VEN DEM SEH IF A DI NEW MAN DIS?

336 thoughts on “VEN DEM SEH IF A DI NEW MAN DIS?

1. I wasnt going to fass but! Dem woman yah is sumn else! shi a run competition wi dolly hehehe im not even gonna campare these two sweet blood guys…ven man look like him poridge up and being well fed tho :malu

2. Bring me another one just like the other one. There is cute and there is a man SERVING FACE. That is all.

3. Ven man looks more manly. He looks firmer better body built. Looks like he can give a better f**k. Both good looking though. All the best to both.

1. Oh yes. Very much like a man. Real man. Lol. Him look like him can lay pipe yes. Probably better dan Kwesi. Kwesi look like when him ina bed him grine like him a pose fi camera or a perform fi a audience. Dwll. I can imagine him fuqqing and wining to the music and pouting his lips and saying “name brand condom mi a use eno”. Dwlll

1. u know dis comment here had mi real dead in these ppl place. How u come up wid dat so early inna di mawnin I don’t know but ur brain real good. Big hug n kiss n Thanks for the laugh u made my day.

1. Good morning. Blessings and a happy Friday to you. Hope mi neva get u ina trouble. Lol. But I swear every time I see Kwesi that’s the image dat come to me. Lol.

1. LOL I’m still going strong. They haven’t cuss me yet. Bwoy what an image tho. Till is hour I cant get that image out of my mind.LOL

4. Yeah fi tru tru him look betta fed n the biggest plus is dat him don’t have that “fuxx my mouth pls pout” like launchaz

5. This is a boy dat neva affi bleach, sender u sure Ven a mine him and dem f**k on and off? Or dem a just frenz?

6. That boy rich kid all him good for is looking woman on Ig him live wid him baby Madda she do all the working while him stay home smh .trust and believe ven he’s only with you for the name brand them

1. Right… In the earlier days of IG him did a look me… One FaceTime call and the boy start beg me credit and tings… All put me up pon him whatsapp… Had to cut him off quick quick after me realize seh a somebody him a look fi mine him

7. Ven clearly have a type, trust me these kinda guys will use you find a man not into the hype! Find a man with a legit job! Rich kid have him baby momma and 2 or 3 kids, she just cum back and running back for the sucking, cause these young guys in ja will suck you till you loose you senses, all for mining and brands.

8. On dolly page she put up if she loose respect for a nigga she don’t rerespct them , then she say don’t play with her, who she talking?

9. Why dem don’t leave dolly N her man alone. Ven are you a stalker. Just a walk an f**k off the young boy dem. Give your pussy a rest lady you like 40+ This bitch is a hoe

10. Gonna sit this one out for real. Ppl comparing which nigga better fed n who eating porridge and all talkinb bout name brand condom!?no sah unno go thru!

1. Yardie mi go sit dis one out too cause see yuh a dash wud pon mi. Mi naw come back fi di rest a di day. :sorry :sorry Dwllll. But a nuh lie…..yuh nuh see say dung to di salmon pon Kwesi plate is name brand. Lol. Dolly and Ven in competition so we just a help them out with the pros and cons between the 2. Lol. But Kwesi really want likkle banana porridge. True true Yardie please go ansa mi pon di toll booth topic because mi really need some sensible answers. Tenk u darling.

11. Boy senda you serious. Jamaican yute look betta still in my opinion. Ven please to be careful down there

12. Kwesi yeyebrow ah beat mi bad LMFAOOOOOOOOO….. gay as dem come….Kwesi & Ramping Shop ave di same brows….
    And if that’s Ven new man….poor Ven….he have di same “user” & profession “pretty boy” look….no thanks…I hope it’s not….Ven switch it up please if ah you dat…you need a new type

13. Ven is ah old jhoncrow she nah look good Ven why you don’t stop partying you is 44 sidung you bleach you skin and you don’t look good you do up body fi be in di race wid Apple mi see har ah Jamaica and she fava mi granny to pussyclat you body look good not your face an Ven buy up all designer tings but neva have a man you rely on you body choo dat face nah make it no matta how much bleaching yow ah do it nah ping gal go sleep dolly done you she look better and her young and body well look good up stop it now old granny stop wear di same clothes dem change up d style nu ah beg fi you you body alone bring you of nothing else gal wid you will be a old lady hoe get you life bitch do better

14. Dolly a talk bout respect an she nah Ave nah dam respect fi harself, idiot gal kmft, your life is a fake your so unhappy trying to put on a show oh please.

15. why uno keep writing things about this grown lady. She is ugly and fava duppy monkey she is not a good hair dresser. This lady have a body which we can all do but we don’t need to cause we not extra ugly like her. Mi a beg uno stop make her feel important cause she is not let her be with rich kid he f**k every big batty Oman eveybod know dat. Ven your not hott and your not a bad bitch you nip and tuck and still don’t have a man stop searching for attention.she have like 4 kids take care of them and stop looking hype. Man clown Ven they f**k you and drop you Dwl sad bitch chronicles

16. You see Ven face and finger yuck nasty sick stomach filter is a must on her pics cause she looks nasty and crawny

17. Dave Junglist, Jay Icon, Kwesi, Frass and now Rich Kid. Bwoy Ven I can see why people a chat you but it’s your life so….do you. Personally I think you look nice and if your 44 you look damn good that’s why all the young boy dem a rush you.

18. Kwesilaunchaz a better looking yute fi that bleach out face boy deh VEN really a live a low life affi a pay fi man time tell u about theses old heads lmao I can’t bother VEN need fi try an remove the hair dem outta her old face.

1. are you a gay man or a lesbian woman? Only ting ah get launch ah cocky right up in a Kwesi fishy mouth….Kwesi eyebrows alone say it all….tell him fi stap mek ramping shop tweeze out him eyebrow…she ova dweet…
      Also Kwesi nuh bleach bc that brown look far from natural….this is why unno hole nuh stap get sh*t up….look pan weh unno seh look good!….why mi would waan “man” weh mi haffi fight fi mirror & ah use up mi toiletries ….FOH…..

19. Ok, see the or one of the babymada dem ah roll out, yah nung? Please don’t come back ova yah, unless yuh forward wid a wharf load ah punctuation, and MEK CERTAIN seh yuh apply dem appropriately, yuh dumb, bitter, headache giving, asthma attack precipitating fu@k!!!!!

20. Boy Kwesilaunchaz I don’t know wat u do to these woman but ur dick game a mad all ur ex dem to rass up to this day even when dem outta the picture dem still a fight fi get notice that alone show u seh Kwesilaunchaz put on sum bloodclat f**k pon VEN fi make u still a try fi a com back a mad she ago mad poor VEN the whole a dancehall run true yuh local pussy yh nuh tired now me here seh all the walls inside yh pussy knock out an gone missing.

21. @Met, why yuh leaving as soon as THE KING NARCISSIST aka DEREK ZOOLANDER aka “FUXX ME POUT” aka KWESIMOOCHINGPARASITICLAUNCHAZ arrived????
    :ngakak

1. What ah bloodclaat shim annoying like Kwesi man….every time him name call him rum come an ah boast pan himself inna di 3rd person….Kwesi sit the f*ck down and try grow back yuh yeyebrow dem. Please & thanks. We know it’s you…may as well give it up…every time you come you come wid di same style ah writing…switch up yuh ting now man….Kwesisha you are f**king annoyinggggggggg

22. This boy a born browning and if him want bleach a fi him business!!! Kwesi looks like Dolly sista Sweets!! Ketch di pout :maho

23. @Anonymous, forgive me if you’re not Mr Zoolander! Ah choo mi know him nuh romp fi fahwud pon him topic dem and big up him chest and him name brand condom and pout him “post it orally” mout’ and comment inna di third person!
    :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    I am SO DONE!!!!! JMG-ERS BAD, DEM BAD, DEM DYAM BAD AND UNRULY!!!!! LMMMFAOOOOOOOOOO, METERS BIG UP UNNU DAMN SELF!!!!!

