WARREN WEIR MEK IT LOOK LIKE A PEOPLE FORCE HIM FI RETIRE

4 thoughts on “WARREN WEIR MEK IT LOOK LIKE A PEOPLE FORCE HIM FI RETIRE

1. But if you naah win race fi uself on di circuitfi mone, u naah win none fi u country eider….excuses, excuses, excuses. Whe u did waan? Jamaicans fi fall at ur feet everytime dem see yu?
    Gwey yaa scatta teet bwoy. U claim sey u retire n nobody naa pay u no mind so yu un-retire uself fi get a lil shine.
    Go win some race now fi back u chat

2. That’s how Marlene Otty felt, like she wasn’t loved or appreciated enough by the Jamaican people. Granted this lad did not get half as many accolades as Marlene or the die-hearted support but he has made contributions to the local sport. Jamaicans can be some of the toughest critics truth be told.

3. Warren Weir is so disgusting!first of all you do the sport because you love it recognition come ls after, him behave as if he is a top athlete! Go and humble u self yute cya stand his ass , nah throw dirt pon the historical run u made but come on what else have u done since? Instead of having a bruised ego and living u life for social media. Do the sports because u love it not for likes! Go listen chronix and hold a medz.