WELLLL….DI WIFE SEH DEM PHOTO SHOP SHE, SUH DIS A DI REAL DEAL…………NO PHOTOSHOP

10 thoughts on “WELLLL….DI WIFE SEH DEM PHOTO SHOP SHE, SUH DIS A DI REAL DEAL…………NO PHOTOSHOP

1. Yes Unuh photo shop di rass woman fi true Unuh low di fu**ing woman alone an gweh Mon.. If Unuh a share di koki Unuh nuh just share it an done an low di woman, some a Unuh side piece too upps Unuh waan some acid unda Unuh crotches.

2. @NEEDLE, same suh..Too raas nuff like oxygen. From yessideh dem a luk stripe true dem feel dem look betta dan di uman..DEM NEED FI GO LUK A WORK AND FKUC OFF..So dam annoying..

3. Leave the lady alone it’s obvious she was partying n har skirt slide n the camera man snap her!! Talk need to stop fighting over this man cah him not even mek one

4. Senda wifey gwaan thru still n hold ur head up.i must say it doan look good 4 u to refer to urself in the 3rd person..ijs.

5. I want to know has he left the wife for any of his side chicks yet, if not then the side chicks need to sit one side and wait fi dem turn… If the wife not cute or somewhat cute it doesn’t matter he is with har for some reason right… These side chicks work dem self up too much and for what you will and continue to be the side chick so if that’s the role you choose to play remain in it and do what your part is in the dutty triangle and leave the wife alone… I wouldn’t waste my time arguing with the side chick at all!

Leave a Reply to yardielovethug Cancel reply