Somebody needs to tell this frightened Friday lady she must take sleep mark death.She nuh see how Vershon dealt and dealing with his babymother,so why hype?
6 thoughts on “VERSHON BABY MOTHER GONE TO JAHMIEL?”
Vershon Wears Confederate Flag Jacket – see here – pic.twitter.com/cromv3niVh
poor lil thing some a dem love fashion so til dem wear all sorts of f**kery! but im gonna give him the benefit of a doubt that he thought it was some country flag
nah support it but some black ppl wear it as a way of teasing the racist whites. it’s like mocking them. a like wearing a shirt wha say nigger. is like saying motherf**ker ntn wha u label mi as can’t phase me
Vershon Wears Confederate Flag Jacket – see here – pic.twitter.com/cromv3niVh
poor lil thing some a dem love fashion so til dem wear all sorts of f**kery! but im gonna give him the benefit of a doubt that he thought it was some country flag
nah support it but some black ppl wear it as a way of teasing the racist whites. it’s like mocking them. a like wearing a shirt wha say nigger. is like saying motherf**ker ntn wha u label mi as can’t phase me
Suh den wait deh nuh di 2 a dem di a war one time not long ago? Dis look like it want DNA tuh. Bwoy a peer jacket fi di summa… den time naa go hot?
I cyaan laugh today. Is she literally his wife or legally…cause a two different ting dat.
She literally fool af fi a refer to herself as literally wife with no legal status! !
Being a baby madda nuh give yuh legal status in any country! !