WE NEED DI MET PAN SHAMILEE SHOPLIFTING

Met. Wha dis mi ear bout shamiele gone a farrin gone get arrested fi teifing. How she lef New York gone a la to bag white and end up a get lock up fi a teif? A wah? bag white couldnt give u some money fi guh shop? How unu a f**k man weh have ‘money’ an cya afford clothes? Unu sad eeh. One ting I have fi tell har. Har dutty life weh she love suh much going to be har downfall. Nobody nuh caylis like dat little girl. If she did a target some goals an a bedroom set u wouldn’t reach Inna police custody over some h&m and forever 21 clothes. U want a child or a job or something fi steer u back to reality cause u nuh see seh u going straight down the path weh Aneka deh except worst cause atleast Aneka live somewhere. Sham u need fi seek Christ! Nah tell u again! Who have the story Cause I wanna get the full met.

65 thoughts on “WE NEED DI MET PAN SHAMILEE SHOPLIFTING

1. Clapback admins. If unno dare put up this pan yuh page and nuh gi we di credit. unno live ova ya and no credit.

Dweet nuh

1. Yuh a pree di ting too. Dwlllll. Weh yuh call dem “Clapback Admins”…… Dwllll. Same suh. Rude. *singing ina mi Moses voice* :kr :kr We set di trend suh weh di fassy dem a holler bout. Oozie pop off an watch di fassy dem a bawl out. We set di ting when jackie ting dem a go all bout. We set di standard an di pace….fassy face :kr

2. why this seem so true? Who can confirm cause she disappear off snap & IG a while now, last snap she mad she was on a plane & then nothing lmao thieving hot gyal? That nuh look good.

3. Me a search down google but cant find it, but it will be proven when she nuh show up fi the party she a try keep, she have a court date.
    She rob Aneka suh dah friendship deh mash up, all the friendship wid she and Skye mash up. Shamiele deh rock bottom right now.

1. How she n skye mash up already! ??? No seriously unu talk facts plz cuz me a deaddddd why bagwhite don’t stop trick d ppl dem gal pikney shamiele u fi have sense

4. dem need fi cancel har rass visa.. dutty f**ky f**ky gal a f**k fi nothing and a kotch a people yard a jamaica… dem is just pretty dunce.. dem walk and use dem looks and she still cant accomplish nothing in life what a sad likkle bitch…. dem need fi gi har time and cancel dat visa.. dem lucky mi nuh deh pon har case.. demk likkle f**ky f**ky gal need fi get dem life together… go school or something

5. Her and her fren kelly was shopping got caught shoplifting, but kelly run left her nasty rass, Shamiel foreign ain’t no joke

6. Ok Guys f**y f**ky Kelly was in L.a too I heard Kelly walk and f**k so much, shi f**k out Jamaica now she in L. A sources say she was over there for Pony. While shamiel was there for mr. white it was a link up. Shamiel too they both walk and fly and f**k and sell there bodies for money I wonder how much bag white and pony pay for that trash pussy

7. Kelly nuh the other day the people dem lick you down fi them man and now you gone to Pony, your front not tired Sender send in Kelly too she was also on the scrne

8. Guh pan Aneka page and see if there is any sign of Shamiele or her party. She a kotch wid the girl and thief har money, look how Skye and Aneka all up inna each other now.

9. Unu wicked eeh stop call she wid white cuz the bwoy n him gal live together a la mi on her snap so mi always see them mi nu sure bout pony n Kelly! Get the tea pon dem deh quick n fast! Pony nu upscale man? Him fuk every bloodclaat body him must av some disease

10. So him really go fly out whoring shamiele and d gal weh him deh wid pretty so, dem man ya nu easy a bloodclaat me never yet even see him gal nowhere without him the gal fi lef him nasty rass to stinking hole Shamiel tiefing bitch well want live the hype life and can’t afford it

1. ah coulda neva shaniel unu a seh pretty bleach out body shaniel stop come pan met wall a big up uself u nuh live wid white u live wid u mada delusional gal … u need fi get some papers before trump dash u back a portmore FYI a white mek shamiele get visa link n they r fcking so get a clue bitch u aint the only one if him do him baby madda weh him still a dead over suh .. weh u think him ago do wid u bout live wid man d only person live wid white is PONY!!! and him need fi get his shit together and stop fck pan tashine GOOD GAD MAN every gal pon ig pony name haffi call pan a wah sooooo ? tpc him sick stomach

