WALDIE FUNERAL PROCESSION TO MANCHESTER

13 thoughts on “WALDIE FUNERAL PROCESSION TO MANCHESTER

1. Surprised after money can’t buy ratings.. RAtigan was a real Don big difference/Willie Haggart real Don/Jah T/ Chris Royal/Nunu Puss real Don Waldie work with police kill him friend them and was mean so that would equal the small turn out…

2. Met mi respect but don’t put dem thing pan mi site.. The government fi have a cemetery fi dem alone no headstone only immediate family no wake n wen the government seh a tomorrow if family nu come that’s it… Yu hear how mr undertaker bright light a gwaan inna di video bout God give him the powers.. All him watch wah a gu happen to him..not even funeral him a gu get..

1. Mi know how u feel max but it goes both ways..maybe one a di youths dem can see whey dem will end up who knows..undertaker = 0 mi nah look

3. Mi nah lie Brite Lite rotten rich out of this business, god done tek him son fi him sins, so he is already paying dearly…..

4. Him funeral did big man. Memba a country so dem stop pon d highway a wait desso. Mi c video an d church full n Nuff people outside.

5. It did big fi tru, cah vendor dung deh a seh if dem did know so much people did aggo reach dem wudda by more drinks and tings. Him bury dung weh him madda come from. Dat tomb sinting dem did build ugly bad. Di casket was real nice. Me neva see but my people seh Waldy face did kinda look vex. Me no know how him end turn out suh. I wonder if a did fram dem kill him farda him did start go off likkle or maybe him did just dark. FBI research seh cancerian people, not all just some are more incline to be serial killers and maniacs. They did the research and looked at birth dates of convicted killers and there was a higher proportion of them born in that time of the year. I wonder if the spirits of victims and their killers buck up in another dimension,