WATCH OUT FI BABYFACE OOO

11754616_1143504052331674_1322884596_o-Optimized

This is Dj that use to play sound a Ny but get dip n come Ja bout 10 yrs now. Him name Chris but call himself “babyface” him live a Harbour View now…well after him nyam off the whole a Bronx him come a Ja wid the same attitude. Him nyam off the whole a Bull Bay. Him go pon every social site and look woman fi mine him him did a sleep wid the famous Miss P from Hellshier who could a be him mumma but she couldn’t handle the nyamins so zhe run him. Him is a gigalo u gi him money n him nyam
Him deh wid a thickas from Portmore weh har ppl dem have money and she run har family businesses them including a rental car company but him do she bad when she come a fi him yard him drive all her car go look fi him rest a gal dem but a cause she nuh know weh him a do cause har family dem have money and dem is not a nice set a ppl fi ramp wid him seh a she a di main chick but him still a nyam down the place him start play back sound a Ja now all MAPS him play so unoo watch out fi him him use him accent n trick dem and dem nyam dem and tell dem pure story fi get money fi pay him rent n bills

0 thoughts on “WATCH OUT FI BABYFACE OOO

1. Sender, did you get nyammed?
    The dude is good looking and if you find a fool, you’re gonna ride it.
    A man cannot nyam you out, you have to willingly hand over your money to him, and if you do so, I’m thinking it’s because you expect him to stay with you and satisfy you. Exchange is no robbery.
    I bet anything he looks better than all these women he’s supposed to be nyamming out.
    Ugly women that want a good looking man will pay for him and the reverse is just as true. Otherwise, stay in ya’l lane

2. Him sweet though. Sender leave the people them alone, some women have self esteem issues and feel as if that’s all they have to offer is dollars. Just make sure you don’t do do the same.