24. Dolly man a stress…if the likkle bwoy a stress you run em rass. You can do better. Pick up your self esteem n tell a dutty bwoy fi gwey . You really can meet a grown n sexy man that will mine you cause you know how to put yourself together very well. Cho bloodc*****

25. YOW THE HATE IS SOO F**KIMG REAL YOW …..ALL YALL DO SIT ON YALL BIG STINKING PISSY AND WATCH OUT OTHER PPL LIFE …..WHEN PUSSY GOOD YOU USE YOU GOOD PUSSY …..ALL OF YALL TALKING YALL KNOW Y YALL TALKING ….ALL YALL TO IS FABRICATE ABOUT PPL LIFE AND NAH WORRY ANOUT YALL LIFE THAT IS WORST THAN THE PPL DEM YALL TALKING ABOUT……YALL give me Dave Junglist …..Ven!! when did u take Dave?….Ppl stop fabricate We came from Same cummunity from Ja ….He Was with my friends so if I want I would date him since I was a little girl So bitch come good ….Me a one BITCH OWN ALL MY MAN DEM …..KWESI DID NOT USE ME FOR YALL KNOWLEDGE I DONT DO DRAMA AND WHEN I FOUND OUT ABOUT A CERTAIN PPL I STEP AND THATS ME ……SO ALL YALL WANT TO KNOW ABOUT ME AND rich_Kidd THATS MY FRIEND FOR NOW …..Since y’all giving me Rich _kid I’m gonna put him in consideration TO TECH HIM SO YALL CAN TALK ABOUT SOMETHING NOW …..For that Big pissy Gal Weh say I can’t do hair COME SUCK ME WHEN ME DUN F**K ALL ME MAN DEM AND DRINK THE DISCHARGE ….Bitch u is a real hater ….If Anyone want to see my Work go follow VENTHEHAIRTECH_ NO SHAME IN MY F**KING GAME ….A LEAVE ALL OF YALL FOR DONALD TRUMP KNOW WEH TO DO WID UNNO SUPPOSE UNNO GO GET UNNO LIFE SORT OUT UNNO A WORRY ABOUT PPL WHO LAEGAL ABD PAY TAX …I WILL LIVE TO ALL OF YALL RIGHT BACK IN JA CARELESS ASS PPL ALL YALL DO IS TALK ABOUT PPL AND CRITISIZE PPL ….NO GAL CANT PUT ME WITH THIS NATURAL TALENT I WAS BORN WITH ….UNNO come Suck Me ….and for YALL info I’m not 40 as yet I can’t wait to be to keep a big Party to invite Same YALL DOGSHITS BECAUSE I KNOW YALL BE COMING TO FAST ….Sorry Met for my indecent language Hun on ur site …Good day to you Hun & keep up Your Good Work like wat I’m Doing as 1of the Best Stylist in BROOKLYN ….Peace out ✌️✌✌✌

1. No love lost Ven but come yere……..Yuh seh when u find out seh him have buttery fingers yuh lef him give har fi mine..Den how dem did seh yuh a mine him? If yuh did a mine him den him wudden stray at least not pan di buttery path. As a post mek wid dat boy girl all when ven dont comment har name call so mi nuh wrong har fi come dash it up…..ven is saying her trash is someone else’s treasure and she dont do recycling so low di lady wid mr boygirl please

1. Lmao mi weak….mi love when Ven come clear di air fi wi….big and serious I don’t wrong you honey….come talk to wi

2. As she should Met fi true all the woman skill dem gone pon but we see n know what n how Ven can meck har money some a dem gwaan like Gucci or Chanel eva call dem fi a photo shoot yet n a more like china town n Ali express a call dem a don’t wrong Ven buss up bare libaty yes kmft

1. Fi real….but nuh muss dat shim name Kwesisha a fill blow up dolly head wid foolishness like smaady ah run him dung….it look like Kwesi ah di mad one….Kwesi the stylist LMFAO …..ah di new name fi peddlers of stolen goods bout stylist ….
            Like how Ven respect you Met…please encourage har fi run Kwesi file…wi waan screenshots and all….wi waan send Zoolander back up unda dolly frock….a shaming is long overdue….Ven please do because wi tiyad ah him and wi tiyad fi see dolly ah throw wud and nobody wants Kwesisha but her!

26. As long as me know NONE OF MY KIDS NEVER KETCK ME A F**K IM GOOD …..TECH UNNO SATERLITE OFF BLOODCLAT ME STOP WATCH ME GOOD PUSSY PUSY COME FE F** NUFF …Nuff a UNNO fraid to f**k because UNNO know it ago Bloodclat fail uno ….MY PUSSY GIVE ME GREAN CARD WITH OUT ANY F**ING STRESS ….NONE A MY MAN DEM TAKE ONE F**K AND GO ….ALL MY REALTIONSHIPS ARE GOOD GOOD RELATIONSIPS MY MAN DEM ALL WAYS OWN ME UP AND EVERYONE KNOW ABOUT IT …..KWESI IS THE ONLY ONE TAHT NEVER WENT FAR BECAUSE I DONT THINK ANY MAN WORTH ARGUING OVER THEM BECAUSE IN THE LONG RUN THEY ALWAYS MAKE U LOOK stupid ….So when UNNO ago say VEN NO KEEP MAN LONG IS BECAUSE ME NAH DEH WID NO MAN FOR OBER SOME 10years AND IM HAPPY 2Years in that relationship JUST TO SAY I HAVE A MAN ….I KNOW MY WORTH SO I WILL BE MOVING ON TO THE BLOODCLAT NEXT UNTIL MY SETTLE COME …..So all who a talk and watch me GOOD PUISY COME SUCK ME ….A NAME DONT CARE DONT GIVE A FU**K BITCH …As long as my DAUGHTER AND SON DONT SEE ME A F**K ME GOOD BECAUSE WE ARE VERY COMFORTALE DOG SHITS

27. Wait deh….Sexy Ven….weh yuh seh darlin’? Certain people pickney (son) si dem ah f**ck ?
    Well dem seh Dolly & har son share room soooooo………LMAO

28. Ven you pussy salt all you men dem left you cause you f**k nuff man pon dem thanks for telling di truth you f**k for green card nasty gal

29. Oh Thank you Met for ur Commet I really Appreciate it ….all these ppl do is Hate & Fabrbicat ….To the Duty big pussy gal or Bioy Weh SEH Ven a Jancro …..Let me Address ur bloodclat UR MUMMA /Ur Father if u was own up/Ur Duty kids if u get any//UR MAN /UR WOMEN IF U HAVE ANY A BLOODCLAT JANCRO ….Wat the f**k u know have f**king me u styling me as Jancro …YOU DONT KNOW NOTHING ABOUT ME DOG SHIT /Suck pussy /SUCK COCKY ANY BIDY WEH SAY IT GOES FOR YOU …..From I know myself in the COUNTRY I MARRIED MY SON DAD FOR 8Years and my daughter father for 5years I date Frass for 3and a half years and I Date jay icon for a year and little ….Only Kwesi I date for 11months ….So who the f**k u call Jancro …UR MUMMA A JANCRO …You need to say who u are SO WE CAN TECH THIS TO THE STREETS BECAUSE IM NO OUNK ROUND HERE ….LET ME SEE WHO IS THE JANCRO IN THE STREET ….And for all YALL info ….ME NUH F**K RICK_Kids yet BUT WHEN ME GO BACK A JAMAICA I WILL BE F**KING HIM HOW ABOUT THAT …A MY PUISY ME DO WAT ME LIKE A MY LIFE ….YALL WISH YALL COULD GO TO JAMAICA THATS Y YALL HURT AND FEELING SOMETYPE A WAY …..COME SUCK ME DUTY GRAZMITE PPL ……ONE LOVE AGAIN TO YOU MET I RESPECT A PERSON THAT WORK AND U ARE IN THAT CATEGORY SO BIG UP UR DAM SELF …Keep up the good work

30. Yes me f**k for green card with my daughter father …For five years and wat f**king else …No man never BLOODCLAT left me ….Come suck me @ anonymous SOME A UNNO NEED TO F**K FOR SOMETHING AT LEAST ME F*K FOR GREEN CARD BIG OUUSY GAL

31. The bible say who is without sin cast the first stone! Some of you lot hide behind computer talking shit, then lol with ven, if she wasn’t doing something right there wouldn’t be so much hate, she works hard what she do wth her pussy is her business! What some of you lot do with your pussy? As the song say talk if them talking. The green eyed monster is lucifers son! Go pray to God and look in the mirror at yourself

32. All along me a keep me Kool but this a go from bad to worst …..The only ppl knew I know RICH_Kid is my Close friends AND KWESI …..KWESI YOU DOING THIS BECAUSE YOU IS THE ONLY ONE KNEW ABOUT RICK KID I TOLD YOU ABOUT JIM LONG TIME AGO …..SO U ASSUMING ABOUT ME AND RICH KID ……When u came to see me by my HOUSE AS I CAME BACK FROM JA AND I FCE TIME MY FRIEND KADIE TO SEE YOU AS PROOF AT MY HOUSE ….U MAD BECAUSE YOU CALL ME EVERYDAY ON MY PHONE NO-Caller I’d EVERYDAY AND NIGHT AND I NEVER PICK UP TO YOU …YOU EVEN TAKE MY SCORFT TO SHOW ME U STILL HAVE IT YOU KEEPING IT FOR MEMORIES …..Reme we ur Words you tell me I SIGN A 10 Year Contract with you I can’t leave you else u would put a gunshot in Me ……How about tell ur women you calling me for My nice Sunday dinner and how you miss me COOKING UR SHRIMP WITH THE SHELLY WHITE RICE …..KWESI I MOVE ON LEAVE ME ALONE I DONT WANT YOU ANYMORE FROM I DATE YOU A PURE CROSIS IN MY LIFE ….U turn things around to make things look like I’m STALKING YOU I NEVER CALL BACK UR PHONE SINCE THE DAY ME AND UR WOMEN WAS ON THE PHONE TOGETHER SO STOP LIE TO THE GIRL AND LET SHE LOOK STIPID LIKE SOMEONE A STALK YOU OR WANT YOU BACK ….KWESI U DIEING DEEP INSIDE THAT IM REJECTING UR PHONE CALLS THE NEXT TIME U CALL IM GONNA RECORD YOU AND SEND TO MET We don’t follow each other on ig and u can call me and tell me how I’m wearing the jacket u gave me to wear to Ja …Get over it I don’t settle for less …Yow met If I talk something ppl start delete dem picture off dem ig …But I’m gonna save the last talk

33. Dem need to talk the things dem ….DEM FI TALK JOW HOM TAKE WEH ME HOUSE KEYS AND ME PHONE WEH HIM TECH WEH AND I HAVE TO GO TO THE POLICE STATION FOR HIM TO GET THEM BACK SO WHEN DEM A TALK NUH GAL CANT STYLE ME ….And block all the man dem in my phone WEH a look me …..Yow don’t make me Talk up the things dem else pink wall ago bun down today

34. Ven, talk up the ting them, from morning mi a read and silent, but this draw mi out, is so some man stay, him a put on a show fi him woman, and underneath the quiet him heart a bust over you, rinse him out today, nuh hide the secret no more, after Dolly nuh more than you,Kwesi ,jealousy a kill you, yuh a dead over Ven good good.

