WALLY BRITISH TALK ALL DI TINGS

0 thoughts on “WALLY BRITISH TALK ALL DI TINGS

1. Side chick part 2. All Philly girls need to watch and rewatch. Dem see di man dem wid dem woman weh look like ragg doll Lmao and think dem can out dress har and tekk weh di man. Unun hear weh di oooman seh side chick is a hard position fi play but u have to keep it up. It is rare a sidre chick becomes wifey lmao. Di man nah go truss u if him meet uh a cheat pon u man either.lmao . side chick please take notes. di man dem a look a woman fi tekk care a dem nowadays so it sticky pon unu. so all di 3some and golden showers unu a do unun notice di man naw leave side chick #2,3,4, dats because dem fulfilling a job u can’t. .lmao. unun fi memba di wife always rite.

2. Peach preach preach.can I get a amen. Wally mi love you. your side chick lesson plan is the best. can’t no-one who is the game disagree, can’t no-one who strive for any of the rolls say them never get the memo. MET MI LUB U. :kiss

3. Mi love har…..da main chick speech de is di realist ting and some a we fi take notes. She must grow wid granny…lol same kinda frankness mi granny have

4. there is no rule to man so unnu can tan de a try figure dem out yuh coulda fat skinny black brown ugly nice suck dick dont suck dick cook dont cook wash clean dont clean pussy stink sweet salty the f**ka dem a guh do wha dem want.. As fi me I dont live by no rule I do whatever the f**k I please. I give bun get bun and so it set The only thing me sure of is after all these years that f**king man not going no where no matter what the f**k I do he still come back nuh care how mi run him as mi call him the range park up.. and that a gwaan fi 15 years. Man love who dem love and from you have him heart no care what you do his ass aint going no where.. An mi fi one aint powdering nobody only when mi want something and a my legal married husband. But thru all the up and dung no gal ever call mi house ring mi bell or approach mi and the same fi him…no man cant violate him either. f**k all these internet therapist .. Mi just live and let live….

5. MI NUH REALLY UNDERSTAND HER BUT I THINK I KNOW WHAT SHE’S TRYING TO SAY! I THINK SHI TALKING BOUT PLAYMATE BECAUZ DEM TRICKY DEM MEK YUH FEEL LIKE DEM IS YUH SOULMATE BUT AFTER YEARS OF PLAYING HERE COMES UR SOULMATE,ONLY YOU KNOW WHAT WILL MAKE YOU HAPPY AND WHOLE BUT SPEND TOO MUCH TIME OR YOU MAY PLAY UR LIFE AWAY!!!

6. EXCELLENT piece…..now Wally, please to remind the ladies with SIDEMAN seh we nuh deh deh fi pay bill an beg tings, ok?!?.Sideman werk a serious werk.

7. And when den call fi SIDEMAN, dem fi walk wid likkle nourishment an some beverage. If a nuh a small box food den even some pan chicken. Nuh figet di taxi fare needa. SIDEMAN rerk ah serious rerk.

8. she fidget fi tell di siders dem sey fi walk did a knife or something cause man a yard or woman a yard wi buss uno r5ss str88 to outta di gate…Yuh nuh si sey it look like she get nuff beaten ova man already yuh can hear her pain so she a mek sure warn di rest a ole dogs hit dem way lot etry mash up people life uno continue…BARKEY WUZ A PERFECT EXAMPLE FI ALL A DI SIDEMAN DEM..

9. F**KEY YUH A CHAT..BUILD A VIDEO A TELL PEOPLE FI EDUCATE DEM SELF OR SOMETHING.. YUH DEYA PROMOTE F**KREY FI MASH UP PEOPLE LIFE…das why nuff side man and side woman dead from violence or aids..come man do better..u is a big woman inna yuh 40ties..

10. @oh god and real promo I totally agree yes it’s true these things happen man and women will do they’re thing but this dumb bitch makes it look like it’s ok to glorify adultery …..people have feelings life and relationships Are not a game if I’m not wifey I’m nothing at all just like woman dime a dozen man dime a dozen and there’s always another man waiting for a good woman

11. Wally ah talk wid experience she tek woman husband and tatoo him name pon her tru di man stop pay her attention and never want her, she nuh stop tek weh ppl man@ promo yuh right she coulda teach di ppl sitten different, but when yuh nuh stop tek ppl man and cant have one fi yu self so it go, Wally walking hoar of Portie dat we know har from dung yah

Leave a Reply to Met Cancel reply