WAS THERE A POST ON HERE ABOUT MONIFA?

76 thoughts on “WAS THERE A POST ON HERE ABOUT MONIFA?

1. You mean fi say after try tv air the fight how many years ago Monifa can still feel self conscious? She is a nice enough girl but come on yo. Stop look attention

2. No one knows this cat suit/ body suit wearing hoe! She’s another one weh love a body suit :hoax2 :ngakak :ngakak :ngakak monifah yuh f**k out di whole entire dancehall man dem Tracy champion was your pimp remember ? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. If this ah the same Monifah who I think it is… Hi and hello there. Ma’am.. :nerd… Ah think people ah duck ana hide from yuh cause dem fraid yuh hol dem ah beat dem ah tear off dem expensive wig like yuh did Shavon. Suh it is their perogative to duck ah hide ah type. :nerd

4. Yow u ppl really need help. I have never been on here and see a positive comment about anyone. U mean fi tell me say everybody in dancehall a whore an batty man an pussy seller and attention whores and teef. Met. If u require id fi some a dem story yah u would not have no story some a dem ppl ya too WICKED.

1. You need to withdraw yourself away from negative energy then because there are many positive comments in many posts so if you are drawn only to the negative ones ..something is wrong

5. She is so educated but carry herself like a $2 dalla dancehall whore. YOur only claim to fame was when hanging with Tracey and when you tear off di gal wig. Othere than than you are just another Mattress back whoree wanting to be somebody,. you want attention run come ova yah come get it ina bungle. If a di eva my fambily you embarass so you woulda affie move out a NYc. Di mount a beating and Jump we woulda jump you Jump rope cah compeete. Syop bleach and wear di catsuit dem then you can seh you is a ordinary girl otay.. YOu are so insecure you don’t even want to be who you . Wana be Jafaican. then tunn round a slaughter ddi same gal dem weh put you on. mi sick a you now. Stop hide and teck di ppl dem man cause if you was soo bad you woulda show him up everytime you a chat bout you and ur Mr.

6. This is the whole story the truth and nothing but the truth monifa a your friend a talk monifa dont write on f***king fb because u take the people them man well go vegas with him and have up vegas pictures on fb the story goes kawana a f***k tashy man so she set up monifa on him friend who in turn take monifa a vegas monifa friend claim say the man baby mother call monifa and ask her if she a f(**k her man and she say no but monifa did a f***k the man and the man use to f**k tracey so monifa thats low you neef to have standard as a woman and dont go pon fb like you all innocent when you know from long time say you a old f***kist, monifa who you a fool get the f**k off Facebook dutty whoring stinking gal ,you fi draw line

7. anythin fi reach a jmg

while yuh mek di wall mek mi ask yuh a ting, dem body-hugging-tights-no-spacing sumthin dere weh yuh bahn inna are they made of cotton underlining caw dem nylon looking things will give yuh plenty yeast oooooooooooo yuh need air :travel

1. :ngakak a she too bad imagine how she did haffi decipher di wholeeeeeeeeeeeeeee tred fi fine har name n den guh get a encyclopedia fi rite dis book :travel

8. Monifa you over fb a write like you all innocent stop it man because your not you f**k the people them man and cant even call him name run go nuff up a the man party you and f**k out kawana and act like you never did a f**k the man and your same friend a run your file watch your friends wey you smoke with and run joke with because we know your business wey you doing not right if you bad come tell we say you never f**k the people them man thats why your name call so stop f**king lie dutty gal go look up the true meaning of the girl code tho shall never f**k her friends ex f**k .

9. @ ME KNOW. AH NAH LIE MI DID HEAR BOUT THIS COUPLE MONTHS AGO. MONIFAH AH LONG TIME WHORE FROM WAY BACK WHEN #FACTS WHY YOU THINK HOENIFA NEVA POST DI MAN PICTURE PON HAR PAGE CAUSE AH PEOPLE MAN GIRL GET A CLUE WID ALL THE EDUCATION AND BOOK SENSE YUH HAVE YUH STILL COULDN’T FIND A MAN OF YOUR OWN OVER THE YEARS AND STILL IN THE PRESENT. DI MAN TEK YA TO VEGAS. WOW!!!!(Sarcasm ) :ngakak :ngakak YOU SHOULDA MEK HIM UPGRADE YA DUTTY HOUSE WEH ROACH A PLAY ALL OVER YOUR KITCHEN

10. That’s why Tracy champion (HAR PIMP) :ngakak and har fall out cause shi f**k Tracy Ex man too!! Hoenifah yuh bad pon your pu**y from long time….and it’s not like she is a bad looking girl neither its time for to give the whoring gal lifestyle to rest

11. The man a idiot him have a girl wey me hear him dey wid long time and make monifa mash up him house look like him no know monifa file she a long time whore she no care fi no man she f**k fi a vagas vacation obvious she no that educated then , some man no have no sense at all and the kawana she black man old freak she not any better either.

