WARREN!!

15 thoughts on “WARREN!!

1. It is here lol. Warren the gyal empty yuh like a gun. Me know whosoever wrote this a talk some truth. Yuh lef the woman whe give yuh papers as yuh get it see yuh karma deh. You did that woman real bad. A how much pikney yuh get suh, yuh first born why did you send her back to Jamaica? She use to call empress her mom, what took place ?
    I think yuh did a try breed empress fi secure the bag but it nuh work out, but wait deh suh empresss the baby belongs to who because yuh say Warren nah pay child support?
    Yuh start falla back a jah mikes well falla him because at least that man mine him family. And him family nice
    Warren how it go with the fedex because yuh was working with bag white them, yuh did well want in a things yuh too bloodclaat nuff .
    The only thing you have is the house a Jamaica because a the police force but me sure empress help yuh with the addition pon it.
    You only wanted that girl fi her money and fi kotch at her yard plus yuh big daughter did live there too.
    Yuh fi stop walk & suck dung the place yuh tongue very light. N please to return the gyal duffle bag, yuh really never have nothing more than the piece a Gucci sandals & Burberry shoes until yuh meet her.
    She foolish yes but you used that girl fi all keep party but I guess she wise up now

2. Warren you need clothes and mouth wash, give the girl back her Louie bag and money you owe ole bum. We gonna mail
    This to cavel yaad batty man warren

3. Messy ass sender………

DM this little nigga on IG or Facebook; this basing Warren is sooo played out. You sound like just another one of his bitter baby mama. Bitter ass Betty you liked the hype when u were f…g this little nigga, now shit ant popping for him u wanna bash him.

You pitiful and miserable hoe.
    Warren go tek care or your kids……..

4. I honestly could not read all of this. Why are we so angry ? This man really affects the sender to the point of INSANITY. wow!

5. If i didn’t know better i would say its Tiffany sent this is.

But………….we are all aware by now that Tiffany can not formulate sentences let alone write this story. lol

Nasty balls Warren go take care of your kids sir…

1. A suh de undercover batty man dem cannot tame. Sucky sucky warren Donald baimbridge from Jamaica to Miami to the tri state his tongue don’t have no ambition. And the boy ever gwaan like he have money and him broke like a joke and it don’t even funny. Tiffany and baddie Phoenix don’t want you dirty big head boy.

6. Wait deh suh baddie Phoenix and Warren did deh? If so she can put him up in her house whe she buy. Warren everybody’s know bout yuh tongue….ewwww
    A really empress did a mind yuh because we the public thought you had a few shillings.

7. Dutty warren wey leave the gal alone, wey u no Go watch u sista wey wuk wid airline and leave me fren alone, look how much man she have wid har husband, dutty Warren.

1. a so dem tan, di same sista come Hair dresser wid har man,
      an have husband duty family rass dem. But u a cuss me frien duty boy. We know unnu. wey she name nadia cox