VEN ROACH INA YUH STREW

25 thoughts on “VEN ROACH INA YUH STREW

1. Omg let the people live a little nuh …..no Met a 2017 now the year just start ooh God man mek the people dem live nuh unu nuh si how people a dead quick Lowe dem mek dem live nuh

1. Ita a part of life, if your going to flaunt your lifetye then its only natural that you have to also accept the praises and criticism that comes with that. Ifs called LIFE

2. Yuh sound like yuh inna agony and distress……why would you put yourself through unnecessary pain by reading the story andthen being the 4th person to comment??????? You so damn annoying and silly.

3. Yuh sound like yuh inna agony and distress……why would you put yourself through unnecessary pain by reading the story andthen being the 4th person to comment??????? You so damn annoying and silly.

2. A every man picture u like pon Ig u inna tings wid dem sender?? y shi cah just be friend wid d yout why u tink she is like u regardless a wah u wah hear bout her sender wah u.problem wid her ?

3. Touch of slight
    down syndrome see the drowling jaws and the down turned eyes and the flat wide spread nose.

4. Lmfaooooooooooo PUSSYCLATH JERRY BLING yuh ah get bun dawg nuh wanda why she nah live unda jerry Instagram from wah day uno old piece ah nasty clath need ah f**king life kidbreezy yuh love dem old piece ah ranking gal BDL.. jerry bling wah ah gawn yah suh outta all ah di Oman Inna NY yuh pick big pussy nasty cherrylips mi lose all respects Fuh yuh dawg look how claire ah clown yuh idiat. Mi see har from wah day and she ah show aff har step son young bling now she move to kidbreezy ctfuuuuuuu JERRY BLING YUH NEED FI DO BETTA

5. I’m f**king confused. The old lady in the black a date kid breezy a Jamaican Ven ex? A Ven liking her pictures? Wtf!

6. Yuh knw dancehall people is a special set !
    The rundown:

Dolly & Claire was best friends (sky high ladies)
    Dolly was fcking Kwesi on the low while she was w bihh
    then Claire fck Kwesi to …
    Then Dolly start fck Neil Pearl & she and Claire
    Malice because Claire was the one who bust the secret
    About she n Neil Pearl. Then Neil Pearl left dolly & she gone
    Back go fck Kwesi then Kwesi start fck Ven & Ven low key did wa fck Neil Pearl .. Then Ven start fck Kid Breezy then Claire a run down Kid breezy now ????? A wa do dem 3 woman ya !!!!??? Mi pussi a wah suhhhhh????
    No to bc man ! Infected Nuh pusixclat

1. Mi seh ms met all buju suppose to hate dolly like
        Poison !!! She been a fck pon him w Kwesi she sick dog stomach !

** in the first post I meant “BUJU” not “bihh” **

1. Dwrcl….9 degrees of separation….some of what you said is 100%…i think neil was wayyyyyyyyy b4 Kwesi time….no overlapping BUT I could be very wrong.

7. clare just luv f**k people man ,she neva have a man fi har self yet ,ugly nuh f**k undercover f**ka gal Clare ,all gal she a f**k to Kweis tell mi seh him and Clare one nite get a gal fi f**k and all Clare a do is eat out di gal hole ,Clare mouth stink like shit pit di way how she love eat batty .