12. @MISS JAMAICA :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

13. @MISS JAMAICA :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Yea man she have on white robe and the only part of the man she could put in the picture is to sneak in the foot boasting like she getting royal pampering and is people man she creeping with.

14. Come to think of it I did see coule months back inna one party tashy pon was dancing with that girl kawana fi true but I think say him amd tash i easy did break up I never know they still together. soh is fren set up each other? I was in di dark cut od di dance lookin for a boy dat promise mi some money and buck up tashy man with the gorl. Him like scrawny girls cause dat one skinny to

15. mi seh mi si one comment weh she mek last night on face book weh she seh that she move out of her mother house long time and yuh know the first thing that came to mind was if a sweets and dolly she throwing her words at… but like someone said up top i was wondering why dem always on vacation on can’t feature who dem with… but to be honest it seems like every time sweets or dolly duh something or guh somewhere di ole a dem run guh duh it tuh… vegas…helicopter ride… horse back riding etc etc….. all the ugly one marlene she nuh stop pose pan all a dem but at least she can show up har man/hubby. Monifa all dis time i thought you where a miss goody goody but ME KNOW@3:55 & 5:10 a dash out yuh file all along you were a little f**k truck….. lol

16. Oh Lord, if unu nuh wa no additional air time quit putting up these rants on FB. It onkle mek unu look more attention seeking. FYI silence is golden……..

17. From what kiwana tell me friend monifa go vegas and the man woman find the credit card statement and get mad and call up monifa and she deny everything monifa go repent and stop trying to live in tracy lime light , monifa me nah tek no man and keep it a secret when wifey call him tell me fi be quiet and when tracy confront you and ask you , you were like a brick wall you shoulda told the truth trace cant fight anyway or a just your shame 3 make you say a lie.

18. @WEH YUH SEH.

SO WHAT YOUR SAYING IS THAT SWEETS AND DOLLY START DI TREND WHEN IT COMES TO ALL THESE THINGS??? MEK MI ANSA YUH STOP TELL LIE DOLLY AND SWEETS NEVA START A F**K DEM SEE ODDA PPL A DO IT AND DEM FOLLOW SAME WAY OK. NAH MEK DEM TWO UGLY GREMLINS FOOL YUH. DEM TWO PINKY BRAINS NAH KNOW BOUT NOTHING BESIDES DEM FAKE BAG, SHOES AND CHEAP CVS MAKE-UP AND A LITTLE HERE AND THERE DINNING WITH OLDER WHITE MEN CAUSE DEM IS SOME GOOD OLD PROSTITUTE DEM :cool :cool

19. Is who say she can ongle post the man corn toes? Dat a beat me bad.Kawana a you monifa chat bout who sill live ova mumma yaad? Friends wicked to friends hee

20. @ME KNOW

MONIFAH KNOW WHO FI F**K WITH SHI CHOOSE SHAVON CAUSE SHI KNOW SHAVON WAS A CLOWN. WHY SHI NEVA TRY IT WID TRACY? YOUNG BLOOD WOULDA GIVE IT TO HAR NICELY :batabig :batabig :ngakak :ngakak MI STILL A DEAD WID LAUGH BOUT THE MAN CORN TOES WEH SHE POST UP ON FB. HOE-NIFAH NEXT TIME CLAIM WHATS RIGHTFULLY YOURS AND STOP JUMPING FROM TOM DICK AND HARRY HAVE SOME PUSSY PRINCIPALS FOR ONCE INNA YOUR MISERABLE LIFE.

