And gwaan like him have $$ a the gal car him a drive and gwaan like a fi him good thing me never talk to him when HIM a look me nearly ketch me lol all HIM woman gwaan like she hot too like a HIM a mind her hmmmm know he was a poser look like him chat nuff fi true social media is a bitch!!!
Biggest bum Ina new York City
:hn :hn :nerd a wah gwan tell mi bout it deh :cool mi deh all day
Yuck.
His mouth big n crawmy
Biggest bum ever and act like he is the shit on ig. This nigga live no where and drive his bitch car.
Damn! What ah ugly big mouth f**er
all this boy do is walk and tell lie on females
And gwaan like him have $$ a the gal car him a drive and gwaan like a fi him good thing me never talk to him when HIM a look me nearly ketch me lol all HIM woman gwaan like she hot too like a HIM a mind her hmmmm know he was a poser look like him chat nuff fi true social media is a bitch!!!
Lowe di bloodclaat man unuh chat too rass much !!! F**n germs
So ya nah go to the bums party next month :games ….he has his handsome moments yall he not too bad lol