USAIN SURPRISED TESSANNE ON THE VOICE

Word record holder Usain Bolt surprised Jamaican contestant Tessanne Chin on The Voice, last night, November 18,2013. Bolt’s support is a good look for Jamaicans worldwide…Whey unno seh?
Usain-Bolt-and-Tessanne-Chin-The-Voice-OptimizedTESSANNE-Optimized

0 thoughts on “USAIN SURPRISED TESSANNE ON THE VOICE

1. We as Jamaicans might war a kill we one ananda as the world might see us, but when it come to we a live we motto ‘Out of many one people ‘ we are always united.

1. she so humble mi wish har all di bess but har scores low n dat mek mi sad mor time…wi onli chat but nuff a we doah vote oooooo big tessy

2. WE TING TUN UP TIL IT BUUUUCK…. PURE NISE NOW WID SOME POTNPAN….. CAR HORN,…..NUFF BLAP BLAP….. WOOOII RAAAY…. JAMAICA JAMAICA TUN E UP…

3. Morning met n metters….u know say lastnight me get irritated cuz she a act like say she n him anno fren or been around each other more than once….no tami set up bolt pon di Slovakia girl…kmt….me vote fi her still

1. @goodEye u did stop to think that she never know he was coming, yes they are frends but maybe he just did not tell he was gonna go

4. that made the night .. the yankee dem a dead Shaggy last week Usain this week, Adam in love Tesanne have the voice a way till all Christina a show ar “ARSE” lol

5. Yea man, it was definitely a good look ! Come on my people,what”s understood should not have to be explained !

6. it would be nice to see the gal ri ri show some public support on one of them social network for tessan that would be nice. even tho them bajans don’t like us we still support ri ri carribean pride

Leave a Reply to fashiondoll Cancel reply