21. ALL A DI DICKS KAWANA SUCK AND F**K YUH MEAN FI TELL ME THIS BUMB STILL A LIVE HOME WID HAR MADDA AND HAR PIKNEY? :cd :cd WUTLESS CELEBRITY HAIR DRESSER MI TELL UNO BOUT DEM GAL YAH…. NOTHING FI SHOW JUST MAKE-UP, WEAVE, AND CLOTHES. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

22. Bwoy miss lady yuh hot fi Monifah , y u never ask di man what yuh doing wrong and what she did right why him lef yuh fi har.

23. HOE-NIFAH MI SEE YA POST NUFF SUBLIMINAL PON YAH PAGE I HOPE TRASHY BASHY BEAT OUT YA CLATH :ngakak :batabig :batabig HOE AINT NOBIDY MAD AT YOUR VEGAS VACATION ANYBIDY CAN GO THERE.. THATS WHAT MAKES IT “BASIC” BECAUSE YOU IS A BASIC WHORE THATS WHERE MARRIED MEN AND PIMPS TEK DEM SIDE PEICE YUH NEVA KNOW? :ngakak :ngakak :ngakak

24. Ya’ll Jamaican bitches r so empty. Stay hating on Monifa lol y cuz 3/4 of ya’ll gotta buy ur body n wear makeup 24/7 to be acknowledged. 3/4 of ya’ll need to enroll in school n learn how to speak, read & write. Always gettn mad when exotic pretty women get ya’ll men attention. Kawanna & Monifa keep up the gud job cuz these hoes soon drop dead from stress. Jamaican sluts r wack!!!!

25. If di man cary Hoenifah guh ah Vegas and bare tings, obviously it’s not just ah f**k, some gal don’t even get Cary ah manhattan, so I would say Whores are #winning, cause wifey get lef home in misery…mi nah laff, dem seh di man Eva ah f**k Pon her so why she ah tek set pon Hoenifah

26. GET YA’LL PUSSY & HEAD GAME UP THEN MONIFA & KAWANA WOULDN’T HAVE TO TAKE YA’LL MEN. ######MENTAKENOTE!!!! :):)

27. Me no know wifey I know tracey and I got the full hundred from a friend what whornifa do to tracey and me hear say a people mad so me a talk a free speech America say so whornifa old dutty whoring dog and your freaky girl friend kiwana wey full a aids wey black man left you with start no.

28. @fashionpolice638pm bwuoy what a way u so concerned wid all a kawana f**kins and suckings look like she f**k way a man of yours dwl

29. Everbady ah whore, everybody ah teef, ah battyman, a sadamite, have AIds and whatever , uno sad yuk f**k, sad sad sad, get ah f**king life nasty people.

30. Monifah ah your pussy, suh if yuh wah f**k every man, gwaan tru wife di f**kings, cause all who ah comment ah big whores too, all di one Champy ah whore to and walk and f**k ppl man, she fi one me know any bday fren cause she walk and chat all at fren dem like dog, Trashy Bashy ah one big dancehall mattress, uno fi low di gal and har friend cho, nasty bloodclaat ppl uno to wicked and dangerous. Monifah just Mek sure yuh wrap it up.

31. Miss JMG pink wall detective aka fashion police you are one dumb irrelevant bitch, yuh have no life guh get ah life , you sound like yuh have something gainst Kawana snd monifah, shut yuh pie hole and big pu**yhole up and guh tek ah suck aff ah di same dick yuh say Kawana love suck. Your pu**y have too much principles why yuh nah get no f**k, tek little notes and maybe instead of frequenting the pink wall yuh would be getting some cock bitch.

32. ANONYMOUS @7:32 move yuh bloodclatt a guh kill yuh self… i waan hold yuh and EMPTY a bucket of SHIT inna yuh face …. Tell your f**k truck fren Monifah seh she need an EXOTIC PU**Y suh she can have a man of her own and then she can come chat tuh wi… yuh brite and stink like only jamaican man si dem if she was so EXOTIC how come nuh other type of men nuh wine dine and f**k har out…. THE FACT STILL REMAINS SHE ‘S A TECKA /HOE… BITCH a betta yuh gwaan a yuh bed and don’t come back ova yah !!!!! :marah :marah :marah :marah

33. @Weh yuh deh

HOE MO AND HAR IDIOT FREN A COMMENT LIKE SEH JMG DUMB HOENIFAH AND ROOM RADAR KAWANA UNO GUH SUCK A DICK

34. Y U SO MADD BOO, KEEP CALM, if MONIFA NOT GETTING TO YOU Y U SO PISSED. Go EMPTY THAT BUCKET OF SHIT IN UR MOUTH FIRST SEWAGE RAT THEN CRAWL BACK IN THE BIG OLE PUSSY THAT YOU DROPPED OUT OF, IM DONE GN!

