BUT SHE CUTE FI TRUE

This is Ikel marvlus stay bad baby mada she give the bwoy jacket an a gwan like she a somebody me want yuh write r off fimi the next baby mada stay good tell me how she stay so bad inna the man big big dance bout she is the cute babymada
ikel

18 thoughts on “BUT SHE CUTE FI TRUE

1. Send the girl cute and nothing no wrong with her. Is wah cause she no naked.
    Gm met and metters

2. I don’t see nothing wrong with her either ..she naturally beautiful …I agree The Fabulous One because she not naked showing her Fallopian Tues and her Uterus the sender gonna say she stay bad in the dance…smfh

3. Nothing nuh wrong with the girl all she need is likkle porridge n she good to go face cute n skin clean.. sender u sound hurt talk the truth yaa d next babymada doh?

4. Except for her kneecups and captain bakery ship boot,Female version of foota hype is indeed cute.Gweh sender the girl is a solid C+!! Forward @realjohncrowbelly see a diamond in the ruff food ya fi we refined up!

5. There nothing wrong with this young lady..She give jacket prove it? No. The only thing is she can’t stand up innah high heels like miself.. But I’ve been practicing to be more lady like and close my legs while standing especially because she have donkey knee cup and mosqita foot.

6. yes!! she’s cute but the baby is not ikel own all him a one big idiot fi own dat deh pickney deh lol n nicky a pretty pretty gal also……

7. Nutten but she a f**k ikel weh nuh have nuh hood.talk bout the one weh a breed fi him name Muma from rockfort weh f**k everything wa ave 2foot Kmt uno gweh ya ikel naw wife none a dem

8. muma is a next topic again wooiiieeeee lol but nothing bout ikel fi dem a breed n war ova him did look good one time not again him get big n too fat with a big belly dwl him nuh wah own muma belly but a dat deh baby deh ago look like him a suh god always work it out!!! a weh him fi diss own him nuh dis own because dat deh red pickney deh nuh look like him not even dI mada him look like DNA plz ikel we need prove

9. Why do women love tearing down each other ? …why when a man don’t want some a unuh…unuh re it out pan the man new girl …smh…bitter

10. ikel nuh wah nuh body not even him baby muma dem suh unnu cyaa tan deh bout who cute dan who who jacket n who fa belly nah get own up!!!!

11. Other dan likkle coconut oil pon har knee dem di girl look pretty decent tuh me. Senda, please say something else bout di gurl cause nuttin nuh wrong wid har physically.

12. Sender need a life tho listen them a tlk bout jacket man love jaket more than when a fi them own an him no ramp talk bout him 2 kids my next child ago be a jacket lol….

13. A my ex man and him hood big and him can f**k mi nah ask nuff a who a talk want him and nah get noooooo look pan mushless talk to . these are the things u young girls worry about u all need a JOB god know nuff a who a talk if night could a come day all a who a run off dem mouth bead . muma she as been around the block a few times no worry’s and u all know a nuh Ikel alone she a f**k so plz stop money a make now so all who a want something him come a long way leave him come off a him plz god bless and keep yuh boo love always