WAIT A BAY SURL JAMAICA HAVE NOW?( VEN AND KWESI )

So sexy ven u neva know seh kwesi wasnt a real nigga lmao!!!!! Suh a that u really put out frass fa, fi kwesi weh dont have ntn but the clothes offa jamaica avenue?? Weh seh u old and have 3 pickney n a stalk him dung fi f**k??? #thelonghairtattoocartoonclothesboy Ven come here come tell we a wah really happen….. Was it the hair, the clothes, or the tattoos?

Screenshot_2015-08-17-12-01-39-1

Screenshot_2015-08-17-12-02-49-1-1

Screenshot_2015-08-17-12-04-45-1

0 thoughts on “WAIT A BAY SURL JAMAICA HAVE NOW?( VEN AND KWESI )

1. Well, I suppose dem need dat energizer bunny ride. I doan know how dem dweet still, cause dem skinny bwoy weh full a markings is so not attractive. Look pon her developed body and is dem skinny bwoy yah entice her. i would prefer di one round and a nice manly body wid a brain mi can hab a decent reasoning wid afterwards.

1. Omg duty kwezi I weh love sweet up women and then send cocky pic thinking him catch you! Then the begging start fe money go pay lawyer and all! Whoa, then when him caa get money out a you him wa style u! Sick stomach dirty bleach out boy weh live wth him sister and tek train, with fake red bottoms.

2. yah tell mi seh wen yuh reach a certain age as a ooman yuh can tell de difference between a bwoy nd a man????? all dem kine a man up top not even direction dem can ask mi fah OPPORTUNIST written all ova him damn face

3. Unu gallong…..unu nuh see how Ven sort out Kwesi hair??? #BOMBO# Nuh mussi de coloring book look she like…. #YOU LUCKY#

:tkp

4. but him and dolly a f**k good good all kissing picture of him and dolly me don’t believe sexy Ven f**k this waste boy

5. Waittt mi neva believe either but a him talk it! Seh shi use to mine him, bring him out all the time all when him nuh waah guh cause him nuh want nobody see them together, and buy him how much sneakers and belt. Kwesi a nuh man whore inna real life him is a great wannabe pon ig. Ven dem seh u is a Apple wannabe but not anymore cause bad to bad Apple neva did a look deh suh, she have likkle ambition even if a fi bag and boot she affi get someting but look like u live fi free and u kids dem nuh go school n u bag n boot dem fake like fi him own dem cause dat boy dont have nothing to offer but likes pon ig #shameonu

6. Kwesi live in queens with his sister and don’t pay no bill him can beg you see omg him love fi tek picture pon woman nice car him and f**k out hole dolly a f**k back now him don’t want dolly fi shit Kwesi chatt every girls him sleep with grow the f**k up kwesi from ig beggy beggy boy bleach out face boy him don’t have a car and hype soh gosh….

7. Her page did open now it private , she say them no in a her league ! A real woman would never go there he have nothing, bitch nigga chat woman like bitch, when him caan get them money.man must work an no depend on women, when you love likes any thing reach you

8. Kwesi a waste boy him can beg you see him live in queens with his sister him nah help her with the bills them all him do a buy clothes and beg gyal them thing Kwesi chatt all a him man ferns them like Sammy shiggy nicopeppa squsdlaunchazzz londo launchaz Kwesi launchaz a big p…y hole him a f..k back dun out hole dolly wet nah stop sleep with Buju ..

9. Dat loser a when some a dem bwoy yah wid pickney ago grow up. Him f**k the gyal dem and chat dem him did talk up a bag a things bout Ophelia how she dash Weh him belly and f**k dolly and class she too

10. Well @met mi know a lot bout nasty Kwesi mi his a man bye the way ok and all the woman wey them a call up nasty Kwesi name him don’t want nuh of them all the tek them tek him out him don’t want nuh of them mi sure him want this girl wey everybody see him and her out and about dolly ven you all tek him out but you all got to go in the city and hide this girl me see Kwesi with all the time and sure nah hide her that mi know and him look happy with her too I work on the mall and Kwesi and her always a come in a mi stores mi go clubing bbq for last yrs mi a see the two a them him nah hide her but let mi stop