11. She and Kelly deh a LA wid the drugs man dem bag white and the wol a dem di Gyal Gwan f**k fi designers woooiiiyooiiii she rob Aneka ? A lie watch ya mi hear sehh she trust Hairstyle from Natzroyal “SHAMLESS” di Gyal want har money suh u Betta tief some a bag white money come pay fi yuh Hairstyle u fat and Fava dinner dumpling a mussi the store weh she fi open ow much months now shi a tief fi put clothes in a tink dem Gal ya easy !!!!

12. Kelly wasn’t you in New York f**king tommy lee, then you gone go f**k pony a joke dis, member tommylee came to your house or the people them house you staying to pick you up and di two a unhu go f**k in the hotel up in Yonkers, who you here for pony or tommy
    Dirty shamiel your pussy is in your big forehead pony don’t want you Kelly and bag white don’t want shamiel them have dem woman whey pretty like money, Kelly and shamiel nuh shame all dem going to do to unuh a f**k nuhu in uhnuh mouth and send unhu back to Jamaica they are a bunch of users you stupid hoar, do reasearh before man fly unuh out fi f*k.

1. Dirty Shamile u stink bad u pussy stink as wa Nino say! u thief like wa all the man them wa do a come inna unu mouth n pon unu face the girl them man no want u n kellly wa no stop give man 3 some a Jamaica a $50 grand

13. weh mi nuh understand is why shaniel no comee offfaaa d site a big up white d same thing weh shamiele a do is d same thing u come a forrin come do u get one entry and never return u and kristen both dus a fck dung the whole entire tri-state unu swear LA a some weh fi go dont it? dwl unu frighten no pc

14. Me see shamiele one night out a garage she and skye wid some man! The gal jus come a Farin and a gwan so no sah now she reach la wid man again!!!!! Bloodclaat dem man ya nav nu mind dem love dirty gal eeh! She shape straight like pencil only thing she av a make up face dem nav no ambition dunce like them is from man to man

15. Woiii over ya sweet Me want kno mr white gal me never see she yet only hear say she pretty and shape real good and him buy har the latest bimma hear say him love she bad so how shamiele gone tief Dem gal ya dumb nu bloodclaat! Fly gone to man and a tief a must joke this wen dem sell front gal ya ago have sense n Mek use a d money man dem

16. why you tink white baby mother run left him him ago do u di same thing well uno love hype man so that come wid di territory. All pretty and wife u say him a f**k So soon inna di relationship

17. U miss up there weh think u kno everything the gal come ere straight and fly out a d country how much time miss kno it all she was filed for she has a green card! Anybody delusional a u cuz u a act like u kno facts me and her a come from high school so Mek me tell u incase u did a wonder

1. The pretty young thing is Kera? Cuz a fi har name did a call up pon him the other day. Boy mi nuh know y Kera choose da life deh

18. Shamiele is a piece of trash!! A hope she come home come keep har party & go back fi har court date….lmao Dem likkle gal yah luv likes too much. She too rass cayliss…Fast moving money she want. @Shameless Singh!!

19. But big n serious the gal been straight ere har mada file fi har and her brother and yea she drive a white bimmer! She works at JFK hunny for delta airlines! If u wanna talk shit atleast get ur facts straight and best blv if u knew her then u wud kno all a this cuz she post them on her social media! She’s not hype she very humble so me affi comment cuz some times unu jus badmind and have dutty heart! Low the fuking gal she na go dance n hype n want Ina the mix! Mi hate wen unu trouble ppl weh nu need fi be troubled

20. @anonymous a d second time me see u wid da delusional summn ya Shaniel hurt u af u literally only came to post on Shaniel! Shit I wonder wat she did to u so bad that u can’t sleep at nights twist n turn in yuh bed,that’s if u have a bed cuz a d stinking shit dem like unu always have the most fi bloodclaat say! Get a fuking life n stop try fi maths the gal life the gal fuk any body she want fuk pussy was made to fuk! Y it hurt u so much! How much Man U mada go tru before she av u? A u fada alone she fuk!? Go and suck a dick n get off the bitch name fuking preposterous