35. Oh my this tea is HOTTTTTTTTT BUT SWEET SERVE VEN SERVEEEEEEEEEEE LMAOOOO
    Dolly Kwesi haffi teck out him false teeth fi eat u porridge rice ——————————————————————————————————————————————————————-

1. _______________________________________
      chuet dem fi get it..as a post drop wid kwesi dem start pan ven dem fi get a beating wap wap

2. :ngakak :ngakak :ngakak deh ya impatiently waiting for Ven to rinse & wring Kwesisha right out on this Friday afternoon…..I’m sitting right here….Ven don’t disappoint us baby :hotrit

1. Ven betta rinse cause she know who talking pan di wall she seh is kwesi know bout di man so a desso fi him shelly rice swell

36. While we on it a when since NY inna di south Dolly say she is a NY southern belle lol if I laff one more time I piss up my self Dolly meck u bad so LMAOOOOOOOOOOOOOOOOO

37. VEN a look hype to rass this old bitch nuh see seh old age a show pon her an affi cook an spend money pon man fi stay around why is this bitch life so sad an pon top of it she old yes u use to cook an clean for Kwesilaunchaz why it a hurt u so bad that a next woman that been in the picture a hot up yh head so cause he pick her over ur old ass u have 3 kids bitch that’s a lot of responsibility aready on ur side so how the hell u think the yute going to take ur old ass serious weh go around an beg man money fi fix yh car an all the things dem u suck dick an eat ass an f**k to pay ur rent cause ur job can’t cover everything up u nasty old bitch.

38. Bleached skin, cheap clothes from forever 21 or H&M, Old done out woman who ah mine dem, selfie taking, that’s the lifestyle of an undercover Jamaican fish… Mi ah ga start call dem boy Nemo… Big fish dem. Any man who would mek a gyal mind dem will mek man mind dem. Dem done out gal ah chase down these bleach face hype boy, dem soon catch AIDS.

39. Lmao a so bad u miss the yute all a tell lie seh the yute com a yh yard after u com up from Jamaica Jesus chest the things woman say an do to rass fi fight fi likkle Spotlight VEN ur a old dutty stinking bitch u do yh tits an booty an u still look old an u pussy still done out go try an fix yh Pussy weh nuh have no wall.

1. They kill mi caz ah dem same one weh ah comment ah di same weh ah call Ven name all when di story nuh have nuttin fi do wid har….dem obsessed wid Ven….how she ah look spotlight an unno aka kwesi and/or dolly keep on ah call up har name? Unno sick yuh frig….ah wha? VEN PLEASE COME DASHOUT DI POT AH RICE PAN DEM CAH DEM VERY HUNGRY OVA YA

40. 😀 😀 😀 😀 😀 So Kwesi….Dolly cant cook the rice shelly? 😀 😀 😀 😀 😀 Dont mek I tun ova in here today 😀 😀 😀 😀 😀 Kuh your face to, bout you want shrimp :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Big up yourself Ven.

41. Ven!!!!!! Run come ya!!!!!!!! A must Kwesi or him gal a write the things dem, come done dem Ven….. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

42. yuh know the anony weh a style ven after she start tawk’n up de things dem is Kewsi doah…..nd hey dolly i see you peep’n boo 😀

43. Anon 2:41 how u kno di woman pussy wall-less eeh???? Tell mi cause if u a woman dat means u go deh fi kno. And if u a man u is just a careless f**k because real man nuh f**k an come back come chat regardless.and F.Y .I u must have a lickle buddy …

1. Kewsi de chuet a beat yuh bad nd yuh teef’n allowance about fi cut short, it look like wen dolly a suck out weh she suck out har gal dem pus-c she spit it inna yuh mouth weh now have yuh feeling like a bitch suh yah rightfully a behave like one

44. KWESI U SICK , A U A WRITE D TINGS DEM BOUT VEN U A ACT LIKE A BITCH D GAL NAH LUK NO HYPE SHI NAH TELL NO.LIE U CAH GET OVER ER FI TRUE IS A SHOW U A PUT ON FI DOLLY BUT VEN NEED FI BUSS SUM PROOF AN SHAME U AND ER

45. I bit Kwesilaunchaz on the road wit his woman rite now or a do something positive wit his life me love how him nuh fully up theses SoCial media mix up ppl yah.

46. This a bloodclat Kwesilaunchaz EX a talk on the things Dem me know him good him can f**k a mad him dick a mad old foot VEN the only thing left fi dem do to u VEN is com a yh work place com gi u a find beating bitch so easy to find an full a so much mouth me surprise Kwesilaunchaz nuh make someone box yh ina yh old face yet to rass the yute forgot bout ur old ass long time old bitches looking hype.

1. Ven fi call NYPD pan di whole lot a dem bout beat uno tink a uno bring di woman?? Leave her alone cause him live pan har name and mek kweseesha stay wid har f— cause dat is the only ting he/she/shim can talk bout

47. Young Healthy woman a yute old bitches like u the young yute Dem use up for the moment u coulda pass fi anybody great grandma go move to Africa everybody run true ur nastiness a NYC.

1. Stop bait up di mix…cause if ven dash it out and him instaygrammmmmmmmme ketch di flu it nah go nice pan him and di borrow clothes

2. dolly guh have several seat cuz fi smaddy weh claim dem have high class pus-c yuh stay using it fi accommodate up coming teef,long time time,well known teef or soon to be teef

48. Mi tell u anytime u see the rectobait no have no argument fi u a u puxxy dem stawt pon but Dolly from NY whey dung south is not one fuxx Kwesi did fuxx Ven so har front no have no problem is Kwesi “come hither mouth” a di problem
    Dolly leave Ven aloneeeeeeee u need fi hot fi a realtor n leave di woman

49. VEN look like she ready fi guh mad to rass u want Kwesilaunchaz release the video u old nasty thing about u sucking dick an taking f**k anywhere lmao.

50. Bitch VEN was paying for Kwesilaunchaz time so she mad that the yute finish with her Bitch move on aready dammm tired a yh old ass always looking notice go try get rather the hair dem all over yh mouth an face an stop nuff up yh life ina ppl love life dem need fi release the video a the nastiness so she can calm her old ass down.

51. Dolly video an pics of you are over hear too bitch, dutty insecure gal ven look better Dan u by far, Ole dutty ghetto mongrel dog shit like a you

52. VEN u on video sucking dick an getting f**k an u have the heart over here telling all lie to get notice an u have 3 kids plus the once u dash away dammm VEN u hurt bad an a badmind the ppl dem relationship hard deh doh Kwesilaunchaz fi release the video an rite off yh old nastiness.