11. well met I have dirt on this duty boy Ya one day send me DM telling me how good I look and he want me but knowing them man Ya if you don’t have nothing you can’t talk to me I hAve no time to take my mi they mine no man so we exchange # next thing him want to go out and eat I ask who paying he said me I was like no way your the man he was how you do mean gal yu mean I said to him you are the man we going out for the first time you should take me out and spend i said to him am not cheap and am not mean but show me how much of a man you are he said he don’t want to go no more I said ok long gone out the blue him
    Want money to brrow from me I was like don’t you hustle where your money him cuss mi that boy his a man whore f**k both man and woman hm a batty man someone who know him told me so I run his profile and people had a lot to say about him and his lifstyje that he lives worthless him cuss my how my mean that’s good nonea them duty man Ya ️nah get my money wah mi work fa man whore remember to wrap it up them man Ya nasty bad

12. @Mike since u see them everyweh u sure anuh u a did girl lmfaooo cause dem seh him have man gtfoh! Dat girl, dolly ven and any other gal weh tek kwesi have low self esteem. Dolly you is a CEO/FOUNDER & THE MOTHER TO A KING JR, Ven you is a well known hairdresser and it seems like you good at wat u do……wah unnu a do wid dat likkle wet rat looking boy deh? How him contribute to unnu business??? Mi can seh him a dolly a size but all u ven how old is your 1st child?

13. Lmao Kwesi Kwesi me never know you would be on met mixup site lord help Kwesi he need all the help in the world this boy yah sleep with female and talk about them so bad no body is good for Kwesi so when y’all think that every think is good trust me it not Kwesi you wicked you were born fi tell lie hope you change your way tho Kwesi stop sleeping a woman yard you hear me ok every female Kwesi start talking to he tek them to the red step in time square in the city then go to bubbla gump shrimp co ven in your pic Kwesi and you went there you were on the red step he take your pic when you were drinking Kwesi chatt every girl him sleep with every gyal have a fault Kwesi a dolly ago pon the road fi you now broke ass nigga dolly wey chatt you with all a her ferns them lol Kwesi you think dolly with you I know everything ok

14. Mi nuh f..k man ok and mi write what i know mi and batty boy kwesi a nuh fren ok him fi stop hype and broke and still live with your sister

1. Mikeisha im sorry to b the one to tell u but surll YOU ARE GAY just the way u come answer confirm every question ok good luck

CHUET

15. @Anonynous why you so hurt tho the true hurt you batty boy kwesi afool tell him fi stop sell him soul fi clothes ..

16. Prinny please tuh come talk di things dem. Don’t badda cuss, jus talk di things dem. Cause memba one time dere was ah likkle rendezvous wid you and di surl in question???

17. ANONYMOUS KWESI YUH JUST MEK DI PPL DEM A HOT HEAD SUH ,YUH LAY YUH BED HARD SUH JUST TEK WEH YUH A BLOOD CLAAT GET YUH F**K HE SHE N DI OLE LADY SUH STOP BLOOD CLAAT BAWL CUZ YUH SECRET BUSS OUT YUH DAM LUNATIC. ..YUH N YUH SUCK PUSSY F*K DEM YOU’LL SO F**KING FREAKY TO HELL WIT YUH KWESI YOU IS A F**KING TURN OFFF…

18. I ALWAYS TELL YOU KWESI DO SOMETHING BETTER WITH YOUR LIFE N STOP GOING AROUND F**ING THESE LOW LIFE BITCHES THAT THEY CAN COME ON HERE AND EXPLOIT YOU AND TALK ALL KIND A SHIT ABOUT YOU BUT AT THE END OF THE DAY EVERYONE MAKE MISTAKES BUT I HOPE YOU CAN CORRECT IT SOME SOME DAY JUST LIVE UP AND GROW THE F**K UP I’M MAD AT YOU…

19. dutty whoring ven nuh wanda frass left yuh nasty ass,your such sneaking bitch yu go around hide n f**k ppl man dun out big pussy tired ven wid yuh give away pussy dutty nasty suck pussy ven apple soon know weh fi duh wid u ,yu a f**k jicon like u tink him leaving apple dutty bitch your just a f**k n hore on the block kwesi dnt want you Eva yuh just run in an ketch a f**k ,stop guh round sneaking ass bitch n f**k n hide yuh f**king under cover f**k box…