POPCAAN, FIFTY IS A SENORA AND YOURE A SENORITA…YUH SI HOW YUH RUN UP INA DI MAN COMMENTS FI HELP HIM DIS SAFAREE BEFORE YUH STAY ONE SIDE AND NUH COMMENT? A WHA CAUSE DAT POPCAAN?
8 thoughts on “WATCH POPCAAN INA 50 COMMENTS”
A wah gwan wid pappy mi like di new song dem still. A wah dat safaree a wear doe lol.
Pappy gweyyyy, nuh Jamaican nuh fi side wid no Yankee fi dis no one wid Yaad Blood, Pappy u a real Pappyshow.
Side note Safaree must have been feeling himself to wear this.
You gwey too Fiddy, u come like like dem mixup skettell.
Tings a gwaan fi Rum Blood hitch up side a Safaree
A wah gwan wid pappy mi like di new song dem still. A wah dat safaree a wear doe lol.
Safaree and his belly skin needs to sit down somewhere…Damn clown.
Dis a di same poppy weh did platup him hair wid bubbles loll
is whey day mi si him a blow dry a family member hair…it look like nowadays men want to be women so bad..im scared
My dude! Y you in a crop top tho?????
Black people are very unwise…he showed his masculinity some months ago and now the powers that be a bitch him up…We will never learn
None a dem is a good look for a man but me dah tek bubbles ova belly skin today,not anyday or eveyday,just today.
Pappy gweyyyy, nuh Jamaican nuh fi side wid no Yankee fi dis no one wid Yaad Blood, Pappy u a real Pappyshow.
Side note Safaree must have been feeling himself to wear this.
You gwey too Fiddy, u come like like dem mixup skettell.
Tings a gwaan fi Rum Blood hitch up side a Safaree