1. dats all yuh an call de gal,old…atleast de ven three kids in dem own room nd not in dem grandmother house hitch u inna a one room wid dm muma pon de one phuck out mattress weh goodly av stains deh deh from him father days of beat out yuh pus-c wid china fabulous contaminated pus-c juice off him hood head

2. Unno keep on ah call up har name….unno waan wi notice har….so what if she have sex tape….that’s a common assault….so what…how is ven the hurt one but unno keep on ah summon har ova yah? Unno keep on ah call up har name ova ya…and to Kwesi so called ex….which man ex ooman go so hard fi defend cocky she nah ride again? Damn liad yuh…unno need fi go look ah trade….be like Ven…she have a real bumboclaat skill an trade…teef & pose off inna hallway is not a trade nor is male prostitution…those are things anyone can do…yuh hear mi!? Go learn one real bumboclaat trade and try mek one honest living fi once inna unno pitiful life man….unno keep on ah call di ooman old….so the hell what…all if she did 75 unno nuh strap call up har name….good god man…stop it now…all if unno send sex tape yuh nuh si we nuh care? We don’t care…you care…unno care…unno mussi a watch fi har tape 20X ah day to how dem obsessed….we waan Kwesisha file right now….Ven baby we don’t care about no sex tape dem claim Dem have….come rinse di file…..empty kwesi wata bokkle dung dolly bloodclaat throat and tun di pot ah rice over while you at honey….we tiyad ah dem now…ah long time dah fish deh fi scale, rinse, and fry

53. Met let me BUN DOWN IT BLOODCLAT ME ALONE CAN TECH ON KWESI AND HIM IDIOT GAL COCKY PADNA TRHOWER DOLLY CANT TALK TO ME A ONE A WEEK U GET UR DRAW HOW U FE CHAT TO ME KWESI DOG U TO ME JAIT FOR ME TO STAY WID HIM WHEN U BLOODCLAT TAKE HIM AND TAKE HIM TO VEGAS WHO BUY THE BLOODCLAT TICKET AND PAY FOR HOTE AND HIS WALL ROBE …DUTY DOOLY …..U a come chat a gal a the gal this because me will see u a lick u in a u face in a REAL LIFE BECAUSE ME BAD LIKE THAT …..KWESI STALK ME ALL WHEN U BRING HIM A VEGAS AS FRENCHIE DEM INNA ME SHOPME DEH A DO HAR HAIR FORHER PARTYFOR NEW YEARS …….U MAN BEG LIKE BABY NOT TO LEAVE HIM YOU MAN CLASS U LIKE DAOG SHIT SEH U BALL TO HIM A BEGAS AND YOU AND HIM FIGHT OUTTHERE TO PUT UP THE VIDEO U PUT ON HIS PAGE WHEN U WAS IN VEAGA U WALK BEHIND HIM A BALL PUT UP THE VIDOE THE WORLD NEED TO KNOW BECAUSE U HAVE NUFF WOMEN U NUH WANT TO PUT IT UP AND HIM DUN U SAY BABE YOU SEE WHEN SHE DRINK SHE IS LIKE A CRACK HEAD A SOH U MAN CLASS U UP WITH ME

1. ________________________________________________________________
      help mi need help..A doe sorry fi dem cause dem deh yah a chat all along yes man

2. shell muma shell… dolly wid yuh synthetic mouth and microwave pus-c see yah get it yah,shell dung dem bloodclaat muma

54. Yes me f**k him back in December and you post say my babe by this when u put up a Gucci bag and flower so When Both of us Man come the night of Christmas with my gift chocolate and post card I told him I don’t want it because it wasn’t Valentine day …..The best day I got the all wat u post I said u need to buy me Giuseppe for Christmas because u buy her Gucci so a dat me want …..YOU KNOW WAT UR MAN SAUD ABOUT YOU HE SAID BABE U SEE ME BUY HAR BAG SHE HAVE HAR BAG LONG TIME AND JUST PUT ITUP WITH THEROSEME GIVE HAR ….So delusional BLOODCLAT DOLLY GO TECH A BACK SEAT AND STOP THROW COCOKY PADNA BECAUSE A ONE A WEEK HIM F**K U……U FORGET ME TELL U ALL THE THINGS ON THE PHONE ME AND U CHAT LIKE FIVE HOUR AND U NEVER WANT TO COME OFF ME PHONE …..You even ask me y me block u and me tell u because me NUH want to see u on my f**king phone because a me a pay my phone bill bitch u come chat off u mouth

55. 😀 😀 😀 No sah….Kwesi, it look like the “shelly” rice a mad you, and Dolly she feel like one johncrow so she come over here wid one bag a talking… 😀 😀 😀 Ven, mi know you a do your hair dem, so when the time is right, run come ya come sort dem out 😀 😀 😀
    P.S. Ven, you wouldn’t be the first nor last woman pon video so mek dem dashout all dem want 😀 😀 😀

56. The whole a Dem Dancehall Gyal here a mix up Kwesilaunchaz need fi look into his self an find out a classy girl that work an focus on the important stuffs in her life not theses dancehall social media mix up Gyal yah weh nuh have nothing matter fi do then chat ppl I think it’s best for him to find a matter woman weh nuh mix up or nothing an the part weh bun me too is him can get any kinda woman or type him wah I don’t know why him pick dancehall Gyal an even a take dem serious Kwesilaunchaz I’m waiting on the day for u to walk outta the relationship u in an go find a better woman weh nuh mix up I swear.

57. Hey gal dolly member four day before KWESI BIRTHDAY ME AND U CHAT OVER THE PHONE AND THE DAY BEFORE ME AND KWESI GO MOVIE AND U CALL HIM LIKE 10 times back to back stalker gal and him turn to me and SEH babe me ago answer dah GAL YAH A SOH U MAN STYLE YOU TO ME BECAUSE SHE NUH STOP CALL ME AND I SAID ANSWER HAR ME NUH CARE AND HIM ANSWER U AND say YOW ME DEH PON THE ROAD AND HANG UP U BLOODCLAT BECAUSE HIM CANT CHAT TO YOU AROUND ME …me a older gal for you u claim …Go learn to cook KWESI SUNDAY DINNER NOW BECAUSE HE DONT HAVE NO MORE TO GET BECAUSE WE USE TO WAIT ON HIM TO COME AND EAT TOGETHER AND PRAY TOGETHER ….DOLLY ME AND KWESI HAVE GOOD GOOD RELATIONSHIP WEH NUH STOP YASSO AND IT NEVER END BECAUSE YOU END BECAUSE I KNOW MY WORTH AND YOU LOVE ATTENTION

58. dolly yuh too bloodclaat much luck how yuh mash up de man easter sunder din din plan fi next sundeh,yuh know de porridge rice yah give him nah work and de man good good shelly rice sundeh plans yuh cum mash up..you and him late fi dis yah woooieeeee

1. Mi seh!!! If unno could Eva si how fast mi reach home, change off & a drink one oversize glass of wine pan dis fine Friday evening……Ay Dolly….yuh want a glass or 10 glass booboo…..mi know yuh need it…. TGIF!
      Ven mi nuh think mi Eva glimpse yuh in a real life but BIG UP YUHSELF…. you made my day boo….SHOUT OUT ALL WHO WORK AN CAN SEH TGIF RIGHT NOW!
      And CHEERS TO VEN….DI REAL MVP TO BUMBOCLAAT…..KEEP IT COMING HONEY WE LOVE YOU!

59. VEN MI BELIEVE U A SWEAR TO GOD MI PERSONALLY KN DOLLY DEM FTOM DEM.LIVE AFFA ROCKAWAY DEM IS NO BADY.

60. Southern,Eastern,Western and Northern Belles can cook enuh dolly suh is how yuh tek up the ppl dem title pon yuh caan cook head cum snapchat dis fi wi deh…..Mrs.Social Media almost second to none famous wah gwaan fi de cooking,a suh wi know a di granny a feed yuh yute

61. This is ven family and a my first time on pink wall and its f**king needed because UNNO too much now Ven a Use UNNO pussy if f**k a way in I want with the gal first thing unnu live on her age a unnu Ave her age paper wen is not one thing is the other stop watch r pussy and go look a job ven don’t thief forest she want r of to f**k she working hard and is a gud gud pardna banker and Neva owe nobody r run Weh with them money life gud…. All a the gal Dem unnu compare Ven with can’t walk in r shoe because she stay in her own lane who the f**k is unnu the more unnu talk the more she laugh this gal cant be broken so is time unnu cum with something new it takes a lot of time to sit and Tex and from morning unnu deh pon the gal how the f&&k unnu bills pay f**k off and leave the gal name now mon me sick of unnu everymanven TEk Eva want r because she can cook man nah eat from some a unnu r place f**king clean and bed big and clean kids ace dem own room she nah f**k Mek r kids dem see so who the f**k is unnu ven is a humble girl everyday me tell r put. The dirty boy a queens a him gal on blast from the day she call r phone a cry….. Yes a f**king cry and nobody Neva hear that rite because Ven pass that level A ask pure question dolly Fi tell Fren dem say quesi own Ven to r and she call and ask pure question and how she bawl the nite a las vagas to the boy Fi put up the video….. The boy want ven I’m a living proof to that she did a hide a f**k him because she ago through her break up and the boy walk and tell ppl him a Ven a f**k Ven and the boy go all bouton dolly ride so tell dolly go hide r tell ur Fren Fi leave the gal and go worry out trump

62. OMG DOLLY U MUST SHAME CAUSE U KN A NOH LIE VEN A TELL AN ALL WEN VEN BUS D TINGS DEM D BOY STILL NAH LEF HER

63. Boy me nego lie anytime dem put up Kwesilaunchaz the woman dem go hard yh f**k lmao all the one dem weh get a one f**k an ina Dem feelings run com over here soh with dem mix up self Kwesilaunchaz u have the golden dick a mad young an old to rass.

1. Kwesi a think a how u push up u mouth like u lips do nuff push-ups inna puxxy a gooda dat
      Den Kwesi whey u ago do if Dolly teck di piece a Benz? No sah

64. i cannnnoooooooooooooooooottt manage !!
    shell ven shell
    bet yuh dolly delete all her ig post dem now
    LMFAO

65. I beleive ven dolly fake fi true an mi hear fr a good friend of hers sah shi mine d boy fi true cause d boy chat her like a dog ven nah tell no lie

66. Yes him need fi left dem rass, a bwoy whey grow gud met MI know him family dem real good he’s the only boy an him have three sister one madda one fadda,MI know him two big sis demand good not the little one, don’t idiot bwoy mash up him reputation badly kmft.

