_______________________________________________________________ medicccccccccccccccccccc nuh bodda revive mi :tkp dem people bad isi
dem mek di banana nerly choke mi kinova ded dwllllllll
Met good morning. Well dah gal need fi get a beatng, shi love tek ppl man. MI hear said shi and ar co-woker did ago fight the other day. cause shi mix-up the ppl them. and a tek the gal man,plus a friend dem,like shi love/or like dem. shi need a beaten. And Candice piggy posh. yuh need fi stop f**k down the dancehall man them fi them come a yuh party. suh look a hype.
Candice a true seh yuh did give Dougie some a yuh puxsy??? And when yuh find out seh most people seh him hiding in the closet yuh stop chat to him??? Mi nuh believe suh mi ask yuh???
o man she pass badddd is like she purposely get up and decide fi drap di line fi get a beating from met :hammer
Obs n Metsy :peluk mi say Babygurlllllll u ain’t no kinda nice nopes them kind a badness deh no nawmal smh spin mi roll n just teck whey mi self neatly ooo
mi sehhhhhhhhhhhhhhhhhh of all di man frame babygirl cudda mention :maho
Zerva a nuh mi, but think about it after that long marriage to Kizzy forever love, Dougie is a walk in the park, at least him look a little more masculine. But I ask because I doe believe. But???? Yuh know wah mek I guh study…..wooooooioiieeeee!!!!!
all di odda “lean men” hav gone to make offsprings a fi em time oooooooo :nohope
Candice wil do any she a look r friend man n a carry news on the girl to the man so she n the girl have one big fight in a the Saturday Candice a wicked gal long time! !!!!!
Yea candice love tek people man fi true a the other day she call the man woman and the man go in the shop and beat her like she a him pickney she look like she no learn her lesson with people man, candice you ugly no one wants you , you look like miss piggy any man wey f**k you fi shame a how them look in your face, me shame fi you .
Bad people!!! Met yuh know yuh nuh easy. That caption bold mi over.
di sender bad oooooooooooooooooo :ngakak
_______________________________________________________________ medicccccccccccccccccccc nuh bodda revive mi :tkp dem people bad isi
dem mek di banana nerly choke mi kinova ded dwllllllll
Mawning……dwl!!! Mi first laugh from morning ……mi loike it
morning Metty and Mettyers :peluk suh a di senda set it up suh metty poor candy caw get a break:mewek2
Mi waaaaan Deddddd, Everytime i c her she remind mi ah Francine from Aurthor
Met good morning. Well dah gal need fi get a beatng, shi love tek ppl man. MI hear said shi and ar co-woker did ago fight the other day. cause shi mix-up the ppl them. and a tek the gal man,plus a friend dem,like shi love/or like dem. shi need a beaten. And Candice piggy posh. yuh need fi stop f**k down the dancehall man them fi them come a yuh party. suh look a hype.
DEADMENTZ
I NEED TWO PACK A DAT
Candice a true seh yuh did give Dougie some a yuh puxsy??? And when yuh find out seh most people seh him hiding in the closet yuh stop chat to him??? Mi nuh believe suh mi ask yuh???
:tkp noh soh u bad and neat wid it hee nopes :tkp
———————————————————— dung a dutty wit mi two foot dem up inna di airrrrrrr
and roll a grung beat…can one smaddy be so bad?:hammer
chuet yuh reach ooooo :peluk mi naw luk at babygirl
doe look kaw from i was bawnnnnnnnnnnnnnn :hammer
o man she pass badddd is like she purposely get up and decide fi drap di line fi get a beating from met :hammer
Obs n Metsy :peluk mi say Babygurlllllll u ain’t no kinda nice nopes them kind a badness deh no nawmal smh spin mi roll n just teck whey mi self neatly ooo
Am really very nice!!! :angel
mi sehhhhhhhhhhhhhhhhhh of all di man frame babygirl cudda mention :maho
Zerva a nuh mi, but think about it after that long marriage to Kizzy forever love, Dougie is a walk in the park, at least him look a little more masculine. But I ask because I doe believe. But???? Yuh know wah mek I guh study…..wooooooioiieeeee!!!!!
all di odda “lean men” hav gone to make offsprings a fi em time oooooooo :nohope
So this girl have a man?
Men, she has MEN, many men like the 50 cent song oo
many men…many like ova hellshire :hammer
Candice wil do any she a look r friend man n a carry news on the girl to the man so she n the girl have one big fight in a the Saturday Candice a wicked gal long time! !!!!!
which fren dat?
A wonda if a hairdresser Simone a di fren she a war with????
simone
puffy face piggy wiggy .gal Candice u noooooooooo look gooddddddd :dp f**kbox nobody inna the shop no like u old ratbat
is this the girl that use to tek kizzy klean man???
Who say she stop?? Veetleeee come to me :ngacir2
waittttttt fi mi…..mi a leff Ms Ten Bundles of hair right yahso
No joke where u been likkle girl
U know a no lie bout love ppl man cause mi fren just a tell me bout a man she a look
Rayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a right yah suh really nice, unu people nuh easy!
BABYGIRL (CAH SIGN IN)
Yea candice love tek people man fi true a the other day she call the man woman and the man go in the shop and beat her like she a him pickney she look like she no learn her lesson with people man, candice you ugly no one wants you , you look like miss piggy any man wey f**k you fi shame a how them look in your face, me shame fi you .
COUSIN IT LOOKIN GIRL HAHAHAHA