35. :bingung …………………………………………………………………………………………….:cd

36. Wey you dey tell them fi me dutty whorenifa and dutty kiwana wey is a walking dead go use some ice water cool down them too f***king whoring gal dey come off a jmg and go a church and pray fi change the whorish ways the two a you have repent..

37. Miss jamaica a true she fava tranny nuff times :ngakak :ngakak :ngakak she is not a bad looking girl, but she do fava man sometimes. :cool

38. LARWD GOD U PPL KILLING MI BUT YES MI MEMBA WEN SHEVONNE DID DEH WIT MONIFAH SHEVONNE USE TO SUCK OUT DI GAL FI TRU DEN DEM FALL OUT AN MONIFAH RIPE OFF DA DUTTY WIG WOIIIIIIEEEEE, MI SEE SHEVONNE A RAG TOP WIT ONE BOY IN DA BACK LIKE A CRACKHEAD A SMOKE HAR BALHEAD OFF MY GIRL DAT NO LOOK GOOD ,AN WHEN SHI TELL MI HI HAR MOUTH SMELL A PURE SHIT!!! GET UR LIFE RITE GOD LOVES U!

39. eddi boo yes mi come out of a big hole cause every woman hole big when giving birth but you wouldn’t nothing bout that cause a HATCH your muma HATCH you… BITCH gwaan run off yuh fingers :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dem …. yuh a talk bout sewage rat but memba seh yuh a di SEWAGE cause yuh nuh stop swallow Monifah piss, shit and cum ….. Go and disinfect your mouth cause right about now it suppose to smell like Monifah batty hole cause yuh all up in it… just face it yuh fren a gwaan like she a goody goody but she’s not dem have har file and it nuh good …. BATTY BREATH yuh hear mi seh gwaan a yuh bed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! We all know seh a monifah yuh dream bout a night time you want to be a f**k truck just like her…. nite nite and don’t let the bed bugs bite you and interrupt your dreams…. F**king Clown

40. BWOY MI NEVA NOE UNNUH WUDDAH DUN OOOOOOOOOOOOOOOOOO SAS CRISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

den monifa yuh deh a facebook an dat nuh satisfy yuh, yuh n yuh cronies reach bak a jmg yuh see why yuh did reach yah doah..smh..unnuh a real sample chuss mihhhh :cd

41. BUMBO BLOODCLATT BATTY BREATH it seems like monifah siddung pon yuh ears dem mek yuh deaf yuh nuh hear mi seh fi guh a yuh rass bed and don’t venture back ova yah ! yuh luddy bout man weh a share well mek i share something with you…. your fren monifah that you worship and idolize is a F**K TRUCK ! so you and har can tek unno EXOTIC MOUTH and come wring out mi bloody pad when mi tek it off …. chicken yuh nuh hear dem seh monifah kitchen full of roach guh duh yuh duty and full yuh belly AND GUH A YUH BLASTED BED :repost:

42. Me did have to come comment I know the girl friend that the man belongs to I am friends with monifa on Facebook but lately me see monifa a floss and a libaty bout the man left you and you know your baby mother is crazy and how the gal vex because a her vegas vacation how me know a who she a chat me see somebody come and write the name so me pick up so me call me friend and ask her what a gawn and she a tell me the hundred , but I know monifa from way back when me use to party and tracey use to pimp her fi true she f**k out dancehall so that a no lie me tell the friend say that man better stop because I see the man and him baby mother couple times at my friends family event and she is really not a party person so stop blow up facebook bout the gal crazy because if the gal crazy medication can help her but monifa f**k history cant be erased but monifa from wey me hear the vegas vacation come with a price you fi talk say you is a mule and thats how you reach vegas mo _mo.i ave nothing more to say good night met .

43. Why on Kawana and Monifah when they both live like dog.If they pussy game was tight Kawana wouldn’t be in d projects with mama and Monifah wouldn’t be living with her her brother.Blackman eat all Kawaana money from d settlement from albany manor wutliss gal not even an apartment u get still sharing room with u pickney.Sad.com

Leave a Reply to Miss Jamaica Cancel reply