1. Well there yuh have it….him grow up like a girl child….poor likkle kwesisha….dem used to dress him up in dem clothes & ting don’t it? Come tell wi nuh….when him start grow him scale dem? At what tender age him sista dem start tweeze him yeyebrow?

67. everytime Kwesi a comment him call out him entire name and say Kwesilaunchaz. Aint nobody else but some narcissistic asshole got time for that.

68. YES MET ******A HIM A COMMENT U NOTICE HOW HIM SPELL OUT HIM NAME DEM CLOWN. VEN HAVE HIM WEAK A CHAT HIM CATCH FEELINGS SAH VEN HAVE NEW MAN DATS Y HIM BRING D GAL BUSINESS CUM PON PINK WALL BOUT POST VIDEO LOL SUCK HOOD IN STYLE DAM FOOL

69. wan small question deh dolly ansa if yuh wish which yuh nah guh duh but did yuh tell de ppl dem seh kwesi a yuh dependent to…. suh yuh can look forward fi a $2000 off his head?!?!?! yuh caan a duh suh much teef’n fi tek care a him more than de rightful dependent and nah claim him from IRS to enuh :nerd

70. Dutty 5:19 comment.whey yup know but the boy an him family, people like unno affi hide behind computer an comment, huh such yup Madda pussy

1. Kwesi go suck a d*ck now man….enough…cho ….yep dem ah hide behind computer an type same way yuh come yah an ah talk bout yuhself in a 3rd person ah trace like gyal an anonymous same way….yuh cyaan class people bout dem ah hide and yuh ah hide same way…..say who you be since yuh bad nuh

71. @Saranwrap somebody wah saran wrap yuh stinking mouth and finger dem suh yuh can stop type fiction.Talk facts Big pussy bwoy or gyal.Yuh know him lifestory?All unuh see is a dancehall youth that has been around for the past few years.
    @Met me dun know yuh nuh like him from morning but who cares? Kwesi and him family love HIM!!!!!!
    By the way Everybody a freak,hes just a better one.

1. Just like dem waan wrap up yours and dash it weh like yuh madda shoulda do before she birth you and bring one more waste of space on this earth….YES MI PUSSY BIG AND FAT JUST LIKE MY MAN LIKES IT AND IF MI MOUTH NUH FRESH IT AINT AH THING FI MI GO STORE AND BY BLOODCLAAT TOOTHPASTE CAH MI WORK AND MI NUH NEED FI TEEF IT…AND MI TYPE ANYTING MI WAAN TYPE TRUE MI KNOW FI USE MI HAND DEM..HANDS THAT WORK TO PAY MY RENT AND PUSH FI MI KEY IN MY SPACIOUS APARTMENT WHERE MY MOTHER DOES NOT LIVE… HANDS THAT COOK MY SON & HIS FATHERS DINNER EVERYBLOODCLAAT NIGHT…only a faggot would come here and trace like you big battyhole kwesi ….I dont have facts to talk that’s why I’m asking Ven because she know your truth…I wouldn’t know who you were if it wasn’t for pink wall….afta mi nuh commoner like you….this helps me pass time while I work my real 9 to 5 Monday to Friday …. Go look one bloodclaat trade yuh hear…

72. I like ven too and I 100% believe everything she’s saying. ..gwaan do you thing girl work and look affa tou pikney dem and mek di fag and him ugly gyal fuk off

73. Dolly,Kwesi family Despise Yuh.They do not like you.All you cause is drama.Soon enough kwesi will get his shit together and drop your washed up ass.Yuh dun out yuhself in new york and hang on to young bwoy kwesi cause nobody else want yuh.Being with you tarnish his reputation.In order to be old and wise you have to be young and dumb.Hopefully kwesi will wise up soon enough and leave your lying manipulating ass alone.

74. I am loving this, Dolly you hear the real story now, you claim say Ven ole, and Kwesi never want her. Lol, but in reality is you a the clown, and guess what? Is the 2 a them a play u fi a fool, Ven nah stop f**k , Kwesi and Ven nah guh stop f*k, all when she fling out all the dirty laundry pan the wall, him nah leff her, a suh the ting set, cause when everyone think them leff, Kwesi a come fi the shelly rice and the dessert after the din din, so Dolly you have a lot more fi bawl for. Dolly gwan guh choke pan some soft rice now.

75. Dolly yuh f**king unattractive.Is the clothes,hair and makeup mek yuh look like somebody.Thats why you can’t stop scam Bitch.Yuh trying hard to keep up you worthless two-face bitch.Aint nothing worse than being unattractive and having a dutty mind an heart to go with it.Change yuh dutty ways.

76. Dis anno kwesi pussy a gun shot WI gi people like u pussy, show you face an see, bout yah Dis di program mek deal wide yuh

77. Dolly your hated baddddddd, saranwrap a wah fight yuh, MI a beg yuh MI wah know yuh bad, MI will Com fine yuh anywhey yuh deh behind the
    Computa bad gal or duty bwoy

1. Lmfao mi nuh know yuh nor ah bloodclaat ting bout yuh but yuh waan know mi….how smaady weh Neva si yuh in a real life ah mash up yuh head so? Real idiot…I will unwrap my personal man dick and suck it becah ah fimi….mi ah suck mi man buddy before it get popular…yuh waan lessons?

78. Yes Saran mi just a watch cuz all now mi cyaa blve dis tread get so many comments! here a eat jerk pork and a red stripe cuz dis is a party :hn

1. she has been tried publicly and privately you aint typing shit nd releasing that video only ago put more customers up a Ven shop suh do as yuh may wid it….yuh see how Ven did a look into Saturday Soups fi clear off dolly pus-c gas weh a clog yuh chest put yuh shut both it and shelly rice sundeh dung fi gud

1. What?????????? Do you think I have the time fi type as two person pan fimi own website? Maybe you know people who are that pathetic…Im not one. Ven done empty uno like a water bottle and u pass your remarks bout mi nuh like kwesi..I choose not to respond because its not worth a response

1. Lmfaoooooooooooo true mi bored ya now pan da friday an mi usually tek di weekend off di wall when mi home….Saranwrap is Saran….Met ah Met….move from yasso an low Met! I gots time & another bottle of wine Kwesisha

2. Caaaa decide which one u want to meck u lips do the push-up pon don’t cause ere body ova a done tweety bird Kwesi n a Saran Wrap u hot fa she say u too feminine she woulda rather Rich kid him look like him fuxx dem sturdy n him nahhh zoolander pose when a fuxx him fi a fuxx just like how Ven chose Rich kid a so Saran pick him Kwesi go eat shit n start think about wat u gonna do when Dolly takes the 1986 Benz

1. Dis is really something lmfao…..oh what a night….Chuety….mi deh ah grung ! Neva believe it woulda come so far on the Friday night!

1. Dem ask fi it suh Ven serve dem…and Kwesi mouth ketch up pan him wid mention of the bwaay whey ven neva tell nuff people bout suh him try mash har corn and she pop fi him own and put budder on it :alay

79. ven do ur ting mama is wat make u happy. its obvious u ave a certain type u go for, nutin wrong wid dat. sum woman sleep wid anyting .

80. Always reading but never posted a comment until now. I believe every word from Ven. Every time somebody mention dis frill up nose, long waist, hunch back bwoy, him tek set pon di girl and a harass har…an den as smaddy seh up top, a tawk inna di third person like wi a eediat an nuh know seh a him…and di wuss ting to is dat di frigga nah stop…smaddy seh A – him come back with B,C and D. Guh press out yuh arrowhead nose and come offa di girl name!

81. MET DOLLY A FEAAN MAD AND BAD PON SNAPCHAT, A CUSS OUT VEN DAY LIGHT LMAOO… ALL A PROMISE TO GO PRISON NI SAH SHE SOUND TERRIBLE,AND LOOK TERRIBLE WITHOUT MAKE UP

82. Woieeeee unuh full a big chat an now unuh get done unuh come chat bout gun unuh guh Chuck off a di Brooklyn Bridge an gweh Ven is winningggggggg abayyyyy!!!!

83. Dolly guh look under u pussc and cuss it, you and Kwesi is the joke of the day, what a way uno hot fi Saran wrap, it look like a she mek Dolly rice plaka placka ,and Kwesi caan digest it, all you likkle mascot weh a send threat, Lol nuh behind your computer you stay doing that, expose your self first, cause mi nuh know how u one bad suh, and when uno this bad, I just love to send for the boys in the blue.

