VINNIE DEM SEH BED

Vini di way you stay, you need fi stay home cus Yuh stay bad… Stop hold up ya tired ra*s body innda di ppl dem party and go to Yuh bed! Hold on why u luk so after big big fish fry… Vini ya nah look good u need bed rest hoe vini Yuh nah ready…. Sportwear vs swimwear ah nice widout you, ya grater ,bleach out face mascot (blesh) n sisters ,yea all ah unno stay out di ppl dem party, to salt.

19 thoughts on “VINNIE DEM SEH BED

1. I cannot wait to read Vini’s response to all you haters who don’t want to see her prosper in the fish fry industry LOL She’s going to tell you all how much you hate her for her Master’s Degree and that she has been working with American Express since whoppy killed phillip and all that good stuff LOL I cannot wait till Vini dip right under all of you haters because you all grudge her for her Condo and her white furniture and her furry throw pillows SMH Vini, come talk the things them HEHEHEE

1. Mi naaaaaaa lie mi know gabby wear glasses from long time but…annon yuh wear glasses tuh? Dat f**king frak is ugly a not even dress dat a frak dat… chu gabbs mann wipe off di glasses lens duh.

2. Neva liked this woman. Word of advice…hope u stop look young bwoy cause u looking old and frail in this picture. The hackling might kill you.

3. Yes I can’t wait either!!! Cause shi have to answer to everything fi a big ole stay bad ooman!!! Love chat ppl and nuh see chat dey pan er!!! I really can’t wait either!! Yes come entertain wi vini cause that’s all u good for!! Fb bad gal!!! And unnu see dat likkle jewdas in di back ground behind vini wid di blonde hair hmmmmmmm mmmm!!! Satan dat!!!!!!!

1. Mi naaa lie yuh mek mi go back up go look fi Satan. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Nasty ole Vinni please keeep your crosses self to your self , you look like your mother dropped you several times as a child . You nah stop walk and f**k drugs man hustler boy them that dont want you??? YOu set no example for these young girls. NO one has respect for you. U sleep with everyone and they leave you then you start a big hoopplaaa. Time now you look within yourself and try to go in the church and ask GOD to blesh you with a ole that can keep a man. you run from Gucci to Popie, to Mike then Showaman and we heard you did a look Ching Money hard , but that litttle boy dont want no GRANDMother so you Run to Blesh with his bleach out married self , NO shame in your GAME, You are a MOSOct , take bout American Express and condo white furniture and Master Degree?? Girl Bye thats all you have to show outta all them man weh yuo tek , YOu should own your own house and stop pay RENT too Careless. Bye Please retire soon , NO one willl miss you. RETIRE BITCH RETIRE. We hate seeing your stay bad ass, weh never look good yet.

5. now mi know sey uno don’t know di woman because half a it a pure lie, she have more than nuff a uno, even if she a paid rent she can afford it, sum a uno lived in people room and efficiency and come pon pink wall a chat people and when uno see them, cant talk…vini is not sheri lee a go run a call police so want get something off yu chest confront her.

1. Yaw vini fren? Hear ma seh tell dat senior citizen to hang it up…..just hang it up…. don’t hang up dat ugly frak doe.

2. Even if mi live in a efficiency I will not be looking a 20 plus year old when i’m in my 40’s. A baayyy

6. AH HOW SERI LEE, BLOODCLAD AH GET IN DIS you ah talk, bout na practice wa u ah preach…. Take yu own advice first before u ah talk bout call up ppl name, cause ah DAT you ah do old johncraw

7. Miami vice a wah di f**k u a talk bout eeeehhhh!! A u Bogle did sing di song sey all dem dey a wey dem dey did dey!!! A u sey vini nuh love call police?????? Bloodclaaaaattt vini a one a di biggest informa! When she and nuh body have anytin a bare police and immigration shi talk bout fi call pan ppl!! Sheeeeee er self write dat pan er fb!!! Is wah u a talk bout!!! Vini is the biggest coward! Full a chat and not doing one tin!! A soldier man mi call er cause shi walk and tan up like a man wid 2 left foot!! Tru di person a talk sey chat dey pan er!! And nuff is not even di word fi er! Shi very plantiful!! Mek mi go look pan er page fi go see if shi start talk yet cause shi good at dat!! Love attention baaaaaaddddd!

8. Vini run outta the usual words fi cuss out we claat,she is so predictable.I just hope one day with all the credentials she has,she will find a good law abiding citizen that can compliment her so call status in society.Always a pick di wrong type a man.Hey Miss Vini mi see you one time man Shawn pon Rolex In those Jeans video a Hingland…mi did haffi run back guh see a which part mi glimpse him..him deh a 31:08 a hide inna one sailor jacket