VEN DEH A JAMAICA ?

WID DI BOW LIKE WHEY ZULIKA DID A WEAR DUNG SUH ..EVERYBADDIE LOVE INA DI SAME TING INA DANCE WHILE DOING DI SAME TING. VEN TEK UP A LIKKLE YOUNIN IN JAMAICA AFTER DI DISGRACEFUL EXPERIENCE WID SHAKERA. GWAAN CHOO VEN YUH MONEY LARGE

28 thoughts on “VEN DEH A JAMAICA ?

1. Ven you look foolish go help your daughter And other two kids,they need a mother kmt,all you do is mine man save you money and get a shop

2. Ven wig look old and frowsy look how di girl wid di blond hair wig flat pon har head while Ven own old, puffy n nappy looking root.

3. how di rass dem bwoy look like dem clean thief so, all da one look like dem nigerian like dem no want no pics, the ladies look good though

4. Met this is David, kwesi look alike that lives wid him babymada. As Ven carry the shoes him posted them pon Instagram. Him give her a big ole hickey and she well a parade it lol like is a price. David kid breezy dont want ven him is a leech and don’t work. Ven will never learn. The boy can’t even post her, she can’t go him yard no day no time

1. Him n Kwesi dont look like, David is a bleacher but looks more normal. Ven is grown so mi nuh know wha fi seh :nohope

5. Dem gal yah hole couldn’t good. Bring shoes fi man fi hickey! but a wah kinda big ediot cocky clownesha dis…. look how man wah kill dem self fi good pussy and gal a wuk an pay taxes fi cocky what a mess.

6. Anonymous 5:30 bitch u really got time on ur hands to waste because ven never leave no baby in America that needs breast milk bitch u sound sad and hurt what kind of help her daughter want ? Do you think before ya’ll talk or you just trying to be the clown bitch you just sound and hurt abayyyyy

7. Right out a indies hotel pon holborn road she a stay look on the back ground pictures she has been posting and yes mi cousin work there so me know

8. Not agen Ven,yuh really guh suh far guh play side chick, a dat u spend u money fah? A few stolen moments is all unu share? Get a life big woman.

9. Ven is a low self esteem woman man door mat. dutty woman leave the young boy dem alone dem don’t want you everytime kwesi dog out ven run go back a Jamaica go f**k David. You no tired fi spend pon man gyal she look a mess in Jamaica NO SAH

10. Ven please go away. I am tired of the same clothes same look and same same same. Corny boring and old. Your body is banging and you look nice in your clothes.. but can you just go away and stop all this posting and flossing. Just give us a break we are so over all this. We need to miss you. You just getting too much. I am not hating. You are talented hairstylist and you do look good. Just let us miss you now. Ewww

11. Met, light up nasty rass Anonymous 12. A chat like him/ she know nutten bout yuh! True Dem come fi done Ven, dem vex seh yuh nah join dem. Come offa Ven and Met!

12. U know I like ven but ven I don’t have NO RESPECT for u trust me u can’t be a grown woman and doings these things this is not classy at all boo ven just leave out dance hall young boy and fine a nice decent Man U seem to have a taste in men with tattoo brown and young and in the spot light with that said ven you’re getting up there in ages just relax now and take vacation and travel the world with a decent man and enjoy life. Dancehall man is not for u but hey you’re in that world boo boo. I will never do my hair with u again respect gawn u could’ve been my mother big woman ven trust me

13. Not telling ppl how live they life but why she can’t find a older more stable man Instead a dancehall party man when you raising kids u have to think long-term

14. But ven leave har son alone inna di house a play game and gone a JA to a FISH omg what kind of mother R you and the Sunday before shi go JA the fish did inna WET SUNDAY wid him woman hands in hand all a kiss inna party like him a white man Ven pay suh much money pon har body fi fix it fi mine man I rather f**k a animal I swear har self esteem really LOW

15. You shoulda use it wash it.. An you miss bitch up top if met have secret fi she have none fi mi so mi bus it pon anybody Ooh

16. Ven I like you so very much … we the bloggers /matters would love if you could find yourself a nice respectable man yes that’s all we saying plzzzzzzzz u deserve to be first

17. Greetings everybody. Why Ven nuh lef di young bwoy dem alone. Dem bwoy yah nuh wah work. Him have some nice children and all but what’s the hype for? Clothes and shoes a nuh life. Ven mi nuh know when yah guh learn but mi hope yuh nuh fall hard pon dah one yah.

18. How old is Ven? She look’s very young to me? Who’s her surgeon who di her body? Her body does look good? But, everyone should know is just because dem look good in their hair, body, fake and stolen goods doesn’t mean they think highly of themselves. That’s why they have to pretend a lot and pose off to get likes on IG.

Like Opal trendsetter I don’t follow her but she comes up on newsfeed and bwoy they way she pose up everyday all day. I’m not a hater. Her body does look good for a big woman! She dresses well for her body shape. The way she posts herself on IG I would’ve thought she would live in a Mansion. Driving a Bentley. Traveling to Morocco and Dubai. But, all she do is pose up in local sweat boxes and in her messy kitchen with the dirty pink carpet. Her posting like that should’ve bag her a football or basketball player already.

I’m just saying……………………..this is what I see.

19. Opal lives in a section 8 building that’s how she can get up pose everyday on IG careless Fi a big woman no foundation

20. An ven on welfare too so they all in the same class. Ven on ig acting like she don’t care like what she doing is cute stupid bitch

21. Nikki chromas man find a new browning nicki u confuse the man with u sex life 2 much ven that bleach out boy dnt want u him walk n look everyone ur just his groceries and clothes bitch ur is mentainance
    Ur so dump

22. Ven.. Kanisha.. Bossy Dolly and Opal.. A di biggest MAN CLOWN dem a foreign all dem do a mine young boy… Ven and Kanisha is the same dem need psychological help man puppet dem. Ven u have man a jamaica and u haffi go hotel cause di man and him baby madda live a fi har place… thats sad.. di money u have a waste pon man u woulda come offa government assistance and upgrade di honda.. these girls have low self esteem what is really wrong with them??? Watch da idiot deh bout him name long island don big scammer him nuh ramp fi scam bank of america.. he is a big atm scammer beware people dem nah see god face