1. Exactly…I will call the police like how mi is a law abiding citizen lmfao….dem hot fi mi tinite! All ah ask Met if ah she lmfao…..no sah….mi just a go trouble pan di Friday night an dem waan bun mi up wid acid an bay tings Bout mi think mi bad….who badda Dan dem? I’m not here pretending to be anyone else…..mi name weh mi name an mi name cyaaaaaan change…it deh pan mi birth certificate …yuh nuh know mi ….and I do not know you….go tek yuh displaced anger elsewhere….I really must have hurt your feelings lmfaooooooooo

84. Mi believe everything we Ven tawk. Mek di frill up nose, bad posture, long waist bwoy galang. A evry smaddy seh up top,every time him name mention, him nuh stop harass di girl and as smaddy seh up top, come pon yah a chat inna di 3rd person like wi nuh know seh a him…go check back all a di post dem bout him pon yah and look how him go hawd bout himself…oonu memba wah day when Marlene Skysexclips did a cuss har sista Claire, she did mention him name seh she did haffi bad im up outta Claire house? Dolly haffi keep up the facade seh dem relationship is real…a try she a try fi pop style pon di ressa gyal dem weh him have pon him page…but coo pon him to…sia arrowhead nose bwoy…

85. Dolly dun BLOODCLAT Who ? Not the BLOODCLAT Ven ….Dolly should Cuz me on my phone dolly NUH pay my BLOODCLAT Bill ….Dolly when u BLOODCLAT dun me you call me phone duty dolly a ask me what me and u have and me run you duty BLOODCLAT off me phone and and dos up ur BLOODCLAT wicked wicked Duty big pussy DOOLY me BLOODCLAT Ven SEH dat ….Dolly STOP TELL LIE BOUT YOU A GO ON SNPCHAT …U A ONE PUUSY ONE BIG PUNK IDIOT DUTY DOLLY EVERY BODY IN MY SHOP HEAR HOW ME RUN U OFF ME PHONE AND DISS UP U BLODCLAT AND ANY BLOODCLAT DAY U READY TO TECH IT TO THE STRET ME BLOODCLAT READY …..NOW U WANT TO CALL CREE NOT BLOODCLAT CREE BIG PUSSY DOLLY ME VEN SEH DAT AND BAD BACK A DAT COCKY PADNA DOLLY

1. Nuh fight nobody Ven u a big woman…be a lady fi dem and show dem how its done..u did need fi ansa dem which is right cause dem as dem is a topic u name mek di center of it

86. Dolly can’t cuss ven, ven go good school,dem Neva fine r panty Ina no brush, all r kids Ave father,ven Ave r trade she don’t trust,borrow,r beg, ven clean rite through,who don’t like weh me a say go tek a tablet,and if tht don’t work tek a injection,and go see a radiologist and get a cat scan.

87. @Met this is Kwesi family.Yes real family.We do road not social media.
    Kwesi choose to live him life careless and get involved with careless bitches like dolly.She has been the worse thus far and will be the first to get her ass smacked and dragged.Dolly yuh love chat off yuh stinking dutty mouth like you will buss gun but you a coward.but duppy know who fi frighten.Yuh have strength fi Kwesi but we as him family,Matter fact just me alone have more than strength fi yuh careless gyal.But you won’t know till yuh cross the line bitch.Waiting……
    Kwesi ain’t no saint and him have a lot to work on but gyal like dolly pussy and mouth salt.Bare things reach him since dem deh.
    This a fi the commenters leading a sad life,if my family was a f**k man or have man a play inna him batty dat come out long time! Cause unuh prey Pon him downfall.So kill dat f**king noise!! It played out now.Unuh nuh see seh it nah stop nothing.Bring bloodclath facts!!!
    Gyal nah stop mine or f**k him.Mi nuh support it but a fi dem business that,leave it the f**k alone.
    Woman fi have bloodclath sense and Mek men be men.
    Dolly we know you use the clothes and shoes to hold him but guess what? A gyal that look betta,f**k and suck better and have more money aguh tek yuh spot.Its in progress,trust & believe.
    We’ll take anyone else but you.Dutty nasty gyal.
    Always remember,you lose them how you get them.

88. Dolly u can’t dun me u should dun me on my phone u NUH get NUH chance me empty the BLOODCLAT clip on you DITY DOLLY ….DOLLY ME WE FIND UR BLOODCLAT Yard come drag you out ur yard and bus up u BLOODCLAT …We can tech it to the street if u want it ……Dolly y you mad because me a make the world you a big big man Moscot and a throw pure cocky Padna ….Chucky lucky BLOODCLAT dolly Weh shape like carrot frag face dolly how u Fi dun me come a BLOODCLAT gen a the wrong bitch you a f**k wid because me will see u and give it to you duty big pussy dolly

1. Ven please mi a beg no war…dem nuh worth it…mek dem gwaan talk as long as she nuh step to u den she can gwaan talk..if she try yuh den u heng on pan har jaw Ven

89. Uno fi learn fi war fair..If dolly n kwesi is a topic di subject turn to ven..if dolly is a topic its ven..and we di regulars dont know ven or nothing but ven so uno talk and get ketch bout uno a call di bwaay name seh ven deh wid him. Leave di woman alone man

1. And Ven mi sure u know already…looks dont make a man…cause kwesi shudden able blow no breeze your way…from him dont have a 9-5 or bc /ms or phd bakka him name den its a no go…He is also young and immature a carry tales from one woman to the next…He is a baby let him go suckle from a younger cow oo..They drain too much energy men like that

90. Duty KWESI u mad me nah look pon you so u a walk and a carry pussy feelings you come a me yard a mad how u miss me and how the ppl dem NUH know Weh me and u go throw …KWESI MEMEBR U TELL ME THURSDAY IN UR CAR SEH HOW I HAVE WAT IT TAKES TO MAKE ANY MAN WANT YOU KWESI U FORGET U MAKE IT LOOK LIKE U NAH CALL DOWN ME PHONE AND STALK ME KWESI RICH KID A MAD YOU BECAUSE ME TELL U ME NUH WANT YOU …..KWESI u for u tell me say dah gal deh know know u business ( DOLLY) You class like that dolly a suh KWESI class u ….him say to stop tell lie how u and him mother a friend is only his sister u just want to look big ……..KWESI U KNOW WEH ME LIVE SO COME TECH IT TO ME AND U WILL HEAR THE BIG OUTCOME

91. @anonymous I don’t if is one a u but u need a job or trade from morning u on ven case in fact from me come in America u deh pond case if is not one and a more than one the batch weh a hide and stay being anonymous come up str888 mek we fix up u because all unnu fi glad Seh China come ina swing u Eva watch out ven hole from the first man she tek till now u need to come forward show ur face because we don’t deal with apperation ghost we to know what kind a roach spray fi come with

92. Met everything wah Ven say is TRUE dolly Sweets Shana star girl Apple Tanisha image twinny and nuff more all dem doe ah walk and tak care ah man Dolly sell pussy to white man ah Manhattan ah nite time suh all yuh see when dem ah put up pics pon IG and FB bout Bad Bitch ah f**krey ok even Apple ah she goe out and hustle big time more then J icon suh Ven Big up yourself unno fi stop tak care ah man dats why the man dem doe wann give woman money

1. In apple case she nah get no dis and di man married har so she get a plus right dere about nuff a dem..I have no words for ms image oo

93. gwaan chue venny ven ven…..shell muma shell, deal wid like de rice shelly shellingssssssssss

1. She ain’t Neva lied! Ven baby yuh bun dung dis wall tonighttttttt! Dolly & kwesisha ah tear out dem hair right now….LMFAOOOOOOOOO….
      Met I take it as a compliment if dem tink I was you bc yuh badda Dan bad pan di keyboard lmfao!

1. oh my goodness me???????????? :angel
        u know mi cannot trace oo mi dus talk two tings and gwaan..is simplicity a di bad one oo :angel

1. whoooooooooo,try nuh mek de ppl dem cum dung pon mi..yuh see how far round suh mi deh a peep pon de shellings

94. @MET Yuh right him gas up that gyal head yes.
    Kwesi have alot to learn and will get taught many life lessons that can be avoided if he doesn’t change.However being with a bitch like dolly doesn’t help.It make sit worse. Suh me haffi dun har,Trust me,Him get dun to!
    Another thing when pussy,cocky and money get involve it can complicate things and show people true colours.
    Nobody nuh betta dan my family. Suh whether him have degree or not dem still choose to f**k with him for a reason.All when them have degree. Suh that mek yuh no betta than dat person. Afterall yuh cyan tek back the suck nor f**k.Even though you wish you could more time.
    Women will have everything going for them,be strong and all but will turn fool and get weak when good dick or good pussy get involve. Suh understand seh some women like what them like no matter how much they have going on.Whether him young,wear tight clothes or bleach out.Blame them to for being fools,not him alone for living his life how he choose.

