USAIN TEK TWO CHECK

0 thoughts on “USAIN TEK TWO CHECK

1. Dwl, him a hide toes?? Ah di mouth him fi hide, Met if u ever si inna usain mouth u vomit. I saw him at the gym couple times and I was shocked after seeing his teeth, fi somebody weh have so much money, it won’t hurt fi fix him mouth man. Smfh

2. True ting Met him smile well gummy and the teeth a little discolored. Mi always advocate veneers fi him but to no avail.

1. Then how Usain fi no cute no have decent toes and have ugly teeth to no man with all his millions!!!!!!!!!! Dem gal ya brave enuh unnu caa encourage fi fix up himself????? dude Neva look like him teck a shower yet smh

2. If him neva hab money nobody wouldn’t faaaat pon him, Dem see the money but not the toes, the mouth wid the baaa gum and the rusty teeth and the fact that him look like him waaan bout 20yrs a bade-ing fi scrub off him body.

3. PLEASE TO LOW USAIN AND HIM TOE DEM, FI ALL WE KNOW HIM MAY HAVE THE SAMSON EFFECT WID DI UGLIER THE FOOT THE FASTER HIM RUN. IF IT AINT BROKE DONT FIX IT. LOOK HOW FAR THE UGLY TOE CARRY HIM, DWL.