WATCH DI WATCH MAN WHILE DI P—Y SLEEP

Pinkwall this hot gyal a man clown a try hold man afta him no wan her him only wan him papers woiiee him is a dutty piece a bwoy wan gyal fi mine him waste bwoy dutty niecey tell the wholda philly seh twiix ago married the bwoy and give him papers no to r**s it sad niecey need to visit a doctor asap….
unnamed-5

0 thoughts on “WATCH DI WATCH MAN WHILE DI P—Y SLEEP

1. ‘Oooh! A the little African gyal this weh love jamaican hood.: 😀 . Oh well paper afi run by any mean neccassarry..

2. Watch the haters Strt comment. She’s half African n half Jamaican so gwaan tek a seat and if a couple want get married Fi papers weh it Haffi do Wud uno smh

1. THIS AH TRUE EXAMPLE OF WEN A DUNCE AH TRY SOUND SMART. ABT COUNTRY N CONTINENT LMFAO BETTER U NEVA COMMENT MY GURL.

2. THIS AH TRUE EXAMPLE OF WEN A DUNCE AH TRY SOUND SMART. CONTINENT N COUNTRY HAV NOTHING TO DUH WUD WEH DI OOMAN AH SEY. DA NAME NATIONALITY. BETTER YUH NEVA BBC COMMENT ENOH

3. I noticed say if a man nuh course and look ruff like tree bark, them get label say them a fish, uno need to stop it, if uno ever know how much of uno hard core gangsta looking thugs a big batty man, uno just dead. A man can look refined and is as straight as could be, stop pre judge people by them looks.

4. No me hear seh da gyal deh come from a Likkle rich family nd she seem to have a Likkle head pon Her Likkle body so mi believe di mining par

5. Weh nationality have to do With this. And which part of him look fishy. Uno just full of hate. Cute couple same way sender sound like dem marriage never pull through so fI dem own ah mad them.

6. They look cute together…thats exactly how I would have look with my ex if he wasn’t an asshole. I hope everything work out for these beauties

Leave a Reply to Tlkthruth Cancel reply