95. Yes ven u winning! I don’t know u but me like how u keep it real. Dolly u wack. Your face big like bammy! U look like bride of chucky.. Ven ago beat u bloodclaut lol

96. Tanesiha image a fool mi si shi goh jamaica an luk like fart mi couldnt believe d clothes dem shi dung dah a wear omg an up yah a behave like big shot kmt

97. ME BELIEVE EVERYTHING VEN SAH CAUSE SHI OWN IT UP SAH SHI DID STILL A F**K HIM AN DEM TINGS DAH DOLLY MUST SHAME CAUSE SHI KN D TINGS DEM A TRUE CAUSE A SHI AN D BOY WAS DERE. SHI BETTER NOH CUM POST NOTHIN PON IG AN ACT LIKE SHI NOH SHAME. D BOY CHAT HER FI TRUE HOW D HELL GAL A BUY HER OWN TINGS DEM AN A BEHAVE LIKE A D BOY DOLLY GOH LUK A LIFE IT SAD BAD D BOY DONT WANT U AN FI HOW HIM CHAT U. IT MECK U SOUND LIKE A DOG SHIT MON DAT BOY DONT WANT U. SOH NOH CARE WAH U POST D TRUTH CUM OUT GOH HOLD A MEDS PON DAT

98. Dolly have d drugs wey u family wah its call —- CLOTHES , BOOT AND ALL D NAME BRAND him dont wah dolly him wah wah shi a gi him

99. ven a bad people all tag dolly straight inna de video dem nooooooo,venny ven ven but dat man need fi come out a woman mixture

1. mi seh wen de gurl seh mi see yuh inna de same clothes weh yuh leff from dolly inna no kwesi yuh fi bade caan hot suh and nah bade mi kin rite oba dead

100. I THINK A JEALOUS D BOY CATCH CAUSE HIM SI VEN GOH JAMAICA. AN DEN HIM KN SAH VEN GOOD LIKE DAT SOH HIM NOH WAH NO.OTHER MAN HAVE HER UP. AN CAUSE SHI NAH PAY HIM MUCH MIND. HIM CUM A DASH OUT PON D WALL

101. HERE WAH HAPPEN DOLLY CUM PON YAH A TRY DISS VEN CAUSE SHI NEVER KN SAH VEN AN D BOY STILL CLOSE LIKE DAT SHI GET D SHOCK A ER LIFE WEN VEN START CHAT DATS Y SHI GOH CALL VEN. DEN D CRASSES BOY NEVA KN VEN WOULD A SUSPECT SAH A HIM A BRING HER BUSSINESS CUM YAH

102. Wooooiiiii Pink wall is burning down, burning down my fair lady, take the key and lock her up, lock her up, my lady! Woooiiiii the wall, di wall is on fire, we dont need no water let the mother f..ker burn, Dolly and Kwesi a good, tek it unda uno stink bumbo, it sweet round yere tinight, shellings str8888888……. Ven nuh retreat or surrender, nuh lotion ,pet , nor powder . Pass the Magnum special pan the leff hand side. Zoom , Zoom, Zoom.

103. Ven good pussy speaks for its self and that wat happening er,dolly check yu blood Clatt eyes cause yu don’t c who the man want and please try your pussy with some alum cause it nuh look like the boy comfortable thr and yu look boring boys nuh love Dat exite up yu self miss for the next r ship

104. lawd god met dem a gwaan bad pan ig..but a good a that the one dutty dolly fi get…dun har ven dun the bitch

105. Dolly yuh fren corrie seh yuh fi stop claim that bum.. aka kwesi…suh it look like whole heap a tings deh whey we dont know oo

1. Corrie ignarant fi kwesi which is right a him a fuel the fire and a boost up dolly mi did seh it ! Talk up Corrie and tell Dolly fi stop mek harself look foolish

2. mi seh refresh a beat like drum ova deh,work corrie work,anuh lie him a tell de waste gal nah get the bigger picture of all dis edah

106. VEN *****DOLLY DONT WAH IG PPL DEM KN SAH A SOH SHI.LIVE DATS Y SHI N9H TECK IT TO IG SHI ACT A SAINT OON IG BUT SHI KN NUFF PPL NOH DAH PON SNAP CHAT

107. yowwwww insta lit KP wah de pree cuz one by one very muma bloodclaat ova dat a throw wud wah seh you muma, no man…dolly yuh lose dah wan yah muma

108. PPL UNOO RUN GOH LOOK PON DOLLY IG PAGE. SHI CUM OUT A BRAG AND HER BATTY MAN FRIEND A CUSS D BOY KWESIA D GAY GUY SAH HIM A GOH PON KWESWIA PAGE GOH DUN HIM. UNO RUN G9H LOOOOOOOKKKK D GAY GUY SAH A HIM A CAUSE EVERYTHING. DEM BELIEVE VEN

109. U NOH SI HER GAY FRIEND A CALL D BOY WASTE. CAUSE DEM ALL KN D TRUTH DOLLY NOH HAVE NO SAME CAUSE SI HER BEST FRIEND A TELL HER SAH A D BOY A CAUSE IT AND HIM A WASTE OMG

1. Yes because him see what going on…kwesie a carry tales from one to the next he is a kid. Mi gi corrie nuff ratings he is a good friend him ignarant fi kwesie bad and waa dun him

110. U CAN SI SAH DOLLY SHAME A ACT SHI A ACT OMG AN WHY SHI NOH INNA ER HOUSE A DOU DAT SHI INNA CAR SHOW INNA U HOUSE NOH DOLLY MI KN U ANO NO BAD GAL.SOH STOP D ONLY PPL U WAR WID WAS U SISTER DEM CAUSE A NUFF A UNO DID LIVE

111. mi seh corrie a shell go ova kwsei page guh ova deh cuz she a remove yuh comment dem back to back no say dis too damn sweet…what a tea pipping hot

1. Mi like corrie simply …respect him fi dat …him upset bad cause dolly neva ina nothing like dis yet but she too blind to see that

1. mi seh she blind to wah gwaan have de germs dem weh a laugh affa her a boast her up..de woman seh every sundeh de man still at her house wid har kids a have family dinner plus jus thursdeh him nig nag her..she a suck out him mouth as if

112. @Ruddyboycori u is a friend u speak d truth wid dat comment u meck under dolly picture pon IG ****yes tell her fi stap claim d waste boy cause u kn a him a talk d tings dem bout her cause ven would nt kn sah a dolly a mine him fi him neva talk shi wouldnt kn sah a dolly buy him ticket goh vegas buy him clothes an all dose tings soh u has a frien si sah dolly shame but shi just a hype cause deep down shi kn ven nah lie kwesia is a big gal him chat too much u can si sah d 2 a dem feel away. Cuss him corri

113. Dolly u should a shame cause all u gay friend cum out cum diss u pon IG an meck ppl kn sah wah ven a sah a true u closest friend call him a WASTE an sah u a fool cause u kn a him a d problem. It better u neva cum pon IG but dem again u wah kerp up.u reputation like a ppl a trouble u dat boy is a big gal u kn wah VEN sah a true but u lie wid dog u mus catch flea a shame u shame meck u dou d video. Fr corrie sah dat ppl must kn u living a lie cause corti call him WASTE if he was substancial to u corri would sah dat

114. Hayyyyyyy a some chicken wings mi draw fa eno cause this movie is giving me errrrrrrthing drama suspense action pack errrrrrthing
    Dolly go ova rite aid n tell dem sell u a tongue scraper u have a yuck mouth

115. DOLLY KN SAH VEN NAH LIE ALL SHI A DOU A INNA SHAME SHI JUS CUM.OUT CAUSE SHI WAH PPL TINK.A LIE BUT CORRI SHUT HER UP FROM HIM COMMENT NO BADY N9H SAH SHIT

116. I’m usually in my bed by now…..NOT TINITE! It’s a slumber party…wine still deh pan deck….glass of Riesling anyone? ….mi chill di glass fi unno like how a bay hot tea ah dash weh yasso…..
    Pink wall histrie….no sah…mi deh ah wait pan Corrie….Corrie please come talk to we bout Kwesi lmao
    *walks away*

1. corrie seh he is a bum………..den me go look pan kwesi page and see him a pout him lips I kaint..corrie know what him saying

1. Mi only wish Corrie Neva lock up him page dwl….now mi affi wait til mawnin’….di suspense aggo kill wi !

117. Dwlllll, pink wall tun up…..Evening/night met u should a collect money fi dem comment yah. Look how much comment mi read tru.. Lawd the gal dolly delete the suckout tongue video. Mi miss that but mi nah lie mi believe every word wah ven sey. She come over as a straight faward girl.

118. what a way yuh tek dung the two video dem…. if yuh luv yuh man nd sure a yuh man why mek yuh best friend call yuh out and yuh nuh stand 100 behind the MAHAN weh yah pose a gwaan wid…you are de weakest link dolly goodbye.

