so this a the gal from ochi or steer town wah live a old folly with this bwoy nowhim baby mada lef him and them now live but a wonder a who fa woman cause him change them so often
2 thoughts on “WHA WRONG IF HIM CHANGE OOMAN?”
Sender you seh “him woman lef him and dem now live” then inna Di same sentence yah wonder a who fa woman? Why woman must foo fool suh? Nuh must fi him, your ex-man woman? Let me guess, yuh neva want him when unnu live together but now him live wid him woman yuh a stir shit? Then unnu wonder why unnu live suh lonely and sad..leave the crosses man mek a next woman deal with the stress, if him did good to you yuh wouldn’t leave him, let it go and strive
Den ketch the rass man frame too. I never see dem cuss ova no professional man yet or no decent man, always some likkle boys dat have no respect nor love towards Dem. Seems like more than 70% of jamaican women have no love for themselves, no ambition, very stupid, need some motivation that there is much more to life dan a run dung wukless man . I need to start a self esteem program in Jamaica
Sender you seh “him woman lef him and dem now live” then inna Di same sentence yah wonder a who fa woman? Why woman must foo fool suh? Nuh must fi him, your ex-man woman? Let me guess, yuh neva want him when unnu live together but now him live wid him woman yuh a stir shit? Then unnu wonder why unnu live suh lonely and sad..leave the crosses man mek a next woman deal with the stress, if him did good to you yuh wouldn’t leave him, let it go and strive
Den ketch the rass man frame too. I never see dem cuss ova no professional man yet or no decent man, always some likkle boys dat have no respect nor love towards Dem. Seems like more than 70% of jamaican women have no love for themselves, no ambition, very stupid, need some motivation that there is much more to life dan a run dung wukless man . I need to start a self esteem program in Jamaica