21. This look like a badmind fren stop spread rumors bout she nav no papers she always traveling out of the states! Unu fi stop hate me never hear her a mix like them others much less tief

22. Shaniel is nobody lets not talk about the 3sum weh you do go and get a life and tek care of u pickney pathetic dunce we all know u is no better than shamiele so stop come ova here a big up uself

23. Dwl shaniel stop we all know is u and go deal wid u small hood man weh a f**k everybody !!! Go hold several seats back… idiot delusional gal tape please

24. Shamiele go sit down Wukliss gal who walk and f**k got clothes and make up !!!! Me know her personally never know a suh she walk a f**k for money now she go to America with the same slackness …. Soon send in the voice note me have of her….

25. Shaniel please stop you just for now white don’t want u go take several seats …. Your just a back up booty call…. You Nuh inna him league … Waist gal who sale them pussy him can’t never wanna wife you mad …. Just gwan collect and take your f**k and stop act like u ah somebody…. Bleach out face hoe

26. Can somebody state Shaniel IG NAME plz or even send
    In a pic is it the same one weh did name
    @italy_shanshan on IG weh use to par with ugly twiggy
    And Kristen and dem use to sell pussi pon d north coast
    A weekend time? If a da gal deh mi seh she sad no bc

Di last time me see she she woulda run dung bagwhite
    Whole night deh a mangoville all these bitches
    Come a NYC to do the same thing all of them
    None Nuh better than the next
    Shan n her friend dem use to sit down n watch out
    Ppl life a New York see who dem man be and
    Go after the ppl dem man true money kmt lame ass bitches

27. Anonymous a u alone a talk pon Shaniel weird mi really want kno a weh she do u so my nigga u sound hurt as a mothafuka! U trying hard fi she look as bad as u! Everybody and dem muma fuk suck and a sell Pussy so ur lil story played out! NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Shaniel ask Met if a d same person
      U stink no bc whoring gal
      U anuh nobody! NOBODY
      and d person na lie u are a delusional monkey
      Usain never use to pay u no mind u stink like
      Pare pussi u sell gweh ur no better than shamiele

28. Is she shamilee and aneka stop talk all her pics were deleted on both instagram both on skye own too. It’s sad y shamelee no jus go back a school and do her own thing

29. Gyal nuh worry yuh self Mia come bail yuh, so dat zoom and bag white can f**k u. How u fi go look fi top man and go thief dat nuh look good

30. Kelly need to stop hanging with shamiel n try to stock out in a Urbana Stryd weh empty nuh bloodclaat.I didnt even know they were friends. WhY she gone farin guh lick head wid Shameless?? And who is pony hype met? Cause mi never know kelly was the type to fly out to man. A must shamiel set her up pon him.

31. Shan ah try get ah hype over white that’s why she not gonna last… Ah long time she and krissie ah sale them pussy for get by… But she not getting a dollar from mr.bag she sad like wah… She need fi easy on the bleaching and fix her nose it don’t look good … Them gal have to walk in shame to how much man name call on them pussy …. Any how he wife her he went backwards inna life … Because she Nuh have no respect for her pussy

32. Shaniel a betta gal fi shamiele anyday!!! D gyal av har good work, she drive bimma and she educated. Shamiele neva work a day in her life. All shi know fi do a walk n f**k man woman bwoy n gyal. Jamaica mattress shamiele stop come pon here come try put ur self in shaniel category. Yuh sad!!!!n by yuh reach jamaica bag white nuh memba yuh. A bare name brand him buy gi shan an carry har guh vegas fi har birthday. Weh u get?? Nothing but a court date and a disposition letter for attempting to tief a glasses out of Macy’s. Mek haste tek yuh f**k an guh home. If yu know weh good fi yuh, yuh just run off cause with that disposition letter immigration wont hesitate fo cancel your visa wen u trying to come bk next time. Unuh yiy too dry n red.

33. Why the f**k this gal ah big up Shan like she ah somebody… Can’t wait until the day she get f**k… Bag white don’t spend no money on her she ah try get a hype

34. U are a hater bag white judt send shan a Celine bag as a prevalentines day gift. Pre!!! Imagine wen valentines day actually come!! Not even a mk bag shamiel dont get.