My neighbour go market this morning and haffi run lef the bags cuz a bay gun shot him face in the Darling Street area. Down there hot! Reply
Fi some reason Tesha did hold it out fi liv up one time so maybe him a return the favor!! Me naw lie this war ago get ugly Reply
2011 when livity and tesha lock up him and Joel dem give the soldier dem hell up a Horizon man link cross politics line all the time especially fi commit crime! Reply
smh DAT BOUND TO,,,, WAIT… THE POLICE GONE LEF DEM,ON A SUNDAY DEM A MASH UP SISTA PAT CHURCH
Dem sah tesa miller dung dah
My neighbour go market this morning and haffi run lef the bags cuz a bay gun shot him face in the Darling Street area. Down there hot!
How tesha fi be down there? Him nuh PNP and why would Tivoli allow him there?
Fi some reason Tesha did hold it out fi liv up one time so maybe him a return the favor!! Me naw lie this war ago get ugly
2011 when livity and tesha lock up him and Joel dem give the soldier dem hell up a Horizon man link cross politics line all the time especially fi commit crime!