119. CAUSE HER BEST FRIEND BUS HER AN MECK PPL KN SAH VEN NAH LIE PLUS HOW CAN DOLLY B SUCH A FOOL AN NOH SI OR HEAR VEN NAH LIE. VEN AN HER N9H FRIEND VEN NOH LIVE A ER YAAD SOH HOW VEN KN SHI AN D BOY BUSINESS IF A NOH D BOY CHAT. DOLLY A LOWLIFE ALL D BOY WAH IS HER CAR FI BORROW

120. Mi yeye a bun mi too, but this too tweet, mi fraid close mi yeye, for mi nuh waan miss a thing, mi caan wait fi day light, fi see the sequel to the story, part 1 win, now for part 2, mek we see the videos Met ,as day breaks the dawn, and all the birds are singing, boy Dolly mi nuh think you can come back from them blow yere, cause when a woman have to give herself gifts, then claims seh a her man :malu gi her, it pass bad, better u did seh him nuh have nothing fi gi u, but u like the launching, but to pretend say him a tek care u, and know is you a buy your own present, then that is a new kind a low, my girl, u belittle u own self. :ngakak :malu

121. Omg shi teck it dung cause corri put up sweets picture can sah shi kn sweets wouldnt settle fi a scum like kwesia and sweets comment and sah shi.love corri soh it show now sah all a dem kn sah a d boy a d problem

122. Big up yuself VEN ……. Don’t know you but love how you a defend yuself and naaaaaahhhhhh back #Whichisright

123. sweets seh she cuda use a glass a henny nd a tups a de coke a doah wrong yuh,yuh sista av ntn about har nuh wonder mi spirit tek sweets ova dolly something bout sweets weh come off as humble

124. DOLLY PUT UP A QUOTE SAH SHI IS A BEAUTYIFUL OOMAN AN BEAR TINGS SUMBADY SAH ” WOMAN” DWL A THROW SHADES AT HER. DOLLY U 2 LIE NO BAFY N9H TELL U FI TAP A WAH CORRIE SAH SHAME UP ALL U SISTER A LAUGH AFFA U SOH TAP LIE BOUT PPL INBOX U SAH U IS A BEAUTIFUL OOMAN U FI STAP

125. A shame u shame ****mi KN u was gOnna cum wid a quote. U is no bad gal an VEN nah tell no.lie u is like dog dat return to his own vomit. D boy chat u fi true u kn dat But u shame LIKE DAG DATS Y U CUM WID QUOTE u an him alone did dah a vegas an all bout soh u kn inna u hart sah wah ven sah a true. Bout ppl inbox u u outside pretty up but u noh have no self esteem. Bout diva **a true diva is not a man clown u dam fool d boy is a pcs a shit bout u cum out wid video a kiss. Him a gal** si u sister an corrie kn. Corri call d boy WASTE AN SCUM an he is your friend so stap act like ppl tell u shit dats all u dou wen u get cornered run fi QUOTE

126. Dolly mi gal not even inna 12 yrs a slave the master don’t beat lupita like how dem beat u tidday poor ting Dolly if sleep come a ur eye tonight mi NYAM my bed fi sure

1. :tkp cho bloodclaat yuh know a d same thing mi say to mi self lmao after this dolly nah get no sleep tonight. Chuet yuh too good

127. U is a bitch dolly cause u cah manage VEN u give up ^^bout ppl tell u fi stop. Stop do wah^^ u dam man clown from mi si corri a diss u mi kn now sah u is no bady ^^all u sister a laugh cause dem kn d true goh help u mother get her own house. Goh back a school goh dou something u is no bad gal round her if u a hot gal an all dose tings how d hell d boy a chat u so much u a fool a cause u wah ven fi tap u a act like ppl tell u shit same ppl dah yah a diss u a dem dah pon u wall a big u up d boy chat an u kn but u is a born loser inna name brand. A clothes cover u nothing else. U a walk a malice ppl fi man dat is a community propery. Him is like gully bop wid teet^^^ every gal have him plus him love him belly an poor u cah cook bout u a post quote. U always dou dat wen ppl dun u

128. Mi seh mi yeye dem ah bun mi…and sleep ah lick mi dung….but one look ova pan sweets page woke mi right up! Weh yuh seh Sweetie, henny with a splash a Coke…no ice?
    LMFAO

129. HOPE SOME ONE CATCH DAT DISS DAH WAH DOLLY GET PON HER QUOTE. LUK LIKE SHI JUST BLOCK D PERSON. D PERSON SAH ” WOMAN…OK WE GET IT NO DAH DOLLY DEM DUN U

130. Kwesi don’t waan end up back pon him sista couch inna Queens Suh him ago try do WEH him do best to all of us girls WEH him send DM to pon IG an dats give da best Head
    I don’t miss spending on u, But that tougue of his will have any gurl reconsider! Trust mi Met DI boi badda then Shawn Sharp. He’s very freaky believe it or not for a Jamaican yute

131. mi see dolly put up a video and mi haffi a wonder if a har two bress dem a dangalang so. they look horrid.

132. I’m a ghost on her wall just like how she a ghost on pinkwall, and yes shi delete di comment sah it was the first comment under her quote :cd

133. Still unu can done offa her now, shi must a hurt we r all human being, truth is ven name always a call unecessarily wen Kwesi get post, and mi nuh rly tink a Dolly mek comments people mek people get bad name. Look weh f**kery escalate to? Mi naa hype up a soul on yah! But unu fi just dun it now.

134. VEN been doing hair in Brooklyn since I was a little girl n I’m 31 now. She always been working in the TOP salons on Flatbush. Always humble n nice! Big up urself Ven!

135. Yow me always people run in a style da B here Ven as ugly and old, and every time she Come defend herself she never address it yet but her looks. Me go take a prips pon her ig, no lie, I was laying on mi back and I had to sit up straight me eye dem toad out a di sock it, and bust a big “yow people lie and wicked ehh mom”
    People unnu low di b alone cause di girl look DAMN GOOD, Dolly name shouldn’t even call up in a sentence with a girl here. Dolly is like a piece dutty chewing gum pon di bottom a gal shoes, di B a hotters fi dolly.
    Anybody who call her ugly them jealous and if them claim them nuh jealous dem bad mind and wicked.
    Ven big up yourself
    Always love when u come pon di wall u shut it down!!!

136. U KN WAH MI NOH LIKE WID SUM A UNO DUTTY BITCHES WEN UNO CUM OUT AN A HYPE UNDER DISGUISE A TROUBLE PPL AN PPL RETALIATE UNO FUS A CHAT BOUT ” dun affa now” Look yah move from yah fi rudebuoy corrie never cum out an a dun d boy. DOLLY WOULD A STILL A HYPE. BUT COMIN FR SUCH A CLOSE FRIEN OF HERS U KN D BOY A LOWLIFE AN EVERYONE FINE OUT NOW. ALL D CLOTHES SHI A PUT ON ALL D WHINE SHI A WINE IT NAH SAH SHIT PPL MY LIKE HER CLOTHES AN SHOES. BUT DEM FIND OUT SAH ER LIFE IS A LIE. SOH DONT CUM TELL NO BADY FI DUN NOW. D PPL DEM WILL STAP CHAT WEN DEM READY. AN MISS SWEETS HOPE ANO U DAH YAH A CHAT BOUT DUN. CAUSE U DID A LAUGH AFTA ER LAST NIGH

137. Dolly a ediat shi kn d boy a chat. Why shi cah sah d boy sah shit bout VEN yet ven kn all about er. No matter wah shi kn inna her hart sah ven nah lie an shi a sleep wid her enemy. Shi a d one a hype up a boy fi continue fi dis her shi kn wah d boy chat a true. I would jus hold my corner. Bout ven a side chick. U is not no main bitch dolly soh ven cah b no side child. Cause d boy is just a whore wah collect name brand an drive u car. How u feel fi a hype yet a buy u sef gift an sah a him ???? U need fi goh sell d name brand dem pon e bay an goh get u self esteem check. Corri bus u last nite. Mi kn KPW A LAUGH CAUSE SHI KN A TRUE

138. Ven is real dolly is so fake! Ven continue go you church don’t make low life draw you out, you work hard and have you own place! Don’t scoop to dirty water level, no weapons formed against you shall prosper.

139. Kwesi say when Dolly drink she act like a reeeaal crackhead. Dwlll. Dolly yuh nuh shame?? And as usual…..di shame naw mek u leff him because yuh don’t want to seem like the loser. So u go hold on to him fi dear life and suck up every word him tell yuh. Smh. Dolly…..u claim “hot gyal status” but u forgot to claim the “man mascot” status. Mi memba one time someone come bawl out over here say Kwesi all mek yuh dash weh belly Dolly. Smh. Gurl…..go get yo life (ina mi yankee voice). Dats why Sweets will FOREVER be my gyal. Big up Sweets cause all dem can say is dat u wear fake clothes an yuh bleach an yuh was KP boo…..but dats it. Lol.

1. I sed de same is lastnigth somebody about Sweets why ppl gravitate towards her more,no she perfect or a saint but something about dat girl i tell yuh and overtime she mek de wall it’s about her bleaching,the clothes,living with moms or the Phuck’n of kim ntn more or less

140. From I was birth outa my mother belly :ngakak :ngakak big up you .. Bloodclattt self ven me respect you now come back and serve serve please Dolly me shame fi you bad :berduka :berduka :gwan good gal ven me rate you 100% funeral service will be held @12:30 at dove cot :berduka :berduka :berduka :ngakak :ngakak

141. Serve ven serve yes Dolly , f**k wid the wrong bitch mudd har up ven done har Dolly u no shame ??? Ohh god cover you head ven me rate you :thumbup :thumbup