ON WHITE OOMAN FOUNDATION BUT DIS LOOK LIKE YUH GET BURN OR SUMTING..SENDER MI NAH GO LOW YUH FI DUH DAT TO FOUNDATION OO…USAIN DRAP ASLEEP AND GET UP BACK…….DATS DI ONLY EXCUSE FOH DIS :nerd

cub7t9hweaa6bzt

27 thoughts on “USAIN DIS A DAY BRYGLE

1. Anybody with commons sense would realize that the tooth paste is too strong and it irritates around the mouth area….. Ive seen this happen to alot of people.

2. It is toothpaste…I don’t eat any pussy for over six months n if i shower n don’t lotion it happen to me…worst if I take a hot shower…people business gonna kill sum unno

1. He’s a grown ass man who should know how to properly groom himself before him go road if so be the case. No excuse!

3. Yuh can see say the guy beside him smell di stale pussy juice pan him… But him just Tek di pic anyway… Look how him yiy dem wile…can see say him just put him whole face inna di cocaine. :nerd wtf usain you been acting weird I swear.

4. He been kissing again lol poor she better be careful cas aside from money u can get HIV if this nigga don’t stop with the BS him love white girl though

Leave a Reply to Real Cancel reply